Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Kiek operacijų greitu metu bus smile.gif bus smagu Jums, merginos, visos kartu bendrausit ir dalinsitės įspūdžiais. Ir laikas greičiau eis mirksiukas.gif

QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 14:35)
Smile, nuramink tu mane, plizzz smile.gif))

Galvok apie tai, kaip gerai bus po kokio mėnesio, kokia būsi graži, nuostabi ir fantastiška! mirksiukas.gif

QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 20:30)
Merginos, kurios jau po OP, kaip reaguoja draugai, pažįstami į jūsų pokyčius. Ar daug kam sakėt apie dar planuojamą OP?

Aš apie operaciją sakiau tik šeimai, niekam nei iš draugų, nei iš pažįstamų nesakiau. Keletą savaičių po operacijos su draugais nesusitikau, o dabar jau niekas nieko nesako smile.gif Nors žinokit šalia tų išorinių pasikeitimų, jaučiu, kad po operacijos dar labiau pradėjau savimi pasitikėti. Anksčiau atrodydavo, kad kiekvienas sutiktas žmogus pirmiausia manyje pastebi tą kreivą nosį. Užtat dabar vaikštau iškėlus galvą ir jaučiuosi LABAI graži flirt.gif hihihi.gif Tai va, tokie dalykai tikrai gali pakeisti ne tik išvaizdą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 01, 18:14)
smile, maciau tavo nuotraukytes ir kasdien paziuriu vis tas pacias, man tai super, jei man bus toks rezultatas is priekio kaip tau istiesino tai verksiu is laimes tris dienas  biggrin.gif  nosiuke superine  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 01, 21:42)
Eina sau, kokia graži!!! 4u.gif  Smile, tavo nosytė nereali dabar, gal kokias 10 min atsižiūrėt negalėjau. Išties puikus darbas! smile.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif 4u.gif Žinokit, ir pati sau jaučiuosi labai graži smile.gif man net gerai būtų, jei nosis ir liktų tokia, kokia yra lotuliukas.gif o ji dar ir mažėti, ir siaurėti turi smile.gif

QUOTE(Thalia_ @ 2014 07 02, 10:54)
Gal kazkas man slaptazodi i PM galetu parasyti?
Po OP pasistengsiu irgi ikelti, jei neatrodysiu katastrofiskai  lotuliukas.gif

Aš manau, kad būtent ir reikia tų realių (kad ir baisių kartais) nuotraukų, kad kitos įsivaizduotų, kas jų laukia. Aš pati buvau nusiteikus bet kokiu atveju atsiųsti taip, kaip yra. Nors aš tai labai žiauriai sau atrodžiau tuo metu (ypač pirmą dieną). Bet jau geriau žinoti, kas plius minus laukia, negu po to būti šoko būsenoj pamačius vaizdą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 02, 14:45)
tinimas del atmosf slegio ir raudona nosis gali likti kaip salutinis reiskinys po op visam gyvenimui. turbut tas dalykas pajuntamas kai jau nosis pilnai sugyja,  daug veliau nei po menesio... tikekimes nei vienai sitaip nenutiks. tiesiog cia pazistamam zmogui pries daranr rinoplastika chirurgas perspejo, kad gali tekti visa likusi gyvenima krempudra ant nosies tepti  ax.gif

O raudona nosis tai turit galvoje visa nosis raudona, ar tik kažkuri jos dalis?... g.gif nebuvau girdėjus tokio dalyko, tai įdomu pasidarė.

QUOTE(rytojryta @ 2014 07 02, 14:45)
tavo pokyciai labai labai i gera puse. po tavo istorijos, man norisi op tik pas Jankuna.
Beda,ta kad i Klp nepavyks man sia vasara nuvaziuoti (augina mazyte ir neturiu kam ja 3 dienom palikti). Dabar svarstau, ar rinktis Jankuna (bet teks planus keliems metams atideti) ar rinktis kita varianta  g.gif

Nemanau, kad verta tokius planus atidėt keliems metams. Tikrai ir Vilniuje, ir Kaune yra gyd, kurie nosytes padaro nuostabias. Verta nueit į konsultacijas ir tada pasižiūrėti, kuris labiau įtikins dėl operacijos sėkmės smile.gif
Aš kaip ir anksčiau minėjau, tiesiog jaučiau, kad man Jankūnas operaciją padarys gerai (nežinau, gal čia koks šeštas jausmas ar dar kas...) biggrin.gif Dėl to net nesikreipiau į gyd nei Vilniuje, nei Kaune.

Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 02, 11:26)
Sveikos,
Ne ne, ne šitas paštas. Šitas buvo seniau, bet nei viena iš dabartinių forumiečių neturi prisijungimo slaptažodžio. Dabartinis paštukas:

nosiesoperacija@gmail.com

Slapuką gaus visos atsiuntusios savo foto. Būtų patogu, jei laiškelio pavadinimas būtų jūsų nikas wink.gif

Super, rytoj atsiųsiu nuotraukytes smile.gif man dzin, kaip atrodysiu "PO", man "PRIES " yra baisesnis dalykas biggrin.gif Viliuosi, kad atrodysiu gražiai po mėnesio ir nebesijusiu nejaukiai, kad kažkas į mane žiūri ir galvoja " o va jos tai noooosis......"
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 02, 14:53)
Oi, man tokia bėda, kad savo 1,5 metų vaiko dar niekad nei vienai dienai niekam nebuvau palikus, tai dabar kasdien ištisai bučiuoju myluoju beprotiškai daug, nes paskiau negalėsiu ilgą laiką  verysad.gif Savaitelei paims mano mama prižiūrėt, kad po OP manęs netyčia nesužeistų. O ir paskui negalėsim tai niurkytis, nes teks nosį saugot...

oi kaip as tave suprantu mano mazute panasaus amziaus 1m 9 men ir mes niekad nesam issiskyrusios ilgiau nei porai valandu. ji pas mane toks maminuku maminukas.

QUOTE(*smile* @ 2014 07 02, 20:47)

O raudona nosis tai turit galvoje visa nosis raudona, ar tik kažkuri jos dalis?...  g.gif nebuvau girdėjus tokio dalyko, tai įdomu pasidarė.
Nemanau, kad verta tokius planus atidėt keliems metams. Tikrai ir Vilniuje, ir Kaune yra gyd, kurie nosytes padaro nuostabias. Verta nueit į konsultacijas ir tada pasižiūrėti, kuris labiau įtikins dėl operacijos sėkmės smile.gif
Aš kaip ir anksčiau minėjau, tiesiog jaučiau, kad man Jankūnas operaciją padarys gerai (nežinau, gal čia koks šeštas jausmas ar dar kas...)  biggrin.gif Dėl to net nesikreipiau į gyd nei Vilniuje, nei Kaune.

del nosies raudonumo, tai turbut gali ir visa raudona buti ir dalis jos... bet gal nedaznai taip nutinka, lyg ir neisiskundzia musu temoj niekas...

kas liecia vilniaus chirurgus, kiek as ju psl ziurejau kainos yra aukstesnes, pvz pylimo g esanciam centre kainos nurodytos nuo 7000 iki 10000. mano atveju suma butu didziausia...
o SV jau operuoja, grizo is biuletenio?
Atsakyti
rytojryta,
grįžo grįžo SV jau smile.gif jau ir pabendravau biškį su juo dar kartą smile.gif žmonių kiek žinau pas jį labai daug, matyt daug kas laukė jo sugrįžimo smile.gif
Atsakyti
6 savaičių proga nauja foto pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2014 07 03, 20:52)
6 savaičių proga nauja foto pašte smile.gif

Super thumbup.gif O gal gali kokią foto įkelt profiliu?

P.S. beprotiškai graži tavo šypsena, super dantukai smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios jau po OP, kada jau buvo galima valgyt po OP?
Man OP numatyta popiet, busiu labai ilgą laiką nevalgius, negėrus. O mane tai žiauriai sekina...
Ir ką geriausia valgyt? kažin ar ten atneša valgyt ar reik savo turėt?
Atsakyti
*smile* grazi mergina 4u.gif

paklausiau pazistamo (daugiau nei 10 metu po op) ar jam ta nosis tinsta ir raudonuoja. SAke rytais kartais pabunda su jausmu, kad nosis dvigubai didesne, o nuo salcio nosis darosi violetine. Dar papasakojo, kad nosyje liko randeliai siuliu vietose ir ant tu randeliu pridziuna snargliai. Snargliu guziukai istisai formuojasi nosyje, ir kai juos pabando nukrapstyti bega kraujas (kraujagysles plonos). Sako "kaip idiotas vis vaikstau mieste galva uzvertes". Kad jam pastoviai bega is nosies kraujas, pati esu pastebejus...
Labai mane atkalbineja nuo operacijos, kad nebus dideliu pokyciu, o prarasti yra ka...
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 04, 11:00)
Man OP numatyta popiet, busiu labai ilgą laiką nevalgius, negėrus. O mane tai žiauriai sekina...

Mane irgi domina šis klausimas, nes neįsivaizduoju, kaip reikės atkentėti iki 14.00 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 04, 11:00)

QUOTE(Bathor @ 2014 07 04, 15:31)
Mane irgi domina šis klausimas, nes neįsivaizduoju, kaip reikės atkentėti iki 14.00  doh.gif

Po operacijos turbūt svarbiausia būna ne valgyti, o gerti - burna būna labai išdžiūvusi. Valgyti man iš karto net nesinorėjo, vis tiek dar organizmas neatsigavęs po narkozės. Valgyti atnešė tik ~18 val. (man operacija buvo 8.30 val., pabudau gal apie 13-13.30, į palatą dar po kokio pusvalandžio parvežė).

