QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 14:35)
Smile, nuramink tu mane, plizzz
))

Galvok apie tai, kaip gerai bus po kokio mėnesio, kokia būsi graži, nuostabi ir fantastiška!

QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 20:30)
Merginos, kurios jau po OP, kaip reaguoja draugai, pažįstami į jūsų pokyčius. Ar daug kam sakėt apie dar planuojamą OP?
Aš apie operaciją sakiau tik šeimai, niekam nei iš draugų, nei iš pažįstamų nesakiau. Keletą savaičių po operacijos su draugais nesusitikau, o dabar jau niekas nieko nesako

Papildyta:
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 01, 18:14)
smile, maciau tavo nuotraukytes ir kasdien paziuriu vis tas pacias, man tai super, jei man bus toks rezultatas is priekio kaip tau istiesino tai verksiu is laimes tris dienas
nosiuke superine

QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 01, 21:42)
Eina sau, kokia graži!!!
Smile, tavo nosytė nereali dabar, gal kokias 10 min atsižiūrėt negalėjau. Išties puikus darbas! 

Ačiū labai

QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 02, 10:54)
Gal kazkas man slaptazodi i PM galetu parasyti?
Po OP pasistengsiu irgi ikelti, jei neatrodysiu katastrofiskai
Po OP pasistengsiu irgi ikelti, jei neatrodysiu katastrofiskai

Aš manau, kad būtent ir reikia tų realių (kad ir baisių kartais) nuotraukų, kad kitos įsivaizduotų, kas jų laukia. Aš pati buvau nusiteikus bet kokiu atveju atsiųsti taip, kaip yra. Nors aš tai labai žiauriai sau atrodžiau tuo metu (ypač pirmą dieną). Bet jau geriau žinoti, kas plius minus laukia, negu po to būti šoko būsenoj pamačius vaizdą

Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 02, 14:45)
tinimas del atmosf slegio ir raudona nosis gali likti kaip salutinis reiskinys po op visam gyvenimui. turbut tas dalykas pajuntamas kai jau nosis pilnai sugyja, daug veliau nei po menesio... tikekimes nei vienai sitaip nenutiks. tiesiog cia pazistamam zmogui pries daranr rinoplastika chirurgas perspejo, kad gali tekti visa likusi gyvenima krempudra ant nosies tepti

O raudona nosis tai turit galvoje visa nosis raudona, ar tik kažkuri jos dalis?...

QUOTE(rytojryta @ 2014 07 02, 14:45)
tavo pokyciai labai labai i gera puse. po tavo istorijos, man norisi op tik pas Jankuna.
Beda,ta kad i Klp nepavyks man sia vasara nuvaziuoti (augina mazyte ir neturiu kam ja 3 dienom palikti). Dabar svarstau, ar rinktis Jankuna (bet teks planus keliems metams atideti) ar rinktis kita varianta
Beda,ta kad i Klp nepavyks man sia vasara nuvaziuoti (augina mazyte ir neturiu kam ja 3 dienom palikti). Dabar svarstau, ar rinktis Jankuna (bet teks planus keliems metams atideti) ar rinktis kita varianta

Nemanau, kad verta tokius planus atidėt keliems metams. Tikrai ir Vilniuje, ir Kaune yra gyd, kurie nosytes padaro nuostabias. Verta nueit į konsultacijas ir tada pasižiūrėti, kuris labiau įtikins dėl operacijos sėkmės

Aš kaip ir anksčiau minėjau, tiesiog jaučiau, kad man Jankūnas operaciją padarys gerai (nežinau, gal čia koks šeštas jausmas ar dar kas...)