Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 29, 21:11)
Laba  4u.gif
O kodėl būtent WCF ? Kačiuko nori veisimui ?  g.gif
Pirmame puslapyje surašyti veislynai su  nuorodmis, ten visi veisiantys sąžiningai  biggrin.gif

WCF todel kad kaip supratau tai organizacija panaši į šunu LKD? biggrin.gif Ar LFA? Nelabai gaudausi, nes šunyse FCI yra tarptautine pasauline šunu organizacija, o Lietuvos "filialas" yra LKD, kaip pas kates nesigaudau...
Taip ka tik peržiurejau veislynus, taip supratau Jus Persijos aukso veislyno savininke ir šiuo metu turite vada?
Kaciuko nori namams :>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HēiBai: 29 sausio 2014 - 20:29
QUOTE(HēiBai @ 2014 01 29, 21:23)
WCF todel kad kaip supratau tai organizacija panaši į šunu LKD? biggrin.gif Ar LFA? Nelabai gaudausi, nes šunyse FCI yra tarptautine pasauline šunu organizacija, o Lietuvos "filialas" yra LKD, kaip pas kates nesigaudau...
Taip ka tik peržiurejau veislynus, taip supratau Jus Persijos aukso veislyno savininke ir šiuo metu turite vada?
Kaciuko nori namams :>

Na pas kates yra kitaip. biggrin.gif Sistemos WCF, FIFe, TICA, CFA visos jos geros ir priklauso pasauliniam kačių kongresui Word CAT CONGRESS. Lietuvoje yra du klubai WCF "Top Miau" ir LGAC, FIFe-Lietuvos felinologų draugija "Bubastė". TICA ir CFA klubų Lietuvoje nėra, bet yra nemažai Lietuvos veisėjų, veisiančių pagal šitas sistemas. Visos jos yra geros ir garbingos.
Lietuvoje yra Kačių Mylėtojų Klubas, kuris nepriklauso jokiai sistemai, yra pats sau ir ten vyksta, kas tik nori biggrin.gif

Taip, aš esu Persijos aukso veisėja ir turiu vadą ax.gif Mažiukę vadukę biggrin.gif Ryžukas pas mane ne persiukas, o egzotukas t.y. trumpalaukis, sesė - persiukė ilgaplaukė.

Jeigu gerai pamenu Mama I čia buvo pūkuotukų foto buvo įdėjus, tiksliai nepamenu, bet ryžukas persiukas lyg yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 01 11, 22:53)
Na ir mano linksmoji kompanija.  smile.gif

user posted image

Vo, ryžas ir persas. Kokybė garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 29 sausio 2014 - 21:33
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 29, 22:26)
Na pas kates yra kitaip.  biggrin.gif Sistemos WCF, FIFe, TICA, CFA visos jos geros ir priklauso pasauliniam kačių kongresui Word CAT CONGRESS. Lietuvoje yra du klubai WCF "Top Miau" ir LGAC, FIFe-Lietuvos felinologų draugija "Bubastė". TICA ir CFA klubų Lietuvoje nėra, bet yra nemažai Lietuvos veisėjų, veisiančių pagal šitas sistemas. Visos jos yra geros ir garbingos.
Lietuvoje yra Kačių Mylėtojų Klubas, kuris nepriklauso jokiai sistemai, yra pats sau ir ten vyksta, kas tik nori  biggrin.gif
Taip, aš esu Persijos aukso veisėja ir turiu vadą  ax.gif Mažiukę vadukę  biggrin.gif Ryžukas pas mane ne persiukas, o egzotukas t.y. trumpalaukis, sesė - persiukė ilgaplaukė.

Jeigu gerai pamenu Mama I čia buvo pūkuotukų foto buvo įdėjus, tiksliai nepamenu, bet ryžukas persiukas lyg yra  blush2.gif

