Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Nicolle25 @ 2014 07 09, 09:04)
Sveikos merginos!
aciu uz paguodziancius zodzius.9diena.jau apsipratau su savo nosyte,gal nera  jau taip blogai kaip galvojau is pradziu,ir pavyksta iziureti siokia tokia  nosies forma.Mano nosis buvo plati ir ilgoka.O dabar turiu trumpa bet platesne negu buvo pries tai.Cia gal del tinimo,bet netikiu kad labai daug jinai trauksis.O jums merginos ar daug susitrauke?

Kiek teko matyti is nuotrauku,kurias rode gydytojas,tai Is placiu nosiu neiseina  padaryti siauros nosytes.Jas sekmingai tik patrumpina ir pasalina kupreli,o platumas dazniausiai netgi padideja.

As prie to pacio dar dejausi lupu implanta.Lupa virsute patinus ir nejautri,bet net nezinau cia del imlanto ar del nosies..

o pas kuri chirurga daretes jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2014 07 08, 23:17)

Laukiu penktadienio, organizmas streikuoja, nervai ima viršų...

seeekmes 4u.gif
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 09, 08:15)
Labas mergytes:) as dar ligoninej, siandien paleidzia namo

lengvo gijimo 4u.gif

as po valandoos pedinsiu sinuso kelti, tai irgi jungsiuosi i "grazuoliu" buri, nes chirurgas perspejo, kad skruostas istins. jau nuo karscio ir be op viskas istyne doh.gif
Atsakyti
Man pats tinimo bumas, panaseju i burunduka biggrin.gif gerai, kad namie vesu:) taigi, merginos, noriu paklausti, kurios jau daresi, ar jums irgi varvejo kraujas ir siaip visokie skysciai is nosies? man liepe nusiimti ta merliuka po nosim, bet negaliu. nes jeigu tik neguliu ir stojuos ar zemiau palenkiu galva, tuoj kapsi vienas kitas lasas, ir jauciasi viduj, kad yra kraujo, bet pusti ir traukti neleido, tai ka daryt? dave skyscio kuriuo valyt 3k per diena ir juros vandens, bet nekazka tepadejo kol kas, vis tiek viduj ten visokio slamsto pilna... kaip ji pasalint, ar savaime iskapses? o dejot saltus kompresus ant veido? mano akytes tokios mazulytes liko nuo tinimo, kad nieko tuoj nebematysiu doh.gif
Atsakyti
Sandrapa,

As ta merliuka jau turbut po paros nusiemiau. Tik servetele vis turedavau salia, kad galeciau greit nusivalyt jei kas begtu.
Nosies pusti man 3 savaites neleido, bet as jos iki dabar nepuciu, saugaus dar smile.gif
Viduje visokius sasiukus gerai tirpino rhinopantena (tau gal ta pati israse?), o kai matydavau kad koks jau kabo, tai su pincetu atsargiai nuimdavau. Bet pirmom dienom geriau dar nieko nekrapstyk, palauk kol zaizdeles uzgis.

Galvos lenkti kiek zinau negalima, ir galva plautis tik palenkus atgal (jokiu budu ne i prieki).

Ant akiu kompresu nedejau, tik paakiu kremu pasitepdavau. Man po operacijos buvo atnese ledo, tai laikiau kol pajegiau:)

O melyniu daug turi? Kaip pati jauties? kaip artimieji reaguoja?smile.gif
Atsakyti
na ka as pasakysiu, jei kuriai reiktu daryti sinuso pakelimo operacija patarciau daryti pries nosies op , arba nemazai laiko praejus po nosies op. nes sinuso pakelimo op metu taip barska, tarska ir juda nosis, netvirtai suaugus gali ir neatlaikyti g.gif rimtai as. su kazkokiu prietaisu kaip plaktuku dazo i virsutini zandikauli (is apacios i virsu), viskas atsiduoda nosyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 09 liepos 2014 - 20:12
rytojryta, atrodo labai jau nemaloni procedūra buvo... vienintelė paguoda, kad viskas tik vardan sveikatos ir grožio 4u.gif
Atsakyti
Susirasinejau siandiena su Jankunu. Buvau sokiruota jo atvirumu jog operacija gali baigtis kaulu randejimu. Nenoriu pasirodyti neisprususi bet ka tai reiskia ir kas tai lemia?dar jis minejo jog 30proc zmoniu lieka nepatenkinti.Po tokiu jo zodziu net pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 09, 22:04)
Susirasinejau siandiena su Jankunu. Buvau sokiruota jo atvirumu jog operacija gali baigtis kaulu randejimu. Nenoriu pasirodyti neisprususi bet ka tai reiskia ir kas tai lemia?dar jis minejo jog 30proc zmoniu lieka nepatenkinti.Po tokiu jo zodziu net pasimeciau.

