Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(rytojryta @ 2014 06 26, 16:42)
cia is jo psl paemiau:
"•    Pirmojo Lietuvoje plastinės chirurgijos vadovėlio bendrautoris  (T.Norkus, R.Norkus, M.Norkus. "

jie cia visi gimines? plastiku klanas?
Papildyta:
cia aisku ne i tema, bet irgi is jo psl, kelia sypsena  biggrin.gif

"Pasiekimai, pomėgiai, laisvalaikis

•    Kauno moksleivių matematikos olimpiadų prizininkas."

ar jis neturi kuo daugiau pasigirti

Manau, tikrai ne į temą pasisakei smile.gif Čia matyt į tą pusę, kad jau moksleivis būdamas, jis linko prie tiksliųjų mokslų. Koks skirtumas,šiaip.
Atsakyti
[quote=Bathor,2014 06 26, 14:16]
Likau ignoruota šioje temoje verysad.gif

Šiandien buvau pas gyd. R.Norkų ir loristą D. Gutmaną smile.gif Operuos liepos 24d. arba rugpjūčio 6d. Konsultacija patiko: jie mano nosį fotografavo, matavo, čiupinėjo lotuliukas.gif Tikrai daug dėmesio skyrė smile.gif Sakė, kad mano veido proporcijos lygios ir nauja nosytė man labai tiks bigsmile.gif

nelikai nelikai 4u.gif labai šaunu, kad pasiryžai, ir kad konsultacija gerai pavyko smile.gif dauguma čia mūsų dar tik laukiančių, o man jau ant nosies operacija lotuliukas.gif po truputį jaudintis pradėjau, tai tik tyliai stebiu temą smile.gif o ką darys tavo nosiukei? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vis paskaitineju tema, nes seniai svajoju apie nosies operacija, maniske tokia bulvine. Tik va daug kas raso, kad pakoreguoti tokia nosi labai sunku. Skaitau, kad dauguma kupreles arba kreivas nosytes tiesina, gal savo patirtimi galetu pasidalinti putliu nosies galiuku nosyciu savininkes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 06 27, 18:41)
dauguma čia mūsų dar tik laukiančių, o man jau ant nosies operacija  lotuliukas.gif  po truputį jaudintis pradėjau, tai tik tyliai stebiu temą  smile.gif

greit laikas bega, nespesi apsizvalgyti, o nosis jau thumbup.gif
berods minejai, kad turi su kvepavimu problemu? o ka chirurg sake, pasibaigs sloga?
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 06 28, 22:05)
greit laikas bega, nespesi apsizvalgyti, o nosis jau thumbup.gif
berods minejai, kad turi su kvepavimu problemu? o ka chirurg sake, pasibaigs sloga?

Sake del kreivos pertvaros cia, tai turetu pageret. Bet kokiu atveju nemanau, kad bus blogiau, nes dabar sunkiai kvepuoju, nakti praktiskai visada per burna, nes ji uzgula vos prigulus, tai tikiuosi viskas susitvarkys unsure.gif smile.gif o labiausiai laukiu gero bendro vaizdelio thumbup.gif sunkiausia turbut bus ta savaite, kai rezultato dar nematyti per itvara, visi tie tinimai,melynes, nosies valymai ir pan. doh.gif tikiuosi makiazu ilgai neteks dziaugtis, nes darbe tikrai liksiu nesuprasta (mano darbas su zmonemis ) biggrin.gif

Vis tik manau, kad dauguma sekmingai issioperavusiu nebegrizta i si foruma smile.gif sutinkat su tokia mano nuomone? nes jei ta nosis dar tebekankintu, gi kiltu noras vis tiek uzsukti, pasikalbeti su kitomis, kaip joms ir pan smile.gif o dabar tiesiog sekmingai gyvena savo gyvenima ir labai dziugu del ju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 06 29, 15:46)
Sake del kreivos pertvaros cia, tai turetu pageret. Bet kokiu atveju nemanau, kad bus blogiau, nes dabar sunkiai kvepuoju, nakti praktiskai visada per burna, nes ji uzgula vos prigulus, tai tikiuosi viskas susitvarkys  unsure.gif  smile.gif o labiausiai laukiu gero bendro vaizdelio  thumbup.gif  sunkiausia turbut bus ta savaite, kai rezultato dar nematyti per itvara, visi tie tinimai,melynes, nosies valymai ir pan.  doh.gif tikiuosi makiazu ilgai neteks dziaugtis, nes darbe tikrai liksiu nesuprasta (mano darbas su zmonemis )  biggrin.gif 

