Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 26, 22:30)
.ziauriai ziauriai tikiuosi, kad ryskesim, ir kad nepabegs si karta mano zirniukas...o kas del daktaru, tiesa sakius man jos cia kazkokios nepatikimos, o kaip dabar gyvenu ten, kur tik viena poliklinika, tai net nezinau kuo griebtis.. kai buvau echo, ji man patare jei vel turesiu itarima, kad laukiuos, ateiti pirma pas ja, o ne pas gine...na dar anksti kalbet, lauksim kitos savaiteles..butinai pranesiu kaip sekas  4u.gif

aš irgi linkiu visko ko geriausio 4u.gif o ar tu lt gyveni? jei taip, tikrai galima kazkaip nulekti iki normalaus gydytojo... na as kita kart tikrai eisiu pas kita gine, manau privačiai, nors aš nekaltinu šitos dėl to, kas atsitiko, tačiau kažkaip tiesiog nebenoriu pas ją eit... tuo labiau, kad manau, jog jai laikas į pensiją ir technika pas ją tokia pasenus, vien žo, tarybiniai laikai...
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2014 03 26, 21:21)
aš irgi linkiu visko ko geriausio  4u.gif  o ar tu lt gyveni? jei taip, tikrai galima kazkaip nulekti iki normalaus gydytojo... na as kita kart tikrai eisiu pas kita gine, manau privačiai, nors aš nekaltinu šitos dėl to, kas atsitiko, tačiau kažkaip tiesiog nebenoriu pas ją eit... tuo labiau, kad manau, jog jai laikas į pensiją ir technika pas ją tokia pasenus, vien žo, tarybiniai laikai...

cia tai irgi nieko gero, net nera aparaturos. tiesiai i valyma nusiunte, ir ate. o kai paklausiau, ar nereiketu echo pirma padaryt?juk buna ir pakraujuoja moterys nestumo metu, galu gale nestumas ne vietoje gali buti... tai nebezinau pas kuria eit. viso ju cia trys yra, viena uz kita "geresne"...tiesiai sviesiai pasake, iki triju menesiu nestumu net nebandom saugot...o gal dar kazka buvo galima padaryt...na zodziu, truksta zodziu. o dabar tikiuosi visos kas laukia, sulauks ne tik II, bet ir greitu laiku gales savo stebukliuka jau ant ranku laikyt 4u.gif Visoms kas to troksa linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 27, 00:13)
...tiesiai sviesiai pasake, iki triju menesiu nestumu net nebandom saugot...o gal dar kazka buvo galima padaryt...na zodziu, truksta zodziu. o dabar tikiuosi visos kas laukia, sulauks ne tik II, bet ir greitu laiku gales savo stebukliuka jau ant ranku laikyt  4u.gif  Visoms kas to troksa linkiu  4u.gif

na man sakė ta patį... bet stengiuosi negalvot, kad būtų, jeigu būtų... patariu ir tau kuo mažiau galvot, kas galėtų būti kitaip, nes tai nieko nepakeis, tik apsunkuns galvą neigiamom mintim... aš manau (bent jau stengiuosi taip mąstyti), kad mus apsaugojo dėl didesnių nelaimių, pvz. neįgalaus vaikelio ar panašiai... man pasakė: gal koks virusas buvo, gal kokia genų mutacija, kas čia žino...
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2014 03 27, 10:00)
na man sakė ta patį... bet stengiuosi negalvot, kad būtų, jeigu būtų... patariu ir tau kuo mažiau galvot, kas galėtų būti kitaip, nes tai nieko nepakeis, tik apsunkuns galvą neigiamom mintim... aš manau (bent jau stengiuosi taip mąstyti), kad mus apsaugojo dėl didesnių nelaimių, pvz. neįgalaus vaikelio ar panašiai... man pasakė: gal koks virusas buvo, gal kokia genų mutacija, kas čia žino...

Apie tai jau beveik ir negalvoju, dabar galvoju apie naujus II, ir bijau (ko stengiuos nedaryt), kad si karta pavyktu...gal kas kokia priemone zinot nuo neglavojimo biggrin.gif
kaip save itikinti kad viskas bus gerai.... butu bent jau praeje tariamu mm dienele, butu gal kiek ramiau, o dar rikia islaukti keleta dieneliu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 27, 13:20)
Apie tai jau beveik ir negalvoju, dabar galvoju apie naujus II, ir bijau (ko stengiuos nedaryt), kad si karta pavyktu...gal kas kokia priemone zinot nuo neglavojimo  biggrin.gif 
kaip save itikinti kad viskas bus gerai.... butu bent jau praeje tariamu mm dienele, butu gal kiek ramiau, o dar rikia islaukti keleta dieneliu.. blush2.gif

Geriausia priemonė yra darbas ir aišku laikas

Atsakyti
QUOTE(AurelijaGP @ 2014 03 27, 16:31)
Geriausia priemonė yra darbas ir aišku laikas

