Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

siand gavau antistatika.jetus kaip gera sukuoti kate ,negauti elektros ir normalaii ja issukuoti smile.gif mb grizo is darbo,sako kazkokia sustorejus,ko ji tokia pasiputus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 01 28, 22:38)
Zinot kodel katineliai mieliau pasirenka Kitekat,wiskas ir kt. Nes ten pilna prideta kvapikliu , dazikliu,ir skonio stiprikliu.  doh.gif Sis maistas kaip narkotikai katems. Sie konservai -tuscias maistas,tik uzkisa skrandi,jokios naudos is ju nera. O vien mesite maitint negalima. Nors as visada uz mesite,bet tik kaip papildoma maisteli,taip,kartais pasilepint.  smile.gif Kaip mums salduminai.  smile.gif

Na taip, patys pasirinko biggrin.gif čia panašiai būtų, kaip 3 metų vaikas pasirinktų, kad jis nori valgyti bulvių traškučius, saldainius ir coca colą. Kažin mama leistų? Nors vaikas ne alkanas, gerai jaučiasi, linksmas ir laimingas g.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 22:55)
siand gavau antistatika.jetus kaip gera sukuoti kate ,negauti elektros ir normalaii ja issukuoti  smile.gif mb grizo is darbo,sako kazkokia sustorejus,ko ji tokia pasiputus biggrin.gif

Šaunu thumbup.gif Kaip ji jaučiasi, turbūt neblogai, jeigu leidžiasi šukuojama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 28, 23:06)
Na taip, patys pasirinko  biggrin.gif čia panašiai būtų, kaip 3 metų vaikas pasirinktų, kad jis nori valgyti bulvių traškučius, saldainius ir coca colą. Kažin mama leistų? Nors vaikas ne alkanas, gerai jaučiasi, linksmas ir laimingas  g.gif
Papildyta:

thumbup.gif Labai teisingas palyginimas. smile.gif Traskuciai,saldainiai ir coca-cola. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 28, 22:55)
siand gavau antistatika.jetus kaip gera sukuoti kate ,negauti elektros ir normalaii ja issukuoti  smile.gif mb grizo is darbo,sako kazkokia sustorejus,ko ji tokia pasiputus biggrin.gif

Aga,ir kailiukas atrodo puresnis ir grazesnis po sukavimo su antistatiku. thumbup.gif Ir man dar patinka su juo sukuoti kai kate pradeda sertis.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 28, 23:06)
Šaunu  thumbup.gif Kaip ji jaučiasi, turbūt neblogai, jeigu leidžiasi šukuojama  wub.gif

leidziasi.ji isvis nuo pirmos dienos jauciasi(bent jau atrodo) lyg nieko ir nebuvo.net keista smile.gif
Atsakyti

Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš lotuliukas.gif . Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai thumbup.gif .
[/quote]
Tikra tiesa, katinai jūsų ir nuodyti juos galite tuo kuo jums labiau patinka sad.gif Mes jums tik bandome paaiškinti, kad tas maistas niekam tikęs..... jūs vis tiek savo, kaip bulius ragais į sieną biggrin.gif Jei galite sau leisti, nupirkite geresnio maisto..... "geresnio" ne kvapais, o sudedamosiomis dalimis.....
Bet kai sau sugalvosit kokią dešrytę paimti, NEJAMKIT, marš prie šlapiankės...... da ko, skrandis pilnas - vadinasi sotūs biggrin.gif
Neįsižeiskit, gal humoras mano piktokas..... ale kad darbas toks, aiškint, aiškint aiškint.... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=LaiLaa,2014 01 28, 23:06]
Na taip, patys pasirinko biggrin.gif čia panašiai būtų, kaip 3 metų vaikas pasirinktų, kad jis nori valgyti bulvių traškučius, saldainius ir coca colą. Kažin mama leistų? Nors vaikas ne alkanas, gerai jaučiasi, linksmas ir laimingas g.gif
Papildyta:

thumbup.gif , bet kai kuriems zmonems tamsus miskas tas maistas ir jokio noro neturi is jo iseit verysad.gif
Atsakyti
Giedružės ir Arčės avatarai vienodi - maišosi biggrin.gif

QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 28, 17:54)
jazus  doh.gif ... "maišyti" mano kalba reiškia, kad vieną maitinimą duodi sausą, o kitą -šlapią. mėsos su sausiaku nepatariama maišyti iš viso ir kelios valandos čia negelbės, nes sausiakas virškinimas 12val. bet kiekvienas pats renkasi kaip maitinti savo gyvūnus

tai tada taisyklinga būtų vieną dieną tik sausą duoti, kitą - tik šlapią biggrin.gif
o tai kodėl veisėjai duoda prie sauso (ne kartu) mėsos ir t.t. - maišo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 29, 11:42)
Giedružės ir Arčės avatarai vienodi - maišosi biggrin.gif
tai tada taisyklinga būtų vieną dieną tik sausą duoti, kitą - tik šlapią biggrin.gif
o tai kodėl veisėjai duoda prie sauso (ne kartu) mėsos ir t.t. - maišo? g.gif

grįžtam prie to, kas yra šlapias biggrin.gif. taisyklinga būtų šerti vienos rūšies maistu ir nesukti galvos.
ne tik veisėjai maišo sausą su mėsa. kodėl taip daro, aš nežinau. kiekvienas šeimininkas pasirenka kaip šerti savo gyvį. be to, informacijos stoka ar tam tikri įsitikinimai savo daro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katastrofa: 29 sausio 2014 - 12:15
QUOTE(Katastrofa @ 2014 01 29, 13:14)
grįžtam prie to, kas yra šlapias biggrin.gif. taisyklinga būtų šerti vienos rūšies maistu ir nesukti galvos.
ne tik veisėjai maišo sausą su mėsa. kodėl taip daro, aš nežinau. kiekvienas šeimininkas pasirenka kaip šerti savo gyvį. be to, informacijos stoka ar tam tikri įsitikinimai savo daro

