Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Merginos, as pasiryzau…. doh.gif

Mano operacija lygiai uz menesio ax.gif Po ilgu konsultaciju su plastikos chirurgais ir siaip su ismintingai zmonem lotuliukas.gif issirinkau ir nusprendziau.Operuos mane Basim Matti, Londonas. Bijau kaip velnias kryziaus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 19:30)
Merginos, kurios jau po OP, kaip reaguoja draugai, pažįstami į jūsų pokyčius. Ar daug kam sakėt apie dar planuojamą OP?

As bijau kartu su tavim biggrin.gif man lygiai po savaites jau bigsmile.gif zodziu visom trim kita savaite operacijos, gyvensim kartu forume ir dziaugsimes pokyciais thumbup.gif drinks_cheers.gif aisku, kad gerai pokyciais, kaip to ir tikimes smile.gif as sakiau kai kam, nes ka cia benuslpepsi, vis tiek pamatys, tai mano pora draugiu bijo kartu su manim ir sako viskas bus ok, o as jomis tikiu 4u.gif tik va nezinau darbe kaip reaguos ir visi kiti pazistami, bet jei rezultatas geras, vaiksciosiu nosi uzrietus ir ka nori tegu sneka lotuliukas.gif svarbiausia , kad viskas gerai praeitu smile.gif

kaip ruosiates merginos operacijai? ka perkat, ka vartojat, ko nevartojat? biggrin.gif as tik traumeel turiu, kuri smile rekomendavo, sake vaistinej geras padeda smile.gif

smile, maciau tavo nuotraukytes ir kasdien paziuriu vis tas pacias, man tai super, jei man bus toks rezultatas is priekio kaip tau istiesino tai verksiu is laimes tris dienas biggrin.gif nosiuke superine wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vajėj,kiek daug mergaičių liepą gražinasi 4u.gif Visoms visoms sėkmės ir nepamirškit pasirodyti!! 4u.gif Man dar toli..spalį.. wub.gif
Atsakyti
Nelikai ignoruota smile.gif Juk vasara, turbūt mažai kas sėdi prie interneto smile.gif Į mano naujai nusiųstas nuotraukas irgi niekas nesureagavo biggrin.gif

Eina sau, kokia graži!!! 4u.gif Smile, tavo nosytė nereali dabar, gal kokias 10 min atsižiūrėt negalėjau. Išties puikus darbas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 01, 21:42)
Eina sau, kokia graži!!! 4u.gif  Smile, tavo nosytė nereali dabar, gal kokias 10 min atsižiūrėt negalėjau. Išties puikus darbas! smile.gif

Merginos, ar galetumete mane pakviesti i ta pasta? Ikelsiu savo dabartines nuotraukytes "pries" smile.gif
Kazkuri mergina klause,kaip draugai reaguoja, tai mano tik viena drauge zino, nors labai sunerimo,kai pasakiau,jog operuosiuosi kita savaite.Sake,kad mano nosis miela ir neisivaizduoja manes kitokios biggrin.gif

Jetus, duok Dieve, geras, nedrebancias rankas musu chirurgams, kad mums operacijos pavyktu, merginos. drinks_cheers.gif

As siandien sunerimau, kai supratau,kad liko 9 dienos biggrin.gif Rytoj einu i klinika tyrimams smile.gif Dziaugiuosi, kad tik vienas kainuos smile.gif
Atsakyti
o kur galima Gmailo password rasti ? blush2.gif
dvejojiu tarp dvieju Kaikario ir Jankuno.
Atsakyti
O koks isvis gmail'as? Atsiusciau savo nuotraukas smile.gif

As savo artimiausiems zmonems pasakiau, o ka kiti galvoja - man nesvarbu smile.gif
Atsakyti
bendras paštas nosieskorekcija@gmail.com cool.gif
Atsakyti
As jau nusiunciau.... rolleyes.gif

Gal kazkas man slaptazodi i PM galetu parasyti?
Po OP pasistengsiu irgi ikelti, jei neatrodysiu katastrofiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(blazemi @ 2014 07 02, 10:44)
bendras paštas nosieskorekcija@gmail.com  cool.gif

Ne ne, ne šitas paštas. Šitas buvo seniau, bet nei viena iš dabartinių forumiečių neturi prisijungimo slaptažodžio. Dabartinis paštukas:

nosiesoperacija@gmail.com

Slapuką gaus visos atsiuntusios savo foto. Būtų patogu, jei laiškelio pavadinimas būtų jūsų nikas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 02 liepos 2014 - 10:27
QUOTE(*smile* @ 2014 06 30, 11:05)
.
Na, nosis tikrai nėra raudona. Pas mane liko paraudę tik pačiame nosies viršuje (tarp akių). Toks vaizdas tarsi būčiau saulėje nudegus ar nuo akiniu likę.
o tinimo papildomo irgi nepastebėjau. Bendrai dar aplink nosį kažkiek patinę yra, tai sunku ir spręsti.

tinimas del atmosf slegio ir raudona nosis gali likti kaip salutinis reiskinys po op visam gyvenimui. turbut tas dalykas pajuntamas kai jau nosis pilnai sugyja, daug veliau nei po menesio... tikekimes nei vienai sitaip nenutiks. tiesiog cia pazistamam zmogui pries daranr rinoplastika chirurgas perspejo, kad gali tekti visa likusi gyvenima krempudra ant nosies tepti ax.gif

tavo pokyciai labai labai i gera puse. po tavo istorijos, man norisi op tik pas Jankuna.
Beda,ta kad i Klp nepavyks man sia vasara nuvaziuoti (augina mazyte ir neturiu kam ja 3 dienom palikti). Dabar svarstau, ar rinktis Jankuna (bet teks planus keliems metams atideti) ar rinktis kita varianta g.gif
QUOTE(ValSve @ 2014 06 30, 13:58)

Dar šiandien gavau Magistro diplomą wink.gif viena gera žinia smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kas del kitu zmoniu klausimu apie op, specialiai nepasakociau, bet jei paklaustu- neslepciau. Nematau nieko gedingo tame, kad "susitavarkai " nosi. juk dantis taisyti negeda, o jei nosis kreiva, tai ja operuoti jau kazkas gedingo?
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 07 02, 14:45)

Beda,ta kad i Klp nepavyks man sia vasara nuvaziuoti (augina mazyte ir neturiu kam ja 3 dienom palikti). Dabar svarstau, ar rinktis Jankuna (bet teks planus keliems metams atideti) ar rinktis kita varianta  g.gif

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kas del kitu zmoniu klausimu apie op, specialiai nepasakociau, bet jei paklaustu- neslepciau. Nematau nieko gedingo tame, kad "susitavarkai " nosi. juk dantis taisyti negeda, o jei nosis kreiva, tai ja operuoti jau kazkas gedingo?

Oi, man tokia bėda, kad savo 1,5 metų vaiko dar niekad nei vienai dienai niekam nebuvau palikus, tai dabar kasdien ištisai bučiuoju myluoju beprotiškai daug, nes paskiau negalėsiu ilgą laiką verysad.gif Savaitelei paims mano mama prižiūrėt, kad po OP manęs netyčia nesužeistų. O ir paskui negalėsim tai niurkytis, nes teks nosį saugot...

Kas liečia klausimus iš aplinkinių dėl OP, tai aš irgi tikrai neslėpsiu, ką ten beprislėpsi... tik šiaip įdomu kokios reakcijos iš aplinkinių sulaukia jau išsioperavusios...
Aš labiausiai bijau anytos reakcijos lotuliukas.gif
Atsakyti