Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Dar atsiminiau, kokius pojūčius jutau 6 d. po OV wub.gif naktį pabudau nuo įdomaus jausmo pačioje pilvo apačioje, tas "skausmelis" nepraėjo visą dieną, tai MB sakiau, kad toks jausmas, kad kažką man ten įsiuvo ar susiuvo. Ar galėjo taip jaustis apvaisinimas?

P.S. Dabar irgi nuolat jaučiu, kad kažkas ten įdėta wub.gif wub.gif wub.gif Į mmm visai nepanašu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 09, 11:23)
Dar atsiminiau, kokius pojūčius jutau 6 d. po OV  wub.gif naktį pabudau nuo įdomaus jausmo pačioje pilvo apačioje, tas "skausmelis" nepraėjo visą dieną, tai MB sakiau, kad toks jausmas, kad kažką man ten įsiuvo ar susiuvo. Ar galėjo taip jaustis apvaisinimas?

P.S. Dabar irgi nuolat jaučiu, kad kažkas ten įdėta  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Į mmm visai nepanašu  schmoll.gif

Linkiu, kad tie II tik ryškėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 09, 10:23)
Dar atsiminiau, kokius pojūčius jutau 6 d. po OV  wub.gif naktį pabudau nuo įdomaus jausmo pačioje pilvo apačioje, tas "skausmelis" nepraėjo visą dieną, tai MB sakiau, kad toks jausmas, kad kažką man ten įsiuvo ar susiuvo. Ar galėjo taip jaustis apvaisinimas?

P.S. Dabar irgi nuolat jaučiu, kad kažkas ten įdėta  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Į mmm visai nepanašu  schmoll.gif

Kaip smagu, tikiuosi, kad juostytes greitai ryskes smile.gif

O as palieku jus, su tikejimu, kad per kaledas busime jau tikra seima wub.gif
Linkiu jums, kad jusu stebuklai neuzilgo pasibelstu pas jus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 04 09, 10:23)

Greičiausiai implantacija.... wub.gif Tik būk atsargi labai visame kame....Na..mano viltys sudėtos gegužės mėnesiui....

Markata, o kiek laiko jau dabar? wub.gif

Smagu, kad galit išeit iš šios temos be liūdesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 09, 11:33)
Greičiausiai implantacija.... wub.gif Tik būk atsargi labai visame kame....Na..mano viltys sudėtos gegužės mėnesiui....

Markata, o kiek laiko jau dabar?  wub.gif

Smagu, kad galit išeit iš šios temos be liūdesio  4u.gif

Mes dar labai maziuliukai, bet tikiuosi, kad si karta kovosime ir nepasiduosime ax.gif
Atsakyti
DonAngel, linkiu rysketi, augti, ir kad si karta viskas butu tik labai gerai! wub.gif

Markata, taip pat linkiu taip laukiamo Kaledu stebuklo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 09, 13:33)

Smagu, kad galit išeit iš šios temos be liūdesio  4u.gif

Galvoju MB išleist atostogų nuo myliuko kokį trim mėnesiams ....

QUOTE(Giedruzhee @ 2014 04 09, 16:46)
DonAngel, linkiu rysketi, augti, ir kad si karta viskas butu tik labai gerai! wub.gif

wub.gif malonu, negaliu dar dėkoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 04 09, 12:43)
Mes dar labai maziuliukai, bet tikiuosi, kad si karta kovosime ir nepasiduosime ax.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 08, 10:20)
o aš...susidariau "sveikatinimosi"planą...

1. Dantų susitaisymas.
2. profilaktinis vizitas pas ginę, jei reik ir tyrimai.
3. Folis, sveika mityba.
4. Hematologo konsultacija dėl galimo afs ir jei reik tyrimai.
5. gal rektų kokio masažo..vyno....stresui nuiminėt .. ir formoms gražint smile.gif mirksiukas.gif  blush2.gif
5. tada jau ..darbas smile.gif

smile.gif

Dančiai tebetaisomi.
Buvau...valio, viskas ok. gimda neišplonėjus, onkocitologinį paėmė, liepė gert po 1000 mikrogramų folio...folikulai irgi geri,.... liepė ateit jau su II. smile.gif
"-" geriam, valgom, nuo ryt vitaminus dar pradėsiu planuojančioms.
Hematologo eilė dar laukia..
Gražinamės smile.gif

a, ginė dar pasiūlė pas mamologą krūtis patikrint profilaktiškai...Nežinau ar man to reik... g.gif sako daro echo, jei kas neaišku tada radiologinis tyrimas....velniai žino, jaučiu nesidarysiu gal.... g.gif

DonAngel, kaip testukas, ar darei ką nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 10 balandžio 2014 - 14:42
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 10, 16:41)
smile.gif

Dančiai tebetaisomi.
Buvau...valio, viskas ok. gimda neišplonėjus, onkocitologinį paėmė, liepė gert po 1000 mikrogramų folio...folikulai irgi geri,.... liepė  ateit jau su II. smile.gif
"-" geriam, valgom, nuo ryt vitaminus dar pradėsiu planuojančioms.
Hematologo eilė dar laukia..
Gražinamės smile.gif

a, ginė dar pasiūlė pas mamologą krūtis patikrint profilaktiškai...Nežinau ar man to reik... g.gif sako daro echo, jei kas neaišku tada radiologinis tyrimas....velniai žino, jaučiu nesidarysiu gal.... g.gif

DonAngel, kaip testukas, ar darei ką nors?

Nu va kaip gerai tave nuteikė thumbup.gif

NT dar nieko nerodė verysad.gif dar visko gali būti... cool.gif
Atsakyti
..Naaa, dar anksti....juk realiai...minimum 10 dienų reik pratempt, o geriausia 14...kantrybės linkiu mirksiukas.gif

................kita vertus...smagu būtų lauktis vienu metu smile.gif
Atsakyti
Smagu...taip suartėjom šitoj ir kt. temose...
Linkiu visoms ir sau DAUG pozityvumo!
Atsakyti