Aaa.. Nu va kaip cia pas jus įdomiai.. biggrin.gif Na man svarbiausia kad nebutu LGAC :> Nusiunciau Liucijai nuotrauka Jusu egzotuko... Jai labai jis patiko :> Netgi pasake kad geriau nes trumpaplaukis :> Jis laisvas ar jau užsakytas? Jei nenorite viešai atsakyti galim per AŽ :>
Papildyta:
QUOTE(Tajka @ 2014 01 29, 22:32)
Vo, ryžas ir persas. Kokybė garantuota  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Taip galima ir susilyditi paciam..biggrin.gif Gražuuciai wub.gif
Ok nusiunciau abi nuotraukas :> Tegu pasako ko labiau nori, nors kitas atvejis ir veisejo norai, nes katinukas nebus veisiamas, gal but norai del ateities gali neatitikti šiuo atžvilgiu :>
Papildyta:
QUOTE(HēiBai @ 2014 01 29, 22:43)
Aaa.. Nu va kaip cia pas jus įdomiai.. biggrin.gif Na man svarbiausia kad nebutu LGAC :> Nusiunciau Liucijai nuotrauka Jusu egzotuko... Jai labai jis patiko :> Netgi pasake kad geriau nes trumpaplaukis :> Jis laisvas ar jau užsakytas? Jei nenorite viešai atsakyti galim per AŽ :>
Papildyta:
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Taip galima ir susilyditi paciam..biggrin.gif Gražuuciai  wub.gif
Ok nusiunciau abi nuotraukas :> Tegu pasako ko labiau nori, nors kitas atvejis ir veisejo norai, nes katinukas nebus veisiamas, gal but norai del ateities gali neatitikti šiuo atžvilgiu :>

Visgi Liucija jau pati bendravo del šio pukucio ryžiuko, sake jau rezervuotas :>
Atsakyti
QUOTE(HēiBai @ 2014 01 29, 22:48)

biggrin.gif čia tik šunininkai nemėgsta LGAC, su katėmis ten viskas tvarkoj, yra gerų veislynų biggrin.gif biggrin.gif
Gavau iš jūsų draugės laišką el. paštu, tuoj jai atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 29 sausio 2014 - 22:09
Perla jau turbut savaite laiko karts nuo karto eina prie lauko duru ir kniaukia unsure.gif ka tai reiskia? unsure.gif gal vaiduoklius kokius mato fear.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 29, 23:09)
biggrin.gif čia tik šunininkai nemėgsta LGAC, su katėmis ten viskas tvarkoj, yra gerų veislynų  biggrin.gif  biggrin.gif
Gavau iš jūsų draugės laišką el. paštu, tuoj jai atsakysiu  mirksiukas.gif

Na kaip šunininke ir žiuriu aš į šia organizacija biggrin.gif Jei su katemis viskas gerai, tai puiku tada :>
O kaip gerai kad paraše:>
Na tikiuosi viskas bus gerai :>
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 29, 23:35)
Perla jau turbut savaite laiko karts nuo karto eina prie lauko duru ir kniaukia  unsure.gif  ka tai reiskia?  unsure.gif  gal vaiduoklius kokius mato  fear.gif

mano maja po namus eina ir kniauke , bet mes ja paimam ant ranku ir gerai wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
nu vargsas kacainas biggrin.gif gerti gi nori biggrin.gif
Atsakyti
nu bet rimtai jus man sakykit ko mano kate karts nuo karto eina prie lauko duru ir kniaukia???nu nesuprantu ,nes anksciau to nebuvo.taip elgtis pradejo gal savaite iki sterilizacijos ir visdar tesiasi tik jau dazniau. gal sakau jai buvo prasidesiantis morcius ir po sterilizacijos visdar ji kazka jaucia g.gif kniaukimas ,aisku,ne morcinis kaip buna,bet gal jai tokia pradzia buvo ..? ar vet.butu pastebejes jei ji butu pradejus morciuoti?
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nu ka mano Hameriukui nesenei 8 men suejo. Jau didelis kacius uzaugo. Va vakar pasveriau tai 4,5 kg. smile.gif O seip labai patenkinta juo esu. Auksinis katinas smile.gif
Pries savaite gi is prieglaudos priglaudem metu laiko suniuka. Nediduka. 5 kg sveria, tai bijojau kaip cia supazindint reiks. Bet ziuriu suniui daugiau baimes ir streso buvo. Hameris tai labai juo susidomejo ir pazaist nori ir pauostyt. jokio priesiskumo. Tik vis bando is suns sausiaka nugvelbt. Matyt svetimas skanesnis. biggrin.gif Tada jau suo saugo savo maista ir urzgia.
Papasakokit kas turit ir suni ir katina kaip jusiskiai elgiasi? Ar draugauja, ar nesipyksta. Ar tas elgesys su laiku kazkiek keitesi? smile.gif
Atsakyti