QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 01, 10:40)
Labuka
pirm. mano mmm diena, bet ui kaip nelaukiu jų
Aš irgi jei pastočiau, net neičiau pas ginę, o 11-13 sav. tiesiai pas genetikę važiuočiau

labai linkiu sėkmės...Meškutne, o kaip tu?
aš jei pastočiau....net nežinau....du keliai yr: arba iki pirmo trimestro galo nieko nedaryt ir negadint sau nervų, kas sunkiai įsivaizduojama...arba vėl eit nuo pirmų savaičių, žėt ar nėr tų nelemtų hematomų ir vėl vsio takoje, crinonas, poilsis ir t.t Ką daryčiau, nežinau net...ko gero, antras variantas būtų, bet bet kokiu atveju tik pas vaisingumo specę, kuri abu neštumus prižiūrėjo, vieną iki galo, ir antram maks pastangas dėjo išsaugot...ir žinokite, pirmo trimestro vieni pavojai, o tarkim antram trečiam kiti, tokie pat svarbūs ir lemtingi....tai eičiau pas specą, nuo pat pradžių iki pat galo pas tą ir sėdėčiau, ypač kai yr problemos su išnešiojimu ir kuris žino visus tuos niuansus...Nemažą dalį aišku svaidina ir pinigai, ir lojalumas parodytas... nu bet...čia ateities dalykai...taisaus dabar sveikatą...dantis, vit geriu norinčioms pastot, folį, lauku kol pavasarinė alergija nurims, žodžiu darau kas nuo manęs priklauso....į darbus kibsime panašu kad nuo kokios gegužės....labai norėčiau pastot, kad numatomas paskutinis trimestras šaltuoju metu būtų...pavasarėjant jau...o bet..vaikai patys žino kada ateit jiems...