Sutinku, kad darbas tikrai yra geras dalykas, aš nuo pat pirmos dienos po P, stengiaus nelikti viena namie, kažkuo užsiimt, kuo greičiau grįžau į darbą, vien žo, nelikt viena su savo mintim. Ir tikrai tai veikia tik į gerą, manau, gana greit atsigaunu. O ką turit omeny "aiškus laikas"? tai kad aiškiai susiplanuoti kada ką daryti? ar kada daryti II?
Papildyta:
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 27, 14:20)
Apie tai jau beveik ir negalvoju, dabar galvoju apie naujus II, ir bijau (ko stengiuos nedaryt), kad si karta pavyktu...gal kas kokia priemone zinot nuo neglavojimo  biggrin.gif 

Manau, kad mes visos mažiau ar daugiau galvojam ir galvosim apie tai... kad tik viskas būtų gerai... tokia patirtia kaip P, A priverčia apie tai mąstyt. O vaistų nuo to kaži ar yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2014 03 27, 19:49)
Sutinku, kad darbas tikrai yra geras dalykas, aš nuo pat pirmos dienos po P, stengiaus nelikti viena namie, kažkuo užsiimt, kuo greičiau grįžau į darbą, vien žo, nelikt viena su savo mintim. Ir tikrai tai veikia tik į gerą, manau, gana greit atsigaunu. O ką turit omeny "aiškus laikas"? tai kad aiškiai susiplanuoti kada ką daryti? ar kada daryti II?
Papildyta:
Manau, kad mes visos mažiau ar daugiau galvojam ir galvosim apie tai... kad tik viskas būtų gerai... tokia patirtia kaip P, A priverčia apie tai mąstyt. O vaistų nuo to kaži ar yra  unsure.gif

Siandien nusipirkau Duphaston ir Magnesium Diasporal. Gersiu ir ziuresiu, kas gausys, o sedet rankas sudejus nebera kantrybes, nes nuo tu nervu isprotesiu, pavyks nepavyks..taip jau bent zinosiu kad padariau viska ka galejau padaryt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 27, 19:57)
Siandien nusipirkau Duphaston ir Magnesium Diasporal. Gersiu ir ziuresiu, kas gausys, o sedet rankas sudejus nebera kantrybes, nes nuo tu nervu isprotesiu, pavyks nepavyks..taip jau bent zinosiu kad padariau viska ka galejau padaryt.. ax.gif

Pries perkant dupha reik issitirti ar jis tikrai reikalingas. O gydytoja labai teisingai pasake, del to, kad nestumai iki 12sav. nera saugomi, nes juk nezinom ar lasteles susijunge taip kaip reikia ir issaugant nestuma veliau nesuzinosi daug blogesnes naujienos.
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 27, 21:57)

Aš taip pat pasitarčiau su gydytoja, nedrįsčiau pradėt naudoti duphastono be paliepimo... ar jau užsirašei pas gydytoją? Kaip jautiesi? Gal kartojai testą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2014 03 30, 17:07)
Aš taip pat pasitarčiau su gydytoja, nedrįsčiau pradėt naudoti duphastono be paliepimo... ar jau užsirašei pas gydytoją? Kaip jautiesi? Gal kartojai testą?  ax.gif

Zinokit ir as pasitarciau su gydytoja, jei tik bent viena cia butu normali siuo klausimu. Viena lyg ir nieko, bent jau kaip sako, bet siuo metu ji serga, o kitos tai pasiustu kuo toliau, kol nera mm velavimo. o vel sedet ir laukti, ir nieko nedaryt, man kazkaip baisu...jauciuosi gerai, kazkokiu pozymiu lyg ir nera. gal krutys pradejo skaudet kazkiek..NT kartuojausi snd, net du. Abu du rodo II, ir kazkiek ryskiau nei uzvakar, bent jau vieno testo T juosta beveik identiska C juostai. Bet snd dar tik 27CD,tai kad kazkur antradieni bus mm dienele, bet ziauriai tikiuosi, kad ju nesulauksiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 03 30, 21:16)
Zinokit ir as pasitarciau su gydytoja, jei tik bent viena cia butu normali siuo klausimu. Viena lyg ir nieko, bent jau kaip sako, bet siuo metu ji serga, o kitos tai pasiustu kuo toliau, kol nera mm velavimo. o vel sedet ir laukti, ir nieko nedaryt, man kazkaip baisu...jauciuosi gerai, kazkokiu pozymiu lyg ir nera. gal krutys pradejo skaudet kazkiek..NT kartuojausi snd, net du. Abu du rodo II, ir kazkiek ryskiau nei uzvakar, bent jau vieno testo T juosta beveik identiska C juostai. Bet snd dar tik 27CD,tai kad kazkur antradieni bus mm dienele, bet ziauriai tikiuosi, kad ju nesulauksiu... doh.gif

Kaip šaunu smile.gif dabar save labai saugok, tikiuosi greit pakliūsi pas gydytoją. Ir žinoma, pranešk naujienas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

MIlana, jei manai, kad tai ne likęs hcg po ano karto, o naujas II, tada kitas reikalas..bet...negerčiau duph, duoda stiprų šalutinį poveikį jis, geriau naudok vietinį crinone, tas pats daiktas, tik kad vietiškai naudojamas....o šiaip...pirmiausia vistiek geriausia yr echo...kad matyt viską ir paskum dėliot strategijas kaip tą nėštumą išdabot ir pan. ..bet kokiu atveju daug vandens, vitaminų ir gulėjimo niekada nepakenks. 4u.gif

Sėkmės, merginos, laikykitės.
Atsakyti