Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(labaila @ 2014 07 01, 22:15)
Buvau pasirinkus per Gracą, tačiau grupė nesusirinko. o atostogu laikas jau suplanuotas... Beto Kroatija, tai kazkas  wub.gif  Noris ten ir noris cool.gif

tada suprantu.. jau pradedu nerimauti,kad ir mums teks kryptį keist.. aš nieko prieš visai, nes Graikij visada norėjau pamatyt.. o dėl Kroatijos tai kas be ko.. aš ir ten noriu grįšt.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkės smile.gif

taigi.. šiandien paskambinau į Grūdą.. pasiklausiau kaip ten mūsų kelionę į Juodkalniją.. kaip čia forume ir pasakė viena mergaitė, kad nereikia žiūrėti kiek žmonių liko ir kad G raidelė yra. Tikrai ne rodiklis, kad kelionė įvyks.. hm.. g.gif mūsų kėlionėje tik 9 žmonės doh.gif tai aš labai abejoju ar susirinks tinkamas skaičius per mėnesį... žodžiu pasakė, kad palaukti, jei nesusirinks tada jungs iš kitų kėlionių ir net kitų jų tarpininkų.. jei į Juodkalniją nevažiuos, o važiuos į Dydijį Balkanų turą, tuomet teks mums rinktis Graikiją 12D. Pagal aprašymą Graikiją labiau patinka, mažiau eskursijų - daugiau poilsio.. na nieko labai baisaus iš esmės, visada norėjau aplankyti Graikiją wub.gif tik va mūsų vyriokai labiau link Juodkalnijos linkstą..

P.S Jei kam įdomu : Grūda turi nemažai tarpininkų tokių kaip Viatorą (turėjom reikalų) West Expres, Kelionių akademija, Guliverio kelionės irgi berods.. tik renkantis kėlionę per Grūda visada gausi vietas priekyje ir geras nuolaidas.. patys įsitikinom..

Atsakyti
Pati nerimauju, ar ivyks mano Mazasis Balkanu turas rugseji... Jei vykstat 08. 02 arba 08. 09, siulyciau rinktis Guliveri, programos identiskos praktiskai ir ten lyg ir panasu, kad ivyks. Nes proga nuvykt i Juodkalnija retesne nei i Graikija. Pasatroji tokia populiari dabar, kad nebus probelmu i ja isvykt kitakart smile.gif Bet zinoma, pasitarkit su bendrakeleiviais.

Prisiminiau, lyg kazkas ruoses i Austrija su Gruda? Kaip kelione? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 07 11, 16:00)
Pati nerimauju, ar ivyks mano Mazasis Balkanu turas rugseji... Jei vykstat 08. 02 arba 08. 09, siulyciau rinktis Guliveri, programos identiskos praktiskai ir ten lyg ir panasu, kad ivyks. Nes proga nuvykt i Juodkalnija retesne nei i Graikija. Pasatroji tokia populiari dabar, kad nebus probelmu i ja isvykt kitakart  smile.gif Bet zinoma, pasitarkit su bendrakeleiviais.

Prisiminiau, lyg kazkas ruoses i Austrija su Gruda? Kaip kelione? 4u.gif

tai kad kiek girdėjau pats Guliveris bazuojasi su Grūda.. surenka visus į vieną kelionę.. lauksim, šios savaitės gale bus aišku kur vyksim smile.gif dėkui už patarimus smile.gif turėsiu omeny wink.gif
Atsakyti
Gal kas buvo Vengrijoje su Grūda? Kaip patiko? Planuojam su vaikais (6 ir 8metai), ne per sunku?
Atsakyti
Šešiamečiui, manau, bus sunkoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2014 07 23, 22:16)
Šešiamečiui, manau, bus sunkoka  smile.gif

Kodėl taip sakote, per daug vaikščiojimo, važiavimo autobusu? O kokie Jūsų įspūdžiai iš šios kelionės?
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 07 24, 06:03)
Kodėl taip sakote, per daug vaikščiojimo, važiavimo autobusu? O kokie Jūsų įspūdžiai iš šios kelionės?

žiūrint koks vaikas, ir kaip įpratęs keliauti, mes neimam savo šešemetės, nes žinom kad jai bus per sunku, ir mums tik nervas ir jokių atostogų.. aš kalbu apie atobosuines kėliones.. todėl manau tėvai geriausiai žino kaip vaikas sugebės ištverti kėlione smile.gif
Atsakyti
Būtent, žiūrint koks vaikas. Aš saviškių irgi neimčiau. Bet jei nuolat keliaujate, vaikas pripratęs ilgai važiuoti, nezysti, daug vaikščioti, o ir valgyti/ eiti įtualetą ne tada kai norisi, o kai yra galimybė - kodėl gi ne mirksiukas.gif
Aš tokioje kelionėje buvau labai seniai, kai dar neturėjau vaikų. Gal daug ko ir nebepamenu, bet šiuolaikiniam palepintam vaikui net ir aštuonerių - bus sunkoka smile.gif
Atsakyti
Gal yra keliaujanciu su Gruda rugpjucio 1-10 d. i kelione "Sauletoji Toskana ir Elbos sala"?
Atsakyti
Norėčiau paklausti keliavusiųjų maršrutu Šiaurės Italijos perliukai ir poilsis prie Adrijos jūros 8d. (I), ar kelionės pabaigoje kėlėtės keltuvu į Gerlitceno kalną ? Jei taip, tai kokia apranga/apavas reikalingi ? 4u.gif Ar daug vėsiau buvo viršuje? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Keliavau pries metus, kelimosi i kalna tada programoje nebuvo (o gaila) , tad negaliu niekuo padet. Manau, reiktu striukes smile.gif
Atsakyti