Ankstesnėse temose kažkuri mergina buvo užsiminus, kad pabudus iš karto klausė, ar gali valgyti. Tai atrodo, kad jai leido valgyti iš karto kai grįžo į palatą.

Dėl maisto.. Mums davė maistą, bet tikrai neypatingą. Buvau dar papildomai sau pasiėmus smile.gif Tuo labiau, kai vakarienę atnešė 18 val., o aš įpratus iki 1-2 val. nakties nemiegot biggrin.gif tai čia jau pagal save pasižiūrėkit ko jums labiau reik.

QUOTE(ValSve @ 2014 07 03, 23:07)
Super  thumbup.gif O gal gali kokią foto įkelt profiliu?

Man kai aktualiausia buvo vaizdas iš priekio, tai profiliu nuotraukos net neturiu biggrin.gif įkelsiu kitą kartą, dar gal pagražės iki to laiko smile.gif

QUOTE(ValSve @ 2014 07 03, 23:07)
P.S. beprotiškai graži tavo šypsena, super dantukai smile.gif

Ačiū 4u.gif kaip pati juokiuosi, susidėliosiu save po truputį lotuliukas.gif biggrin.gif (iš pradžių dantys, dabar nosis..) biggrin.gif

QUOTE(rytojryta @ 2014 07 04, 15:19)
*smile* grazi mergina  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(rytojryta @ 2014 07 04, 15:19)
paklausiau pazistamo (daugiau nei 10 metu po op) ar jam ta nosis tinsta ir raudonuoja. SAke rytais kartais pabunda su jausmu, kad nosis dvigubai didesne, o nuo salcio nosis darosi violetine. Dar papasakojo, kad nosyje liko randeliai siuliu vietose ir ant tu randeliu pridziuna snargliai. Snargliu guziukai istisai formuojasi nosyje, ir kai juos pabando nukrapstyti bega kraujas (kraujagysles plonos). Sako "kaip idiotas vis vaikstau mieste galva uzvertes".  Kad jam pastoviai bega is nosies kraujas, pati esu pastebejus... 
Labai mane atkalbineja nuo operacijos, kad nebus  dideliu pokyciu, o prarasti yra ka...

Tokia situacija galbūt dėl kokių komplikacijų susidarė. Tuo labiau, kad tai vyko prieš 10 metų, dabar tikrai kur kas toliau viskas pažengę.
Žinoma, rizika visada yra, todėl reikia sau gerai pasvarstyti, ar iš tiesų verta. Be to, nereik pamiršt, kad gali tekti ir antra, ir trečią pakartotinę daryt jeigu kažkas nepasiseks. Jeigu tokie dalykai negąsdina ir manote, kad blogiau nebus - pirmyn!

O kad nosis būtų švari ir niekas ten nepridžiūtų, naudoju quixx purškiamą (pralaisvina užsikimšusią nosį) ir rhinopantena lašus (jie kaip aliejus toks, atitirpina visokius šašiukus ir pan.). Man juos iš karto po operacijos išrašė, tai dar iki dabar turiu.
Atsakyti
smile, geras smile.gif aš irgi taip sakau, kad save susidėliosiu smile.gif Tik man pirmiau nosis, o paskiau dantukai. Man nėštumo metu siaubingai stipriai gedo ir labai daug buvo taisyta, nuo antro trimestro pradžios ėjau pas odontologę kas antrą savaitę, virš 10 dantukų taisyta sad.gif(( odontologė pati stebėjos, kad šitaip genda, o dar ir skylučių nesimatė, nes visas gedimas vidinis kažkoks :/// tai gedimų ieškojo tarp kiekvieno tarpdančio labai įdėmiai, nes jei kokioj poliklinikoj pažiūrėtų, tai nė vienos skylutės nerastų sad.gif
Atsakyti
as irgi dabar dantis tvarkausi. kita savaite darys sinuso pakelimo operacija. slykstybe ir baisybe. fui kaip nekenciu visu odontologiniu ir ginekologiniu proceduru, o operacija tai isvis doh.gif
pries kelis metus zalgirio klinikoj salino cista, kuri buvo susidariusi virs 6 danties ir iaugusi i sinusa. todel teko pasalinti visa danti su saknim. dabar ten, kur buvo dantis tustuma (tik lopu paimtu is burnos gleivines uzsiuta) , reikia ideti "dirbtini kaula",i kuri isuks sraigta ant kurio des metalo keramikos ar cirkonio danti. bet cia visa ta procedura etapais per puse metu.

beje salinant cista burnos chirurgas sake, kad baigsis mano slogos. deja deja kaip buvo taip ir liko.
Atsakyti