..žodžiu...reik tyrimų dėl afs ir del kraujo krešumo

...jei jau taip rašai...po savo bedos aš labai galvojau apie tai, kad gal ir mano kraujas kiek tirštesnis, linkęs į trombus ir pan...ir tada bėda yra, kai laukiesi, nes formuojantis placentai, kaip taisykle, tas plonutes kraujagysles trombai užkemša, lelius negauna maitinimo ir gaunasi nesivystantis

...slapta afs forma išlenda tik neštumo metu, vat čia yr klastingas bjaurus reikalas, gali iššaukt nevieną o visą eilę persileidimų, kol ner diagnozes...problema sprendžiama, jei ji yra patvirtinta tokiu būdu; pagal kūno masę ir kraujo rodiklius parenkama aspirino arba kitų skystinančių dozė, reik vartot tam tikra laiką iki pastojimo; pastojus leistis hepariną ...iki gimdymo. arba ir po jo, jei kraujas tirštesnis... va maždaug tokia esmė. Todėl ir dariaus aš tuos afs tyrimus ir dėl to einu pas hematologą, kad galutinai pavirtintų, yr tas afs ar nėr. Tyrimų ribos rodo, kad lyg nėr, bet bala žino....tegu specas pasako ką mato. a, dar vienas požymėlis kad ir yr su kraujagyslėm kažkas - lengvai besifomuojančios mėlynės ant galūnių, ką aš irgi turiu...žodžu...ne veltui tą planą susistačiau, žinau, kad man čia nelengvas reikalas tie neštumai. Tavo atevju jei užkilę trombocitai, irgi gali but afs, bet jau ne slapta forma, kur išlenda per neštumą, o pastovi...kas jau geriau žymiai, nes aiškiai kontroliuojamas dalykas...
a, dėl geležies irgi...reiktų kelt rodiklį. Pernelyg mažas nėr, tik rodo, kad senkančios geležies atsargos....ir mano irgi polinkis tam yr, treč eisiu daryt tyrimo, nors dabar geriu vit planuojuančioms, ten juk visko yr, kad kraujo sudėtį pagerintų...
o pats mmmm kraujavimo pobūdis tai nereiškia, kad buvo persileidimas, žinok, tai galima patvirtint tik su cgh tyrimu, arba testais, jei jie daryti...Kitaip tai tik spėliojimas belieka...
Nenusimink....tiesiog riek tyrimų ir tada jau daryt ką reikia