Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

...Manau, normalu....tik emocinė būsena daro savo, aišku..ir to reikalo gausumas gali duot silpnumą, reik tiesog daugiau ilsėtis..Bandyk galvot, kad labai gerai, jog ciklas neišsiderino, atsistatė ....man tai buvo gera žinia po a. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 10, 23:10)
Sveikos merginos  4u.gif  Kaip ir zadejau, pranesu kaip man sekas...Taigi buvau siandien echo ir galu gale pamaciau savo leliuko nameli!  wub.gif dar maziukas, bet jis jau yra!!! kol kas nesitiki, kad po P pavyko is pirmo karto!
Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!!  4u.gif

sveikinimai 4u.gif linkiu, kad viskas klostytųsi gerai smile.gif saugok save ir apie nieka negalvok wink.gif
Atsakyti
Man ir žiauriai gausios buvo. Teko net du kartus važiuoti į priimamąjį, nes jau buvo neramu dėl savo sveikatos ir nukraujavimo verysad.gif Max. pusvalandį, po to valandą sulaikydavo dvigubos priemonės, ir taip daugiau nei tris paras non-stop...
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif

aš laukiu savo OV ax.gif Jau skaičiuoju savo metus, nu kada kada...skaičiuoju jau kiek man bus metų, kai antrasis galbūt pradės eiti į mokyklą cool.gif Nu tikrai ir sveikatos mažėja, dar šiemet pabandau ir vsio manau... verysad.gif

Bet, kai girdžiu aplink liūdnas istorijas, kaip baisu ir suprantu, kad rizika yra iki paskutinės sekundės, atrodo negali džiaugtis tol, kol nelaikai sveiko vaikučio ant rankų. Bet...
Ką tik sužinojau pažįstamų vaikutis gimė negyvas, nes gimdymo metu atplyšo placenta ir nieko nebegalėjo padaryti verysad.gif verysad.gif Dieve Dieve...koks tas gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 17, 11:18)
Labuka visoms  4u.gif

aš laukiu savo OV  ax.gif Jau skaičiuoju savo metus, nu kada kada...skaičiuoju jau kiek man bus metų, kai antrasis galbūt pradės eiti į mokyklą cool.gif Nu tikrai ir sveikatos mažėja, dar šiemet pabandau ir vsio manau... verysad.gif

Bet, kai girdžiu aplink liūdnas istorijas, kaip baisu ir suprantu, kad rizika yra iki paskutinės sekundės, atrodo negali džiaugtis tol, kol nelaikai sveiko vaikučio ant rankų. Bet...
Ką tik sužinojau pažįstamų vaikutis gimė negyvas, nes gimdymo metu atplyšo placenta ir nieko nebegalėjo padaryti  verysad.gif  verysad.gif  Dieve Dieve...koks tas gyvenimas...

tikrai tikrai liūdnų istorijų daug... unsure.gif o tavo paminėta iš viso žiauri... Na šie metai labai vaisingi, kiek žadėjo visos žvaigždės, aplink mane tai pilna nėštukių, taip smagu bigsmile.gif ir tau pasiseks rolleyes.gif ir man rolleyes.gif ir mums visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos! 4u.gif noriu ipusti geru vilciu visom! Man irgi buvo P.sausio menesi, sulaukus pirmu menesiniu iskart uzkibo naujas lelius! nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif dabar mum jau beveik 10savaiteliu smile.gif)))))) zinau kaip sunku buna po po persileidimo .... bet nepraraskit vilciu!!!!! 4u.gif zinau dar anksti bet as lb lb tikiu kad sitas leliukas atejo visam pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 04 24, 15:35)
sveikos merginos!  4u.gif noriu ipusti geru vilciu visom! Man irgi buvo P.sausio menesi, sulaukus pirmu menesiniu iskart uzkibo naujas lelius! Dabar mum jau beveik 10savaiteliu smile.gif)))))) zinau kaip sunku buna po po persileidimo .... bet nepraraskit vilciu!!!!!  4u.gif  zinau dar anksti bet as lb lb tikiu kad sitas leliukas atejo visam pas mus  4u.gif

Širdingi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

Tikrai yra daug laimingų pabaigų!!! Tik reikia tiketi!
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 08, 10:20)
o aš...susidariau "sveikatinimosi"planą...

