QUOTE(YoSoy @ 2014 06 26, 12:47)
As neuzsiimu vis dar. Suraukus nosyte jauciu persrtejima sioki toki, todel bijau pakenkt kaip nors

Akiniu nuo saules irgi nesidedu, nes pabandzius juos uzsidet desimciau minuciu, labia negraziai isispaude ju nosytes, paskui sunkiai atsileidinejo... ir nors gydytojas sake, kad tai nieko blogo, bet as vistiek nenoriu rizikuot
Pastebėjau ir aš, kad užsidėjus akinius įsispaudžia šonai. Tai dabar juos deduosi tik ekstra atveju (pvz. kai vairuojant saulė tiesiai į akis šviečia).
Dėl sporto tai aš buvau įpratus bėgioti kas antrą dieną, tai tas mėnesio "susilaikymas" man žiaurus buvo

Tai po truputį bandau grįžti į tą ritmą, tik aišku gerokai mažesniais tempais. Pastebėjau, kad bėgiojant dar užsikemša nosis, tenka kažkiek ir pro burną kvėpuot.
QUOTE(rytojryta @ 2014 06 26, 11:17)
ar daznai po op lieka raudona nosis? ir tinsta keiciantis atmosferos slegiui?
Na, nosis tikrai nėra raudona. Pas mane liko paraudę tik pačiame nosies viršuje (tarp akių). Toks vaizdas tarsi būčiau saulėje nudegus ar nuo akiniu likę.
o tinimo papildomo irgi nepastebėjau. Bendrai dar aplink nosį kažkiek patinę yra, tai sunku ir spręsti.
QUOTE(rytojryta @ 2014 06 26, 13:22)
del akiniu nesiojimo, kazkurio gyd www psl parasyta, kad po op 4 men negalima akiniu nesioti, kad gyjancios nosies nedeformuotu... bet matyt kiekviena situacija kitokia, kazkam gal galima ir anksciau.
Man tai sakė, kad nešiodama akinius jau nieko nebepakenksiu (gal žiūri kaip per tą mėnesį kaulas sugijo ar pan.)... Bet aš turbūt irgi nerizikuosiu, ir stengsiuosi nenešioti akinių kuo ilgiau (tuo labiau ir vasara šiuo metu gana palanki tam)

QUOTE(Bathor @ 2014 06 26, 15:16)
Likau ignoruota šioje temoje
Šiandien buvau pas gyd. R.Norkų ir loristą D. Gutmaną

Operuos liepos 24d. arba rugpjūčio 6d. Konsultacija patiko: jie mano nosį fotografavo, matavo, čiupinėjo

Tikrai daug dėmesio skyrė

Sakė, kad mano veido proporcijos lygios ir nauja nosytė man labai tiks
P.S.Aš naudoju programėlę Instagram.Ten yra be galo daug merginų,publikuojančių nuotraukas po rinoplastikos.Gaila, tai ne lietuvaitės,bet yra puiki motyvacija

Nelikai ignoruota

Juk vasara, turbūt mažai kas sėdi prie interneto

Į mano naujai nusiųstas nuotraukas irgi niekas nesureagavo

Dėl motyvacijos ir šiaip info labai geras puslapis anglų k.
čia. Daug nuotraukų, komentarų ir įvairių pastebėjimų.
Papildyta:QUOTE(Sandrapa @ 2014 06 29, 15:46)
Vis tik manau, kad dauguma sekmingai issioperavusiu nebegrizta i si foruma

sutinkat su tokia mano nuomone? nes jei ta nosis dar tebekankintu, gi kiltu noras vis tiek uzsukti, pasikalbeti su kitomis, kaip joms ir pan

o dabar tiesiog sekmingai gyvena savo gyvenima ir labai dziugu del ju

O aš net neplanuoju dingti

Kaip tik jaučiu pareigą pasidalinti komentarais ir pastebėjimais po operacijos. O tuo pačiu ir šiek tiek optimizmo čia įnešti (ypač toms, kurioms jau greitai operacija)