Vis tik manau, kad dauguma sekmingai issioperavusiu nebegrizta i si foruma smile.gif sutinkat su tokia mano nuomone? nes jei ta nosis dar tebekankintu, gi kiltu noras vis tiek uzsukti, pasikalbeti su kitomis, kaip joms ir pan smile.gif o dabar tiesiog sekmingai gyvena savo gyvenima ir labai dziugu del ju  smile.gif  4u.gif

Mano nosiukei tvarkys kuprele ir vos vos galiuka pakels, sonus lauzys is suspaus, galiuka pasiaurins smile.gif Daktaras sugalvojo pagreitinti operacija - liepos 10d. Tai man jau irgi greitai biggrin.gif

Labai tikiuosi Tau viskas pavyks ir kvepuosi gerai smile.gif))Ir sutinku su Tavo pastebejimu, kad laimingos merginos po operaciju cia nebeateina :)na tikiuosi bent as po pusmecio kokio dar pasirodysiu ir ikelsiu foto viesai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 06 26, 12:47)
As neuzsiimu vis dar. Suraukus nosyte jauciu persrtejima sioki toki, todel bijau pakenkt kaip nors ax.gif Akiniu nuo saules irgi nesidedu, nes pabandzius juos uzsidet desimciau minuciu, labia negraziai isispaude ju nosytes, paskui sunkiai atsileidinejo... ir nors gydytojas sake, kad tai nieko blogo, bet as vistiek nenoriu rizikuot blush2.gif 

Pastebėjau ir aš, kad užsidėjus akinius įsispaudžia šonai. Tai dabar juos deduosi tik ekstra atveju (pvz. kai vairuojant saulė tiesiai į akis šviečia).
Dėl sporto tai aš buvau įpratus bėgioti kas antrą dieną, tai tas mėnesio "susilaikymas" man žiaurus buvo biggrin.gif Tai po truputį bandau grįžti į tą ritmą, tik aišku gerokai mažesniais tempais. Pastebėjau, kad bėgiojant dar užsikemša nosis, tenka kažkiek ir pro burną kvėpuot.

QUOTE(rytojryta @ 2014 06 26, 11:17)
ar daznai po op lieka raudona nosis? ir tinsta keiciantis atmosferos slegiui?

Na, nosis tikrai nėra raudona. Pas mane liko paraudę tik pačiame nosies viršuje (tarp akių). Toks vaizdas tarsi būčiau saulėje nudegus ar nuo akiniu likę.
o tinimo papildomo irgi nepastebėjau. Bendrai dar aplink nosį kažkiek patinę yra, tai sunku ir spręsti.

QUOTE(rytojryta @ 2014 06 26, 13:22)
del akiniu nesiojimo, kazkurio gyd www psl parasyta, kad po op 4 men negalima akiniu nesioti, kad gyjancios nosies nedeformuotu... bet matyt kiekviena situacija kitokia, kazkam gal galima ir anksciau.

Man tai sakė, kad nešiodama akinius jau nieko nebepakenksiu (gal žiūri kaip per tą mėnesį kaulas sugijo ar pan.)... Bet aš turbūt irgi nerizikuosiu, ir stengsiuosi nenešioti akinių kuo ilgiau (tuo labiau ir vasara šiuo metu gana palanki tam) biggrin.gif

QUOTE(Bathor @ 2014 06 26, 15:16)
Likau ignoruota šioje temoje  verysad.gif

Šiandien buvau pas gyd. R.Norkų ir loristą D. Gutmaną  smile.gif Operuos liepos 24d. arba rugpjūčio 6d. Konsultacija patiko: jie mano nosį fotografavo, matavo, čiupinėjo  lotuliukas.gif Tikrai daug dėmesio skyrė smile.gif Sakė, kad mano veido proporcijos lygios ir nauja nosytė man labai tiks  bigsmile.gif

P.S.Aš naudoju programėlę Instagram.Ten yra be galo daug merginų,publikuojančių nuotraukas po rinoplastikos.Gaila, tai ne lietuvaitės,bet yra puiki motyvacija  wub.gif