PVZ Pasaulėžiūra labai įtakoja......biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Apus,2014 01 29, 07:02]
Kiekvienas pasirenka kokį maistą duoti savo augintiniams. Auginusi n skaičių katinukų, dar nė vienas nenusinuodyjo, tame tarpe ir aš lotuliukas.gif . Bent jau aš skaitau, kad šiais laikais nėra 100 % gero maisto niekam. Todėl pati stengiuosi pirkti kiek įmanoma šviežesnį žalią maistą ir gaminu pati, neperku pusgaminių. Tai ir katinukams duodu kokią virtą ar žalią mėsytę, žuvytę. O dėl konservų patys pasirinko kokie jiems labiau patinka tokius ir valgo labiau, pvz.: brangius blogiau valgo tai duodu rečiau. Manau geriau jau mėsytės duot, nei kokių sausainiukų, ar konservų, tuo labiau, kad nemaitinama kas minutę. Sutinku, yra veislinių katinukų, kuriuos reikia maitinti specialiu maisteliu - maniškiai neveisliniai. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės dėl maitinimo, tiesiog maniškiai neponiški ir tikrai nealkani, kas pamato, sako, kad prižiūrėti. Jei katinukai sveikai atrodo, kailiukas blizga, ir apetitu nesiskundžia - viskas gerai thumbup.gif .
[/quote]
Tikra tiesa, katinai jūsų ir nuodyti juos galite tuo kuo jums labiau patinka sad.gif Mes jums tik bandome paaiškinti, kad tas maistas niekam tikęs..... jūs vis tiek savo, kaip bulius ragais į sieną biggrin.gif Jei galite sau leisti, nupirkite geresnio maisto..... "geresnio" ne kvapais, o sudedamosiomis dalimis.....
Bet kai sau sugalvosit kokią dešrytę paimti, NEJAMKIT, marš prie šlapiankės...... da ko, skrandis pilnas - vadinasi sotūs biggrin.gif
Neįsižeiskit, gal humoras mano piktokas..... ale kad darbas toks, aiškint, aiškint aiškint.... biggrin.gif
[/quote]

O žinote ką, nusprendžiau, kad nupirksiu geresnio maistelio, nes neviena man pataria. Nemanau, kad reiktų būti tokiai kategoriškai, gerai, kad atsiranda kas paprotina smile.gif
Atsakyti
Laba diena :>

Kreipiuosi į Jus ieškodama informacijos... :>
Padedu mamos bendradarbei įsigyti ir surasti jos svajonių kačiuką. Žinoma aš iš karto pasakiau ieškoti tik su dokumentais :> Bendradarbe [Liucija] svajoja apie "ryžavota" persiuka :>
Jokio katinuko prieš tai ji auginusi nera, aš asmeniškai 12 metu pragyvenau su perses mišrune :> Deja šia vasara ji mus paliko... Todel ir pasišoviau padėti Liucijai surasti jos pirmaji, tikraji, sveika persa...
Kačių veisimo pasaulyje gaudausi nelabai, dabar labiau esu šunininke ir ju veislynus žinau geriau, todel ir kreipiuosi pagalbos čia. Gal patartumete keleta WCF persu/egzotu veislynu kur veisia tikrai sažiningi ir atsakingi veisejai... Gal dabar kur jau yra vada ir laukia busimu šeimininku? Pradžiai buciau tarpininkas, po to Liucijai duociau visus duomenis, tartusi pati, tiesiog noriu kiek įmanoma padeti, kad nesugalvotu paremti daugintojo... Taip prieglaudas siuliau taip pat, bet nori tikro veisles atstovo :>

Labai aciu :>
Lauksiu atsakymo, galima į AŽ galima ir cia :>
Atsakyti
QUOTE(HēiBai @ 2014 01 29, 21:05)
Laba diena :>

Kreipiuosi į Jus ieškodama informacijos... :>
Padedu mamos bendradarbei įsigyti ir surasti jos svajonių kačiuką. Žinoma aš iš karto pasakiau ieškoti tik su dokumentais :> Bendradarbe [Liucija] svajoja apie "ryžavota" persiuka :>
Jokio katinuko prieš tai ji auginusi nera, aš asmeniškai 12 metu pragyvenau su perses mišrune :> Deja šia vasara ji mus paliko... Todel ir pasišoviau padėti Liucijai surasti jos pirmaji, tikraji, sveika persa...
Kačių veisimo pasaulyje gaudausi nelabai, dabar labiau esu šunininke ir ju veislynus žinau geriau, todel ir kreipiuosi pagalbos čia. Gal patartumete keleta WCF persu/egzotu veislynu kur veisia tikrai sažiningi ir atsakingi veisejai... Gal dabar kur jau yra vada ir laukia busimu šeimininku? Pradžiai buciau tarpininkas, po to Liucijai duociau visus duomenis, tartusi pati, tiesiog noriu kiek įmanoma padeti, kad nesugalvotu paremti daugintojo... Taip prieglaudas siuliau taip pat, bet nori tikro veisles atstovo :>

Labai aciu :>
Lauksiu atsakymo, galima į AŽ galima ir cia :>

Laba 4u.gif
O kodėl būtent WCF ? Kačiuko nori veisimui ? g.gif
Pirmame puslapyje surašyti veislynai su nuorodmis, ten visi veisiantys sąžiningai biggrin.gif
Atsakyti