Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos merginos 4u.gif Kaip ir zadejau, pranesu kaip man sekas...Taigi buvau siandien echo ir galu gale pamaciau savo leliuko nameli! wub.gif dar maziukas, bet jis jau yra!!! kol kas nesitiki, kad po P pavyko is pirmo karto!
Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 10, 22:10)
Sveikos merginos  4u.gif  Kaip ir zadejau, pranesu kaip man sekas...Taigi buvau siandien echo ir galu gale pamaciau savo leliuko nameli!  wub.gif dar maziukas, bet jis jau yra!!! kol kas nesitiki, kad po P pavyko is pirmo karto!
Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!!  4u.gif

Koks dziaugsmas bigsmile.gif
Nenoriu gasdint,bet maksimaliai saugokis.As po P irgi savo nuostabai iskart pastojau,deja vel nesekmingai....dabar beveik pusmeti nepastoju.Tiksliau dabar laukiu rezultatu,tikiuosi sykart uzkibo smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2014 04 10, 21:18)
Koks dziaugsmas bigsmile.gif
Nenoriu gasdint,bet maksimaliai saugokis.As po P irgi savo nuostabai iskart pastojau,deja vel nesekmingai....dabar beveik pusmeti nepastoju.Tiksliau dabar laukiu rezultatu,tikiuosi sykart uzkibo smile.gif
Sekmes 4u.gif

pai zinok bijau labai, siandien tik laikinas atsipalaidavimas blush2.gif nes bent jau isitikinau kad tai tikrai nestuke.gif
Atsakyti
..Taip, po p reik maksimaliai saugotis..Kam nėštumai lengvi ir neproblemiški, nesupras, kodėl negalima nieko kelt daugiau nei 3 kg, kelt rankų, plaut langų, tūpčiot, daryt staigius judesius ar sportuot - ką tarkim galima įprastai su normaliu sveiku neštumu...jau nekalbu apie kokias agresyvias chemijas ir pan. Net nuo kėdės negalima pašokt, ar batus mautis susirietus, jei organizmas linkęs į p. Žodžiu, tausojantis kiaušinio režimas bent pirmą trimestrą turi būt, kol lelius įsitvirtina...o tas nelengva jei ar pykina stipriai... nors pats pykinimas yra gerai, reiškia kad kyla cgh koncentracija....Pamenu, ginė net buvo uždraudus vaiką iškelt iš kovytės ar autokėdutės, jokio gimdos įtempimo ir magnis, jei spazmuoja...Žodžiu, merginos dabokitės kiek tik eina, tinginio režimas tevaldo:)
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 10, 22:10)
Sveikos merginos  4u.gif  Kaip ir zadejau, pranesu kaip man sekas...Taigi buvau siandien echo ir galu gale pamaciau savo leliuko nameli!  wub.gif dar maziukas, bet jis jau yra!!! kol kas nesitiki, kad po P pavyko is pirmo karto!
Bijau prikarkset, bet jau labai saugosiu save si karta!!Linkiu visoms geru nuotaiko ir nerarasti vilties!!!  4u.gif

kokios puikios naujienos 4u.gif Saugok save ir tą mažą gyvybę... dideliausios sėkmės Tau 4u.gif

Aš jau ir laukiu, nesulaukiu mmm pabaigos, ir kibsim į ND... taip noriu kuo greičiau pamatyt II, nors aišku, baimė niekur nedingsta...
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 10, 23:10)

wub.gif Džiaugiamės kartu wub.gif
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 04 11, 09:12)
Aš jau ir laukiu, nesulaukiu mmm pabaigos, ir kibsim į ND... taip noriu kuo greičiau pamatyt II, nors aišku, baimė niekur nedingsta...

Kibsiu ir aš su jumis kartu ir su Violeta, ane Violeta???
Prakiurau šiandien kaip reikalas verysad.gif vėl ciklas blūdija, kaip ir sausį buvo... verysad.gif
Atsakyti
Tak tak, gal gegužė bus lemtinga 4u.gif ...Don Angel, o tu išvis darei testą, ar tik pojūčiais rėmeisi? g.gif ar daug vėlavo? ...čia žinai aš nebūčiau aš...bet būna, kad kabinasi kas nors ir nesėkmingai...tai va dėl to ir klausiu... g.gif Man yr taip buvę, tai iki šiol nieks neaišku kibo kas ar nekibo....bet gal savęs neverta tiek jau apkraut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 12 balandžio 2014 - 08:05
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 04 11, 07:12)
kokios puikios naujienos 4u.gif  Saugok save ir tą mažą gyvybę... dideliausios sėkmės Tau 4u.gif