1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint smile.gif mirksiukas.gif  blush2.gif
5. tada jau ..darbas smile.gif

Dantis tebetaisomi, bo odontologė atostogauja...na, liko menki darbukai, tai nebe rūpestis.
antras puktas įvykdytas, leidimas duotas smile.gif
trečiais: geriu vitaminus planuojančioms.
Buvau šiandien..nėr to afs, bet kas gali kelt tas problemas irgi gan mįslingas reikalas. Gyd sakė, specifinė problema, pasidomės daugiau ir panašiai, sekantis vizitas maždaug po mėn su viršum...nebeklausiau ar galiu planuot, nes...ką tai bekeis...svarbu ner to afs.
Gegužės dvi sav bus paskutiniems punktams...O bet....
______

Kas čion per nuotaikos, merginos, taigi pavasaris už lango, daugiau šviesos, daugiau gerumo....įsileiskim gerą nuotaiką ir nebepaleiskime...
Na, ar bus man kompanionių gegužei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 28 balandžio 2014 - 18:52
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 28, 19:50)

aš dar sulaukiu gegužę mmm ir kimbam į darbus... tad tau į kompaniją wink.gif
Atsakyti
Violeta, kaip smagu girdėti tavo puikų nusiteikimą smile.gif Manyk, kad dabar viskas pavyks juk visi nėštumai yra skirtingi smile.gif Super! Laikau kumščius už Tave už Tavo šeimą thumbup.gif thumbup.gif

P.S. Jei šį mėn. nepavyks man, kitą mėn. prisidėsiu prie jūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 28, 19:50)
Dantis tebetaisomi, bo odontologė atostogauja...na, liko menki darbukai, tai nebe rūpestis.
antras puktas įvykdytas, leidimas duotas smile.gif
trečiais: geriu vitaminus planuojančioms.
Buvau šiandien..nėr to afs, bet kas gali kelt tas problemas irgi gan mįslingas reikalas. Gyd sakė, specifinė problema, pasidomės daugiau ir panašiai, sekantis vizitas maždaug po mėn su viršum...nebeklausiau ar galiu planuot, nes...ką tai bekeis...svarbu ner to afs.
Gegužės dvi sav bus paskutiniems punktams...O bet....
______

Kas čion per nuotaikos, merginos, taigi pavasaris už lango, daugiau šviesos, daugiau gerumo....įsileiskim gerą nuotaiką ir nebepaleiskime...

As taip pat - jei sulauksiu mmm geguze, prisidesiu proe jusu.Bet tikiuosi kad jau nesulauksiu mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 29, 07:28)
Violeta, kaip smagu girdėti tavo puikų nusiteikimą smile.gif Manyk, kad dabar viskas pavyks juk visi nėštumai yra skirtingi smile.gif Super! Laikau kumščius už Tave už Tavo šeimą  thumbup.gif  thumbup.gif

P.S. Jei šį mėn. nepavyks man, kitą mėn. prisidėsiu prie jūsų  biggrin.gif

Nuotaikos, matau neprastos visų, pasirengimas ir pasiryžimas smile.gif

DonAngel, žinai....nu tas nusiteikimas toks ...kad jei nebandysiu, nieks neatneš ir nepadovanos...Tai tenka nusiteikt ir bandyt. Labai man maišo praeities bagažas, kas lemia įv. mintis ir baimes, kad viskas gali kartotis, tos prakeiktos hemotomos rastis gali ir vėl, o tai reikš vel kelis mėnėsius gyvenimo įtampoje...juk dabar net iki 13 sav bijočiau, nes man tai kritinė riba...tai primesk, cieli trys menėsiai...po a..iškart buvo žymia geriau, nes ta kelių mėn įtampa pagaliau baigės.....gerai, kad vasara, atostogos ir pan. laisviau su darbais, daugiau poilsio ir pan. Bet visumoj...aš toks žmogus, kuris mėgsta viską planuot ir kad viskas pasisektų lengvai, greit ir sklandžiai biggrin.gif ir tai pasiteisina visame kame apart nestuke.gif žodžiu...sunku man tai dalykai, bet kur besidėsi žmogus...tai va, realiai taip, duodam dar sau šansą ir vsio...nes kitaip geriausi metai taip ir praeis, svajojant ir planuojant ir nervuojantis...Žodžiu dar kartas ir vsio...
Atsakyti