Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(lumi @ 2014 08 04, 14:43)
Norėčiau paklausti keliavusiųjų maršrutu Šiaurės Italijos perliukai ir poilsis prie Adrijos jūros 8d. (I), ar kelionės pabaigoje kėlėtės keltuvu į Gerlitceno kalną ? Jei taip, tai kokia apranga/apavas reikalingi ?  4u.gif Ar daug vėsiau buvo viršuje?  blush2.gif  4u.gif

Kada Jūs planuojate keliauti šiuo maršrutu? Nes aš ir esu užsirašiusi į šią kelionę rugpjūčio 23, bet mane nuteikė agentūroje, kad ta kelionė tikrai nevyks...
Atsakyti
QUOTE(labaila @ 2014 08 04, 21:49)
Kada Jūs planuojate keliauti šiuo maršrutu? Nes aš ir esu užsirašiusi į šią kelionę rugpjūčio 23, bet mane nuteikė agentūroje, kad ta kelionė tikrai nevyks...

rugpjūčio 16 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2014 08 04, 20:42)
Keliavau pries metus, kelimosi i kalna tada programoje nebuvo (o gaila) , tad negaliu niekuo padet. Manau, reiktu striukes  smile.gif

striukytę neperpučiamą tai planuoju pasiimti, bet mane labiau domintų apavas, ar ten patogu būtų su eiliniais batukais, ar reiktų kažką rimtesnio pasiimt g.gif
Ačiū, kad nelikot abejinga 4u.gif Pasiteirausiu agentūroje smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi keliaujantys smile.gif kol įspūdžiai neišblėso noriu pasidalinti mintimis apie Nuostabiają Juodkalniją smile.gif))

Su grūda ši kėlionė tiesiog nereali, nepamirštama ir norėčiau pakartoti vėl... tiesiog be kalbų ją visiem rekomenduoju, nes nežinau kam galėtų nepatikti tokia įspūdinga gamta..

Mums pasisekė, nes grupė buvo nedidelė tik 28 žmogeliukai smile.gif Autobusas buvo superinis, erdvus ir komfortiškas, ne veltui 5 * komforto klasė smile.gif gidė Vida superinė moteris, balkanų expertė, žinovė, man ji patiko Italijoj, patiko ir dabar smile.gif viskas aišku, viskas sustyguota kaip reikia, visur spėjom laiku ir nebuvo kažkokių nesklandumų, žinoma tam davė ir maža žmonių grupė smile.gif

Juodkalnijoj labai pigu, tikrai nustebom, alus bare 1,20 Eur, maistas apie 3 Eur. porcijos didelės tai tikrai verta imti vieną porciją dviem. Ten kur gyvenom Čanj miestuke, gultai visai dienai 5eur, dviem. tai va tiek trumpai, jei kažkas turi klausimų tai mielai atsakysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2014 08 28, 11:11)
Sveiki visi keliaujantys smile.gif kol įspūdžiai neišblėso noriu pasidalinti mintimis apie Nuostabiają Juodkalniją smile.gif))

Su grūda ši kėlionė tiesiog nereali, nepamirštama ir norėčiau pakartoti vėl... tiesiog be kalbų ją visiem rekomenduoju, nes nežinau kam galėtų nepatikti tokia įspūdinga gamta..

Mums pasisekė, nes grupė buvo nedidelė tik 28 žmogeliukai smile.gif Autobusas buvo superinis, erdvus ir komfortiškas, ne veltui 5 * komforto klasė smile.gif gidė Vida superinė moteris, balkanų expertė, žinovė, man ji patiko Italijoj, patiko ir dabar smile.gif viskas aišku, viskas sustyguota kaip reikia, visur spėjom laiku ir nebuvo kažkokių nesklandumų, žinoma tam davė ir maža žmonių grupė smile.gif

