Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(simbail @ 2014 12 30, 18:12)
Sveikos merginos  smile.gif  Matau puslapiukas jau kilstelėjo į viršų, reiškia planuojame keliones  thumbup.gif  Šiemet noriu į Graikiją (Graikija su poilsiu Olmpinėje rivjeroje, 12d.). Gal kas iš apsilankančių forume galėtų pakonsultuoti, tos kurios pernai buvote.

thumbup.gif
Mes su kolegem vykstam i Graikija su poilsiu Olimpineje rivjeroje 9 dienom, tik kelione pirkom per Novatura, dabar ten lb gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2014 12 30, 19:12)

Tad jei kas galite apie Graikiją pakonsultuoti - prisipažinkite  blush2.gif

Prisipažįstu - galiu. smile.gif Klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2014 12 30, 18:12)
Sveikos merginos  smile.gif  Matau puslapiukas jau kilstelėjo į viršų, reiškia planuojame keliones  thumbup.gif  Šiemet noriu į Graikiją (Graikija su poilsiu Olmpinėje rivjeroje, 12d.). Gal kas iš apsilankančių forume galėtų pakonsultuoti, tos kurios pernai buvote.
Aš pati buvau su Grūda Italijoje (Šiaurės Italijos perliukai). Tad jei galiu ką padėt - rašykite  mirksiukas.gif  Bet jei trumpai - kelionė buvo puiki, todėl šiemet noriu vėl su Grūda keliauti.
Tad jei kas galite apie Graikiją pakonsultuoti - prisipažinkite  blush2.gif  Dar nenusipirkau, bet labai noriu  smile.gif

Mes šįmet grgužės mėnesį buvome šioje kelionėje, kas domina? g.gif Atsakysiu, jei žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 12 30, 20:44)
Mes šįmet grgužės mėnesį buvome šioje kelionėje, kas domina? g.gif Atsakysiu, jei žinosiu smile.gif

Kelione i Salonikus, kas ten idomaus buvo? I Atenus tikrai vyksim ,ir dar del Meteoru vienuolynu, koks ispudis?
Kazkaip norisi viena diena pabut prie juros, tai galvoju i kuria kelione nevykti viena diena.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 12 30, 20:55)
Kelione i Salonikus, kas ten idomaus buvo? I Atenus tikrai vyksim ,ir dar del Meteoru vienuolynu, koks ispudis?
Kazkaip norisi viena diena pabut prie juros, tai galvoju i kuria kelione nevykti viena diena.

Į Meteorų vienuolynų kompleksą veža nemokamai -tai būtinai reikia vykti, nes labai įdomu. Dar vežė nemokamai į Telesalonikus-tai irgi važiavome, mums tai patiko. Olimpo kalną tai matysite tik iš apžvalgos aikštelės. Mes dar papildomai vykome į Atėnus, graikišką vakarą ir plaukėme laivu apie švento Atono kalną. Man tai visos kelionės labai patikoĮ Atėnus varginanti, bet įdomu pamatyti senovę, graikiškas vakaras -labai patiko, prisišokome ir vyno gavome pilnai, o Atono kalnas vyrui tai nepatiko, nes tik iš tolo matėme ir buvo šaltoka, o man tai patiko
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 12 30, 21:13)
Į Meteorų vienuolynų kompleksą veža nemokamai -tai būtinai reikia vykti, nes labai įdomu. Dar vežė nemokamai į Telesalonikus-tai irgi važiavome, mums tai patiko. Olimpo kalną tai matysite tik iš apžvalgos aikštelės. Mes dar papildomai vykome į Atėnus, graikišką vakarą ir plaukėme laivu apie švento Atono kalną. Man tai visos kelionės labai patikoĮ Atėnus varginanti, bet įdomu pamatyti senovę, graikiškas vakaras -labai patiko, prisišokome ir vyno gavome pilnai, o Atono kalnas vyrui tai nepatiko, nes tik iš tolo matėme ir buvo šaltoka, o man tai patiko

Aciu, vadinasi nevyksim tik i Salonikus. Musu pigi kelione, tik vos virs 1000, tai visos keliones mokamos. I Vienuolyna 30, Atenus 60 euru.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 12 30, 21:55)

Aš nevykčiau į Salonikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2014 12 30, 20:56)
Prisipažįstu - galiu.  smile.gif Klauskit  4u.gif

QUOTE(kovo @ 2014 12 30, 22:44)

Ačiū, merginos, būtinai klausiu. Rašau per až, kad prieš kelionę galėčiau dar pasiskaityti, nes temoj bijau pasimesti kai daug prikalbėsime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2014 12 30, 20:56)
thumbup.gif
Mes su kolegem vykstam i Graikija su poilsiu Olimpineje rivjeroje 9 dienom, tik kelione pirkom per Novatura, dabar ten lb gera kaina.

