Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Extravagance @ 2014 03 13, 21:43)
Kokios daugmaz kainos dabar vyrauja pas viksraiti ? Pries metus, kiek pamenu apie 6500 vidutiniskai budavo?  4u.gif

Man kainuos 7000 litų, įskaitant nosies pertvaros sutvarkymą.
Atsakyti
Prasau pasakyk ar mano nosis tikrai didele?dbr visose savo nuotraukose matau tik didele nosi doh.gif g.gif schmoll.gif rugpjuti guluos po grozio peiliu,tai prie to pacio gal ir nosi pagrazintu ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
didoka ax.gif mano irgi panasi,tik svarstau kaip dedesniame veide mazesne atrodys... doh.gif
Atsakyti
seimyna,draugas,drauges jau susitaike del silikoniniu papu..... nu,bet jei pasakysiu,kad dar nosi tvarkytis noriu.... nuves mane pas psichologa lotuliukas.gif lotuliukas.gif dbr ziurinejau youtubej vide nose surgery,nose job... tai draugas isgirdo nose surgery ,sako:- Jau ir nosi operuosies biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mano po dvieju operaciju panasaus dydzio (plius komplikacijos), tai nuosirdziai patariu neliest! Uzteks ir graziu papu smile.gif Kai bus papai, ne i nosi ziures...

QUOTE(Adora_ @ 2014 03 19, 23:28)
seimyna,draugas,drauges jau susitaike del silikoniniu papu..... nu,bet jei pasakysiu,kad dar nosi tvarkytis noriu.... nuves mane pas psichologa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dbr ziurinejau youtubej vide nose surgery,nose job... tai draugas isgirdo nose surgery ,sako:- Jau ir nosi operuosies biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Danguc @ 2014 03 20, 00:40)
Kadangi mano po dvieju operaciju panasaus dydzio (plius komplikacijos), tai nuosirdziai patariu neliest! Uzteks ir graziu papu smile.gif Kai bus papai, ne i nosi ziures...

thumbup.gif prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas ka operavotes?
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2014 03 20, 00:47)
thumbup.gif  prajuokinot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas ka operavotes?

Pries 9 metus pas Radzeviciu, pries du metus pas Kaikari.
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2014 03 19, 22:58)
Prasau pasakyk ar mano nosis tikrai didele?dbr visose savo nuotraukose matau tik didele nosi  doh.gif  g.gif  schmoll.gif rugpjuti guluos po grozio peiliu,tai prie to pacio gal ir nosi pagrazintu  ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Normali ta nosis.. blush2.gif nieko nekeisciau, na bet kiti zmones ir i mano nosi ziureami ta pati sako, tad jei jauciate kompleksa dideli, bandykit laime.. nors kaip minejau nosyte tikrai nebloga jusu smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Adora, as matau ne didele nosi, o didele paranoja del jos smile.gif Is foto zvelgia daili moteris, kuriai, mano galva, nieko veide keisti nereikia. Tikrai nesiryzciau tokiai rizikai, jei tureciau tokia nosyte kaip Jusu. Galu gale, kaip supratau, norite abi operacijas darytis vienu metu. Drasokas zingsnis iskart atlaikyt du pooperacinius periodus. O ir chirurgai daznai buna vienas geras papuliams, kitas nosytems, tai nezinau ar ryzciausi viska pas viena daryt ax.gif
Atsakyti
Tikrai nuosisrdziai sakau, nieko nedarykite su nosimi, viskas gerai, kaip yra!!!

Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 03 21, 11:52)
Adora, as matau ne didele nosi, o didele paranoja del jos smile.gif Is foto zvelgia daili moteris, kuriai, mano galva, nieko veide keisti nereikia. Tikrai nesiryzciau tokiai rizikai, jei tureciau tokia nosyte kaip Jusu. Galu gale, kaip supratau, norite abi operacijas darytis vienu metu. Drasokas zingsnis iskart atlaikyt du pooperacinius periodus. O ir chirurgai daznai buna vienas geras papuliams, kitas nosytems, tai nezinau ar ryzciausi viska pas viena daryt ax.gif

YoSoy, dar ne po operacijos?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilike @ 2014 03 21, 18:27)
YoSoy, dar ne po operacijos??  4u.gif

Jau po ax.gif Nepamainomas ir netgi butinas dalykas po po op, manau- buteliukas su snapeliu.
user posted image
Atsakyti