Man Jankūnas ir patiko tuo, kad nieko nepagražino, nieko 100% nežadėjo, ir viską išdėstė taip kaip yra (per konsultaciją net detaliai išpasakojo, ką ten man kals, pjaus ir t.t.)... net nenorėjau visko taip detaliai klausyti lotuliukas.gif
Dėl 30% nepatenkintų čia juk visos apie tai kalbam smile.gif Būtent dėl to reikia įsisąmonint, kad net kas trečiam žmogui operacija nepasiseka taip kaip planuota...

Kaulų randėjimas tai kaip suprantu yra ta vieta, kur kaulas suauga, kai yra laužomas. Jis gali po op nevienodai suaugti, dėl to atsiranda nelygumai, iškilimai, iškrypimai ir t.t. O to, ar kaulas tinkamai suaugs, negali prognozuoti niekas - čia jau nuo mūsų organizmo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2014 07 09, 21:21)
Man Jankūnas ir patiko tuo, kad nieko nepagražino, nieko 100% nežadėjo, ir viską išdėstė taip kaip yra (per konsultaciją net detaliai išpasakojo, ką ten man kals, pjaus ir t.t.)... net nenorėjau visko taip detaliai klausyti  lotuliukas.gif
Dėl 30% nepatenkintų čia juk visos apie tai kalbam smile.gif Būtent dėl to reikia įsisąmonint, kad net kas trečiam žmogui operacija nepasiseka taip kaip planuota...

Kaulų randėjimas tai kaip suprantu yra ta vieta, kur kaulas suauga, kai yra laužomas. Jis gali po op nevienodai suaugti, dėl to atsiranda nelygumai, iškilimai, iškrypimai ir t.t. O to, ar kaulas tinkamai suaugs, negali prognozuoti niekas - čia jau nuo mūsų organizmo priklauso.

Jus tai pat esate pasidariusi operacija kaip supratau? kaip savijauta? Jokiu keblumu neturejote ar neturite?
Atsakyti
ar pas jankuna galima atsiskaityti issimoketinai?
Atsakyti
QUOTE(katinelis009 @ 2014 07 09, 23:16)
Jus tai pat esate pasidariusi operacija kaip supratau? kaip savijauta? Jokiu keblumu neturejote ar neturite?

Mano operacija buvo prieš 7 savaites, operavo Jankūnas. Mano visa istorija su nuotraukomis yra gmail. Kiek mačiau, slaptažodį Tau jau persiuntė smile.gif gali pažiūrėti ten smile.gif

O jei trumpai, tai kolkas operacija esu labai patenkinta ir nesigailiu nė kiek. Nosis buvo kreiva - ištiesino, buvo su kuprele - ją panaikino, buvo ilga ir beformė - sutvarkė ir šitą.
Iš kitos pusės aš tikrai neturėjau ko prarasti - neįsivaizduoju ką buvo galima padaryti blogiau už tai, kas jau buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelliux12 @ 2014 07 09, 23:25)
ar pas jankuna galima atsiskaityti issimoketinai?

Neteko domėtis, nes buvo neaktualu. Bet galit parašyti Jankūnui mail'ą, jis labai greitai atrašo į klausimus.
Atsakyti
Labas vakaras,

Sandrapa, smagu, kad jau namie smile.gif pasveiksi ir viskas bus liux smile.gif

O aš jau panikuoju, natūralu, ane? biggrin.gif

Užvakar paskambinau mamai, paprašiau, kad atvažiuotų, nes nebegaliu, nesuvaldau streso (vyras mano komandiruotėj buvo, šįvakar tik grįžo). Baisiausia tai, kad rytoj vešiu savo angelėlį su močiute (mano mama) pas ją, visai savaitei planuoju palikt, kad galėčiau atsigaut po OP. Nesam išsiskyrę net vienai nakčiai, o čia visa savaitė... Turbūt mane supras tik tos, kurios turi vaikų, bet man labai negera, nebegaliu su savim kovot, vaikas man toks turtas, didžiausia pasaulyje brangenybė, net nėra tokių žodžių, kad būtų galima perteikt jausmus...
Atsakyti