Tai, baime nedingsta, bet noras tureti leliuka viska nulemia smile.gif tad auksciau nosi, ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana2010 @ 2014 04 12, 09:37)
Tai, baime nedingsta, bet noras tureti leliuka viska nulemia smile.gif tad auksciau nosi, ir viskas bus gerai  4u.gif

tokių palaikančių žodžių tikrai reikia... nes vieną dieną laukiu to nėštumo, laukiu, kaip vėl pilvukas augs, kaip jį saugosiu ir mylėsiu... o va kitą dieną vėl aplanko liūdnos mintys, ar nepasikartos vėl, kaip reiks apie blogas mintis negalvot... ech... bet kaip Tu sakai, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 04 12, 10:04)
Tak tak, gal gegužė bus lemtinga 4u.gif ...Don Angel, o tu išvis darei testą, ar tik pojūčiais rėmeisi?  ar daug vėlavo? ...čia žinai aš nebūčiau aš...bet būna, kad kabinasi kas nors ir nesėkmingai...tai va dėl to ir klausiu... Man yr taip buvę, tai iki šiol nieks neaišku kibo kas ar nekibo....bet gal savęs neverta tiek jau apkraut...

Testus kokius 5 dariau. Taigis....taip ir buvo, kaip tu sakai - kabinosi ir nesekmingai (tai ir skausmeliai parode sad.gif), nes is tikruju as persileidau verysad.gif (krenta kresuliai ir kraujas bega srove sad.gif ) Vat priezasciu nezinau. Lig siol galvojau, kad turiu tik genetiniu bedu, bet dabar eisiu ir savyje ieskoti bedu. Trec. dar dariausi bendra kraujo tyrima - per mazas hemoglobinas (117) ir gerokai per daug trombocitu (524, kai virsutine riba yra 380)... Hemoglobina tai zinau jau nuo vaikystes, bet trombocitai nustebino ir aisku intike iskart radau, kad ju per didelis kiekis issaukia persileidimus sad.gif Na dabar post factum bet...eisiu uz geros sav., kai baigsis kraujavimas kartoti tyrimo ir teks man ji kas men. darytis, kad zinociau, kas vyksta.
Atsakyti
..žodžiu...reik tyrimų dėl afs ir del kraujo krešumo 4u.gif ...jei jau taip rašai...po savo bedos aš labai galvojau apie tai, kad gal ir mano kraujas kiek tirštesnis, linkęs į trombus ir pan...ir tada bėda yra, kai laukiesi, nes formuojantis placentai, kaip taisykle, tas plonutes kraujagysles trombai užkemša, lelius negauna maitinimo ir gaunasi nesivystantis verysad.gif ...slapta afs forma išlenda tik neštumo metu, vat čia yr klastingas bjaurus reikalas, gali iššaukt nevieną o visą eilę persileidimų, kol ner diagnozes...problema sprendžiama, jei ji yra patvirtinta tokiu būdu; pagal kūno masę ir kraujo rodiklius parenkama aspirino arba kitų skystinančių dozė, reik vartot tam tikra laiką iki pastojimo; pastojus leistis hepariną ...iki gimdymo. arba ir po jo, jei kraujas tirštesnis... va maždaug tokia esmė. Todėl ir dariaus aš tuos afs tyrimus ir dėl to einu pas hematologą, kad galutinai pavirtintų, yr tas afs ar nėr. Tyrimų ribos rodo, kad lyg nėr, bet bala žino....tegu specas pasako ką mato. a, dar vienas požymėlis kad ir yr su kraujagyslėm kažkas - lengvai besifomuojančios mėlynės ant galūnių, ką aš irgi turiu...žodžu...ne veltui tą planą susistačiau, žinau, kad man čia nelengvas reikalas tie neštumai. Tavo atevju jei užkilę trombocitai, irgi gali but afs, bet jau ne slapta forma, kur išlenda per neštumą, o pastovi...kas jau geriau žymiai, nes aiškiai kontroliuojamas dalykas...

a, dėl geležies irgi...reiktų kelt rodiklį. Pernelyg mažas nėr, tik rodo, kad senkančios geležies atsargos....ir mano irgi polinkis tam yr, treč eisiu daryt tyrimo, nors dabar geriu vit planuojuančioms, ten juk visko yr, kad kraujo sudėtį pagerintų...

o pats mmmm kraujavimo pobūdis tai nereiškia, kad buvo persileidimas, žinok, tai galima patvirtint tik su cgh tyrimu, arba testais, jei jie daryti...Kitaip tai tik spėliojimas belieka...

Nenusimink....tiesiog riek tyrimų ir tada jau daryt ką reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 12 balandžio 2014 - 21:23
Labas rytas. Kadangi esate likimo drauges jr tai esat visos isgyvene. Man reikia jusu patarimo... P ivyko kovo 13. Kadangi neissivale viskas , A dare kovo 21. Dabar balandzio 12 sulaukiau mms, bet tokiu ziauriu.... ziauriai gausios , su kresuliais ir skausmingos. Ar tai normalu ? Nes jau ir silpna darosi....
Atsakyti