Juodkalnijoj labai pigu, tikrai nustebom, alus bare 1,20 Eur, maistas apie 3 Eur. porcijos didelės tai tikrai verta imti vieną porciją dviem. Ten kur gyvenom Čanj miestuke, gultai visai dienai 5eur, dviem. tai va tiek trumpai, jei kažkas turi klausimų tai mielai atsakysiu wink.gif

o kur Čanj gyvenot, kartais ne Vila Asanovič?
Mes ten gultus aptikę buvom už 3 eurus dviems (du gultai ir 1 skėtis).
Pritariu, kad Juodklanija nuostabi. Tiesa aš su Guliveriu keliavau.
Atsakyti
Buzulkaa,, super, kad patiko kelione. Tikiuosi pati greitu laiku pamatyti tuos vaizdus, tik 9 d su Guliveriu, Gruda nesurinko grupes. Gal nebus daug lietaus ir prasto oro dar rugsejo pabaigoj, bet gultu jau kazin ar prireiks 4u.gif pradziuginot ir kad maistas nebrangus.
Tiesa, ar vaziavot i Albanija, gal neverta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 08 28, 16:11)
o kur Čanj gyvenot, kartais ne Vila Asanovič?
Mes ten gultus aptikę buvom už 3 eurus dviems (du gultai ir 1 skėtis).
Pritariu, kad Juodklanija nuostabi. Tiesa aš su Guliveriu keliavau.

Mes gyvenom vila babovic,biski giliau i miesteli,naujas namas,viskas yra ko reikia,ateity matos bus ir mini virtuve,visi 28 ir tilpom i ta nama,turejom balkona.kitiem gal nlb patiko,pvz musu draugai kur kartu vaziavom,gavo vidini kambariuka,tai balkonas buvo,bet daugiau viesas,langu kambary nebuvo,apart iejimo duris plastikines stiklines...na jiems nepasiseke sad.gif iki juros tik 200m.man patiko kad arti,nes pvz kroatijoj makarskoj viskas ciki su apgyvendimu,bet tas kalnas nuo juros tai zudikas... kol i ji uzlipi nukaites nuo saules su tasem...

matem gal kelis autobusus guliverio,bet pradzioj miesto,tik ivaziavus
Tai gal ten ir gultai pigesni smile.gif

QUOTE(abiga @ 2014 08 28, 18:16)
Buzulkaa,, super, kad patiko kelione. Tikiuosi pati greitu laiku pamatyti tuos vaizdus, tik 9 d su Guliveriu, Gruda nesurinko grupes. Gal nebus daug lietaus ir prasto oro dar rugsejo pabaigoj, bet gultu jau kazin ar prireiks  4u.gif pradziuginot ir kad maistas nebrangus.
Tiesa, ar vaziavot i Albanija, gal neverta?  smile.gif

Mes ir galvojom nesurinks,bet va ivyko,nors ir pustustis autikas..9d.biski mazoka,bet vis geriau nei nieko.rugsejo gale gal butu geras raftingas,mes nevarem,nes 3val i prieki vaziuot,3val atgal,visa diena sugadinta,beto upes nuseke,nebuvo verta.reik tiketis gero oro smile.gif
Albanija ir verta demesio,kainavo mums 40eur vienam +10eur maistas.paragaut ju nacionaliniu patiekalu verta,ir siulau imt viena porcija per puse,nors nzn kiek valgot,bet mums buvo per akis.i albanija isvyka visai dienai,nuo ryto iki velumos,gryzom apie puse 12,bet velgi nebutinai ir jus taip grisit,ten keliai,eismas nenuspejamas.ten bunant verta nuvykti manau,ir nusipirkt veltinukus ziemai smile.gif)))

