[quote=Apus,2014 01 29, 07:02]
Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš

. Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai

.
[/quote]
Tikra tiesa, katinai jūsų ir nuodyti juos galite tuo kuo jums labiau patinka

Mes jums tik bandome paaiškinti, kad tas maistas niekam tikęs..... jūs vis tiek savo, kaip bulius ragais į sieną

Jei galite sau leisti, nupirkite geresnio maisto..... "geresnio" ne kvapais, o sudedamosiomis dalimis.....
Bet kai sau sugalvosit kokią dešrytę paimti, NEJAMKIT, marš prie šlapiankės...... da ko, skrandis pilnas - vadinasi sotūs
Neįsižeiskit, gal humoras mano piktokas..... ale kad darbas toks, aiškint, aiškint aiškint....
[/quote]
O žinote ką, nusprendžiau, kad nupirksiu geresnio maistelio, nes neviena man pataria. Nemanau, kad reiktų būti tokiai kategoriškai, gerai, kad atsiranda kas paprotina