QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 29, 22:26)
Na pas kates yra kitaip.

Sistemos WCF, FIFe, TICA, CFA visos jos geros ir priklauso pasauliniam kačių kongresui Word CAT CONGRESS. Lietuvoje yra du klubai WCF "Top Miau" ir LGAC, FIFe-Lietuvos felinologų draugija "Bubastė". TICA ir CFA klubų Lietuvoje nėra, bet yra nemažai Lietuvos veisėjų, veisiančių pagal šitas sistemas. Visos jos yra geros ir garbingos.
Lietuvoje yra Kačių Mylėtojų Klubas, kuris nepriklauso jokiai sistemai, yra pats sau ir ten vyksta, kas tik nori
Taip, aš esu Persijos aukso veisėja ir turiu vadą

Mažiukę vadukę

Ryžukas pas mane ne persiukas, o egzotukas t.y. trumpalaukis, sesė - persiukė ilgaplaukė.
Jeigu gerai pamenu Mama I čia buvo pūkuotukų foto buvo įdėjus, tiksliai nepamenu, bet ryžukas persiukas lyg yra
Aaa.. Nu va kaip cia pas jus įdomiai..

Na man svarbiausia kad nebutu LGAC :> Nusiunciau Liucijai nuotrauka Jusu egzotuko... Jai labai jis patiko :> Netgi pasake kad geriau nes trumpaplaukis :> Jis laisvas ar jau užsakytas? Jei nenorite viešai atsakyti galim per AŽ :>
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2014 01 29, 22:32)
Vo, ryžas ir persas. Kokybė garantuota

Taip galima ir susilyditi paciam..

Gražuuciai
Ok nusiunciau abi nuotraukas :> Tegu pasako ko labiau nori, nors kitas atvejis ir veisejo norai, nes katinukas nebus veisiamas, gal but norai del ateities gali neatitikti šiuo atžvilgiu :>
Papildyta:
QUOTE(HēiBai @ 2014 01 29, 22:43)
Aaa.. Nu va kaip cia pas jus įdomiai..

Na man svarbiausia kad nebutu LGAC :> Nusiunciau Liucijai nuotrauka Jusu egzotuko... Jai labai jis patiko :> Netgi pasake kad geriau nes trumpaplaukis :> Jis laisvas ar jau užsakytas? Jei nenorite viešai atsakyti galim per AŽ :>
Papildyta:

Taip galima ir susilyditi paciam..

Gražuuciai
Ok nusiunciau abi nuotraukas :> Tegu pasako ko labiau nori, nors kitas atvejis ir veisejo norai, nes katinukas nebus veisiamas, gal but norai del ateities gali neatitikti šiuo atžvilgiu :>
Visgi Liucija jau pati bendravo del šio pukucio ryžiuko, sake jau rezervuotas :>
Kas iš to, kad lieki nesužeistas, jei tave mirtinai išgąsdina?
Ernestas Hemingvėjus [Atsisveikinimas su ginklais]