Atsakyti
Ar per Gruda teko kam pirkti poilsine Teztour'o ar Novaturo kelione? Jie nuolat perkantiems zada nuolaidas, kadangi jau keliavau su Gruda tai siokia tokia ir mums priklausytu, bet gal turima omeny Grudos organizuojamas keliones? g.gif
Atsakyti
Ar dar yra gyvų šioje temoje? biggrin.gif
Į mano ankstesnį klausimą prašom nekreipti dėmesio, nes jau nusipirkom poilsinę kelionę ne per Grūdą, tačiau tingi kelionė bus tik birželį, o per vaiko pavasario atostogas norisi veiksmo ir naujų vaizdų, pageidautina kokių kalnų bigsmile.gif

Gal kas buvote šiose kelionėse ir galite pasidalinti patirtim? Planuotume kovo pabaigoje/balandžio pradžioje važiuoti...

Pietu Kroatija

Mazasis baklanu turas

siaures italijos perliukai

Sveicarija Austrija wub.gif

Pernai turėjom tikslą- Paryžių, buvo labai paprasta išsirinkt, o šiemet kažkaip neplanavom autobusu keliauti, bet šiandien pamačius išankstinių pardavimų kainas vėl taip norisi kažkur lėkti wub.gif
Atsakyti
Yra jau isankstines nuolaidos? Aciu uz info, dievinu rinktis keliones, siemet noreciau Austrijos, bet tinka tik viena data is ju pasiulytu, kazin, ar susirinks 4u.gif

Pietu Kroatija 9 d mano nuomone per mazai, nes tik 3 dienos kurorte, nespesit pasimegaut nuostabia salim. Zinoma, pavasari ilgesniu ir neorganizuoja, nes dar nebuna labai silta. Buvau 12 d. ir buvo nuostabu, noreciau pakartot.
Panasiai ir su Balkanu turu 9d, siemet buvau, pamaciau ka norejau, bet tragiskai truko laiko daugumoje vietu. Po keliones jauciuos nepakankamai susipazinusi su Sarajevu ir Belgradu. Zinoma, itakos turejo ir tai, kad keliavom rudeni ir labai anksti temo. Geda prisipazint - net iki juros kurorte nebuvom nueje, kai kas is grupes ejo nakti, bet tiek ir pamate.
Sveicarijoj kalnuose gal dar bus daug sniego, nesu tikra, ar tai pakankamai populiari kelione siuo metu laiku.

Is situ patarciau Siaures Italija, nes labai puikiai suderintas poilsis su pazinimu, daug laisvo laiko per ekskursijas bent mums buvo. Venecija, Verona, Gardos ezeras,italiskas maistas, tiesiog puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 12 08, 20:49)
Yra jau isankstines nuolaidos? Aciu uz info, dievinu rinktis keliones, siemet noreciau Austrijos, bet tinka tik viena data is ju pasiulytu, kazin, ar susirinks  4u.gif

Taip jau yra nuo siandien 4u.gif
Man irgi labai patinka sis procesas wub.gif

Aciu labai uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien išsirinkau kelionę į Italiją
http://www.gruda.lt/...a_kaprio_sala/#
Italijoje jau buvome prieš 3 metus, bet buvome šiaurinėje pusėje ir labai patiko, tai dabar pasirinkau su Kaprio sala. Atsiliepiai labai geri, tik reikia kad dar kelionė įvyktų
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Matau puslapiukas jau kilstelėjo į viršų, reiškia planuojame keliones thumbup.gif Šiemet noriu į Graikiją (Graikija su poilsiu Olmpinėje rivjeroje, 12d.). Gal kas iš apsilankančių forume galėtų pakonsultuoti, tos kurios pernai buvote.
Aš pati buvau su Grūda Italijoje (Šiaurės Italijos perliukai). Tad jei galiu ką padėt - rašykite mirksiukas.gif Bet jei trumpai - kelionė buvo puiki, todėl šiemet noriu vėl su Grūda keliauti.
Tad jei kas galite apie Graikiją pakonsultuoti - prisipažinkite blush2.gif Dar nenusipirkau, bet labai noriu smile.gif
Atsakyti