...Manau, normalu....tik emocinė būsena daro savo, aišku..ir to reikalo gausumas gali duot silpnumą, reik tiesog daugiau ilsėtis..Bandyk galvot, kad labai gerai, jog ciklas neišsiderino, atsistatė ....man tai buvo gera žinia po a.

QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 10, 23:10)
Sveikos merginos
Kaip ir zadejau, pranesu kaip man sekas...Taigi buvau siandien echo ir galu gale pamaciau savo leliuko nameli!
dar maziukas, bet jis jau yra!!! kol kas nesitiki, kad po P pavyko is pirmo karto!
Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!!

Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!!

sveikinimai

Man ir žiauriai gausios buvo. Teko net du kartus važiuoti į priimamąjį, nes jau buvo neramu dėl savo sveikatos ir nukraujavimo
Max. pusvalandį, po to valandą sulaikydavo dvigubos priemonės, ir taip daugiau nei tris paras non-stop...

Labuka visoms
aš laukiu savo OV
Jau skaičiuoju savo metus, nu kada kada...skaičiuoju jau kiek man bus metų, kai antrasis galbūt pradės eiti į mokyklą
Nu tikrai ir sveikatos mažėja, dar šiemet pabandau ir vsio manau...
Bet, kai girdžiu aplink liūdnas istorijas, kaip baisu ir suprantu, kad rizika yra iki paskutinės sekundės, atrodo negali džiaugtis tol, kol nelaikai sveiko vaikučio ant rankų. Bet...
Ką tik sužinojau pažįstamų vaikutis gimė negyvas, nes gimdymo metu atplyšo placenta ir nieko nebegalėjo padaryti
Dieve Dieve...koks tas gyvenimas...

aš laukiu savo OV

Bet, kai girdžiu aplink liūdnas istorijas, kaip baisu ir suprantu, kad rizika yra iki paskutinės sekundės, atrodo negali džiaugtis tol, kol nelaikai sveiko vaikučio ant rankų. Bet...
Ką tik sužinojau pažįstamų vaikutis gimė negyvas, nes gimdymo metu atplyšo placenta ir nieko nebegalėjo padaryti

QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 17, 11:18)
Labuka visoms
aš laukiu savo OV
Jau skaičiuoju savo metus, nu kada kada...skaičiuoju jau kiek man bus metų, kai antrasis galbūt pradės eiti į mokyklą
Nu tikrai ir sveikatos mažėja, dar šiemet pabandau ir vsio manau...
Dieve Dieve...koks tas gyvenimas...

aš laukiu savo OV

tikrai tikrai liūdnų istorijų daug...

sveikos merginos!
noriu ipusti geru vilciu visom! Man irgi buvo P.sausio menesi, sulaukus pirmu menesiniu iskart uzkibo naujas lelius!
dabar mum jau beveik 10savaiteliu
)))))) zinau kaip sunku buna po po persileidimo .... bet nepraraskit vilciu!!!!!
zinau dar anksti bet as lb lb tikiu kad sitas leliukas atejo visam pas mus

QUOTE(Bubble123 @ 2014 04 24, 15:35)
sveikos merginos!
noriu ipusti geru vilciu visom! Man irgi buvo P.sausio menesi, sulaukus pirmu menesiniu iskart uzkibo naujas lelius! Dabar mum jau beveik 10savaiteliu
)))))) zinau kaip sunku buna po po persileidimo .... bet nepraraskit vilciu!!!!!
zinau dar anksti bet as lb lb tikiu kad sitas leliukas atejo visam pas mus 

Širdingi sveikinimai

Tikrai yra daug laimingų pabaigų!!! Tik reikia tiketi!
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 08, 10:20)
o aš...susidariau "sveikatinimosi"planą...
1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint
5. tada jau ..darbas
1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint

5. tada jau ..darbas

Dantis tebetaisomi, bo odontologė atostogauja...na, liko menki darbukai, tai nebe rūpestis.
antras puktas įvykdytas, leidimas duotas

trečiais: geriu vitaminus planuojančioms.
Buvau šiandien..nėr to afs, bet kas gali kelt tas problemas irgi gan mįslingas reikalas. Gyd sakė, specifinė problema, pasidomės daugiau ir panašiai, sekantis vizitas maždaug po mėn su viršum...nebeklausiau ar galiu planuot, nes...ką tai bekeis...svarbu ner to afs.
Gegužės dvi sav bus paskutiniems punktams...O bet....
______
Kas čion per nuotaikos, merginos, taigi pavasaris už lango, daugiau šviesos, daugiau gerumo....įsileiskim gerą nuotaiką ir nebepaleiskime...
Na, ar bus man kompanionių gegužei?
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 28, 19:50)
aš dar sulaukiu gegužę mmm ir kimbam į darbus... tad tau į kompaniją

Violeta, kaip smagu girdėti tavo puikų nusiteikimą
Manyk, kad dabar viskas pavyks juk visi nėštumai yra skirtingi
Super! Laikau kumščius už Tave už Tavo šeimą
P.S. Jei šį mėn. nepavyks man, kitą mėn. prisidėsiu prie jūsų

QUOTE(Violeta* @ 2014 04 28, 19:50)
Dantis tebetaisomi, bo odontologė atostogauja...na, liko menki darbukai, tai nebe rūpestis.
Buvau šiandien..nėr to afs, bet kas gali kelt tas problemas irgi gan mįslingas reikalas. Gyd sakė, specifinė problema, pasidomės daugiau ir panašiai, sekantis vizitas maždaug po mėn su viršum...nebeklausiau ar galiu planuot, nes...ką tai bekeis...svarbu ner to afs.
______
Kas čion per nuotaikos, merginos, taigi pavasaris už lango, daugiau šviesos, daugiau gerumo....įsileiskim gerą nuotaiką ir nebepaleiskime...

______
As taip pat - jei sulauksiu mmm geguze, prisidesiu proe jusu.Bet tikiuosi kad jau nesulauksiu mmm

QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 29, 07:28)
Violeta, kaip smagu girdėti tavo puikų nusiteikimą
Manyk, kad dabar viskas pavyks juk visi nėštumai yra skirtingi
Super! Laikau kumščius už Tave už Tavo šeimą

Nuotaikos, matau neprastos visų, pasirengimas ir pasiryžimas

DonAngel, žinai....nu tas nusiteikimas toks ...kad jei nebandysiu, nieks neatneš ir nepadovanos...Tai tenka nusiteikt ir bandyt. Labai man maišo praeities bagažas, kas lemia įv. mintis ir baimes, kad viskas gali kartotis, tos prakeiktos hemotomos rastis gali ir vėl, o tai reikš vel kelis mėnėsius gyvenimo įtampoje...juk dabar net iki 13 sav bijočiau, nes man tai kritinė riba...tai primesk, cieli trys menėsiai...po a..iškart buvo žymia geriau, nes ta kelių mėn įtampa pagaliau baigės.....gerai, kad vasara, atostogos ir pan. laisviau su darbais, daugiau poilsio ir pan. Bet visumoj...aš toks žmogus, kuris mėgsta viską planuot ir kad viskas pasisektų lengvai, greit ir sklandžiai