Nelikai ignoruota smile.gif Juk vasara, turbūt mažai kas sėdi prie interneto smile.gif Į mano naujai nusiųstas nuotraukas irgi niekas nesureagavo biggrin.gif

Dėl motyvacijos ir šiaip info labai geras puslapis anglų k. čia. Daug nuotraukų, komentarų ir įvairių pastebėjimų.
Papildyta:
QUOTE(Sandrapa @ 2014 06 29, 15:46)
Vis tik manau, kad dauguma sekmingai issioperavusiu nebegrizta i si foruma smile.gif sutinkat su tokia mano nuomone? nes jei ta nosis dar tebekankintu, gi kiltu noras vis tiek uzsukti, pasikalbeti su kitomis, kaip joms ir pan smile.gif o dabar tiesiog sekmingai gyvena savo gyvenima ir labai dziugu del ju  smile.gif  4u.gif

O aš net neplanuoju dingti biggrin.gif Kaip tik jaučiu pareigą pasidalinti komentarais ir pastebėjimais po operacijos. O tuo pačiu ir šiek tiek optimizmo čia įnešti (ypač toms, kurioms jau greitai operacija) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš ir vėl panikoj smile.gif pasiūlė man perkelt OP savaite anksčiau - sutikau. Dabar jau bijosiu smile.gif
Dar šiandien gavau Magistro diplomą wink.gif viena gera žinia smile.gif

kas artimiausiu metu "bijos" kartu su manim? smile.gif pabijokim drauge, gal ramiau bus, ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2014 06 30, 11:05)

Nelikai ignoruota smile.gif Juk vasara, turbūt mažai kas sėdi prie interneto smile.gif Į mano naujai nusiųstas nuotraukas irgi niekas nesureagavo biggrin.gif
mirksiukas.gif

blush2.gif Ačiūkas smile.gif

Sakykit, merginos, kaip dėl arnikos žirnelių? Skaičiau čia,kad jie visai naudingi,o kaip atrodo pakuotė? Internete radau tik trinktūrą smile.gif (dar nebuvau vaistinėje,bet jau reikėtų įsigyti smile.gif )

Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 13:58)
Sveikos smile.gif
Aš ir vėl panikoj smile.gif pasiūlė man perkelt OP savaite anksčiau - sutikau. Dabar jau bijosiu smile.gif
Dar šiandien gavau Magistro diplomą wink.gif viena gera žinia smile.gif

kas artimiausiu metu "bijos" kartu su manim? smile.gif pabijokim drauge, gal ramiau bus, ką? smile.gif

Kada tau operacija?smile.gif Man mažiau nei po 2 savaičių smile.gif Nebijok wink.gif Juk grožis reikalauja trupučio kančių smile.gif

Sveikinu dėl diplomo, aš prieš savaitę tik bakalaurą gavau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai ValSve ir Bathor baigus mokslus! Šaunuolės merginos! clap_1.gif thumb_yello.gif

QUOTE(Bathor @ 2014 06 30, 14:22)
Sakykit, merginos, kaip dėl arnikos žirnelių? Skaičiau čia,kad jie visai naudingi,o kaip atrodo pakuotė? Internete radau tik trinktūrą smile.gif (dar nebuvau vaistinėje,bet jau reikėtų įsigyti smile.gif )

Dėl arnikos tai nežinau, aš buvau nusipirkus Traumeel. Bet ar padėjo, tai nežinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2014 06 30, 14:22)
blush2.gif Ačiūkas smile.gif

Papildyta:
Kada tau operacija?smile.gif Man mažiau nei po 2 savaičių smile.gif Nebijok wink.gif Juk grožis reikalauja trupučio kančių smile.gif

Sveikinu dėl diplomo, aš prieš savaitę tik bakalaurą gavau  rolleyes.gif

Sveikinimai ir Tau wink.gif

man OP kitą panktadienį, t.y. liepos 11 d., iškart po Tavęs smile.gif
dėl tų žirnelių nežinau, lėksiu šian pirkti traumeel tabletytes, jaučiu principas tas pats.
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus, merginos wink.gif

Smile, nuramink tu mane, plizzz smile.gif))
Atsakyti
Merginos, kurios jau po OP, kaip reaguoja draugai, pažįstami į jūsų pokyčius. Ar daug kam sakėt apie dar planuojamą OP?
Atsakyti