Peržiūrėjau tą kelionę, bet man truputį dienų mažoka. Prisimenate, pernai man labai padėjote su Italija - atsakėte į visus man rūpimus klausimėlius. Ačiū labai labai aciuks.gif Buvo šauni kelionė, tik galėjo būti dienų daugiau. Nors turbūt man jų visad maža bus biggrin.gif
Tai šiemet nusprendėm į Graikiją, tuo labiau, kad Grūda, kaip organizatorium pasitikiu. Ir norisi tą ilgesnę kelionę pabandyti. Tik va kas man patiko Novature, kad ten maitinimas yra, Grūdoj gi ne, tad labai rūpi kaip ten kas. Nes jei reiktų valgyti kavinėse tai nežinia kiek čia pinigų įsidėti ir ar išvis atostogų biudžetas išneš blush2.gif
Atsakyti
Na o mes su dukra vis negalim galutinai apsispręsti dėl kelionės krypties. Duktė nori kalnų, bet kovo mėn. dar ten gausu sniego turėtų būti, tuomet reik gal į Italiją, ten lyg irgi pasikėlimas į kalną žadamas...o gal reik pakeisti datą ir ieškoti kokios kelionės 8-9 mėn., bet tuomet sezonas ir kainos aukštesnės...pernai kai turėjom tikslą taip paprasta buvo, o šiemet niekaip negalim apspręsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 12 31, 15:07)
Na o mes su dukra vis negalim galutinai apsispręsti dėl kelionės krypties. Duktė nori kalnų, bet kovo mėn. dar ten gausu sniego turėtų būti, tuomet reik gal į Italiją, ten lyg irgi pasikėlimas į kalną žadamas...o gal reik pakeisti datą ir ieškoti kokios kelionės 8-9 mėn., bet tuomet sezonas ir kainos aukštesnės...pernai kai turėjom tikslą taip paprasta buvo, o šiemet niekaip negalim apspręsti  doh.gif

Mes kai vaziavom nesikelem, nes nesusidare grupe zmoniu
Jei norit kalnu, siulyciau Mazaji Baljkanu tura(galima ir didyji). Albanija,Juodkalnija - Nerealu thumbup.gif
Vykom kovo pab - balandzio pradzioj (per velyku atostogas),
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2014 12 31, 12:09)
Prisimenate, pernai man labai padėjote su Italija - atsakėte į visus man rūpimus klausimėlius.

Dziaugiuos, kad galejau padet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 01 sausio 2015 - 00:54
Su Naujaisiais 4u.gif

QUOTE(simba3 @ 2015 01 01, 00:55)
Mes kai vaziavom nesikelem, nes nesusidare grupe zmoniu
Jei norit kalnu, siulyciau Mazaji Baljkanu tura(galima ir didyji). Albanija,Juodkalnija - Nerealu thumbup.gif
Vykom kovo pab - balandzio pradzioj (per velyku atostogas),

Mes tokiu paciu metu keliautume, nes vaikui atostogos mokykloje.
Sakykit, paskaiciau apie Balkanus, ten tiek daug skirtingu saliu, kaip reikalai su pinigais? Daug skirtingos valiutos reik tureti? g.gif Nes man baisiai nepatinka nepazistama valiuta blush2.gif
Vaizdai nuotraukose nerealus, uzgoziantys kvapa, bet ir atstumas nuvaziuotas 2000 km didesnis negu lyginant su S.Italija...
Mes pernai(o, jau galima taip rasyti) buvom Paryziuje per pavasario atostogas, tai musu gide sake, kad autobusas vaziaves i Balkanus kazkur kalnuose avarija patyre, nes oras buvo prastas ir į juos atsitrenkė lengvasis automobilis.. buvo balandzio vidurys beveik, tai tuo metu susidariau nuomone jog nelabai dar tinkamas laikas tokiai kelionei... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 01 01, 12:07)
Su Naujaisiais  4u.gif
Mes tokiu paciu metu keliautume, nes vaikui atostogos mokykloje.
Sakykit, paskaiciau apie Balkanus, ten tiek daug skirtingu saliu, kaip reikalai su pinigais? Daug skirtingos valiutos reik tureti?  g.gif Nes man baisiai nepatinka nepazistama valiuta  blush2.gif
Vaizdai nuotraukose nerealus, uzgoziantys kvapa, bet ir atstumas nuvaziuotas 2000 km didesnis negu lyginant su S.Italija...
Mes pernai(o, jau galima taip rasyti) buvom Paryziuje per pavasario atostogas, tai musu gide sake, kad autobusas vaziaves i Balkanus kazkur kalnuose avarija patyre, nes oras buvo prastas ir į juos atsitrenkė lengvasis automobilis.. buvo balandzio vidurys beveik, tai tuo metu susidariau nuomone jog nelabai dar tinkamas laikas tokiai kelionei... unsure.gif

Kai grįžinėjom iš Italijos degalinėje susitikome grįžtančius iš Balkanų, tai sakė kelionė labai labai verta, labai jiems patiko. Tai tyliai pamasčiau, kad gal po Graikijos reiks apie Balkanus pagalvot rolleyes.gif Jie keliavo su Grūda.
Atsakyti