Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

LaiLaa, tu mane nuraminai blush2.gif nu viens prie vieno, tik dar nenusiima su plaukais. Jai ne ant sprando, o virš priekinės kojytės, naujoBiškai leidau vaistus - veterinarė sakė taip geriau.

O ir katė visiškai nei kasosi, nei nerimauja, valgo gerai, žaisminga. Nu tikrai jis jai jokio diskomforto nekelia. Apie grybą kiek skaičiau, tai ir tuoj vietoj retai būna, ir niežti labai.

Octeniseptu aš ir pradėjau iškart purškti. Gal kokia zelionkė patepti?
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 28, 22:51)
Labas.

Nu aš vėl su problemom  doh.gif striokas man.

Neseniai beglostant Fiona kaip ir užčiopiau šašą, ne šašą  g.gif apžiūrėjau, nieko ten baisaus nesimatė, tai nusprendžiau, kad kai leidau jai vaistus gal limfa nutekėjo, gal kraujukas, tai ir susidarė šašiukai. Šiandien galvoju dar kartą apžiūrėsiu - du nemaži, 10 centų monetos dydžio gal, apskritimai. Anų kraštai šašuoti, viduje plaukai auga, o aplink šašus kaip ir oda plikėja  unsure.gif a čia visai pi***iec  unsure.gif grybelis  unsure.gif atsirado grynai po mūsų apsilankymo vetklinikoj. Aš panikoj. Jei grybas, tai mums visiems nekas tada. Kits dalykas - sunki, nerealiai sunki savaitė, be jokio prošvaisčio apsilankyti pas vetus.

A man trydalioti jau, ar dar palaukti? Gal tikrai kokia reakcija į tuos leidžiamus vaistus gavosi?

O mano patarimas būtų rasti bent kiek laiko ir nuvežti ją pas vetus, kad skutenų tyrimą padarytų. Nu juk maža kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 28, 23:28)
...

Octeniseptu aš ir pradėjau iškart purškti. Gal kokia zelionkė patepti?

NETEPK zelionke 4u.gif užtenka ir to septo biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

QUOTE(Lolija @ 2014 01 29, 12:00)
O mano patarimas būtų rasti bent kiek laiko ir nuvežti ją pas vetus, kad skutenų tyrimą padarytų. Nu juk maža kas g.gif

N I E K A I P!!!!!!! Nu juodai negaliu. Neturiu mašinos. O be jos netempsiu, lauke nerealiai šalta. Ir aš atsilaisvinu tada kai vetai jau nedirba. O dienos metu vyras negali nuvežti. Pas mus tokia situacija dabar, kad vien kliūtis doh.gif (ne eteriui čia).

Nu aš nuoširdžiai tikiuosi, kad tai ne grybas visgi blush2.gif nu jokių kitų požymių nėra, nei kasosi, nei nervinasi dėl to, kad ten šašas, o ir nešlapuoja nei kiek.

QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 29, 12:06)
NETEPK zelionke 4u.gif užtenka ir to septo biggrin.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 29 sausio 2014 - 12:13
tik per daug nepuršk to octenisepto (vieną kartą į dieną maximum biggrin.gif ) , nes labai sausina jis odą. ant vatos užpurkšk ir patepk geriau ten, kur reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 29 sausio 2014 - 13:05
QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 29, 13:05)
tik per daug nepuršk to octenisepto (vieną kartą į dieną maximum biggrin.gif ) , nes labai sausina jis odą. ant vatos užpurkšk ir patepk geriau ten, kur reikia.

Ane blink.gif odą sausina blink.gif nežinojau. Galvojau gali purkšti kiek tik nori, ko daugiau - to geriau blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 28, 22:51)
Labas.

Nu aš vėl su problemom  doh.gif striokas man.

Neseniai beglostant Fiona kaip ir užčiopiau šašą, ne šašą  g.gif apžiūrėjau, nieko ten baisaus nesimatė, tai nusprendžiau, kad kai leidau jai vaistus gal limfa nutekėjo, gal kraujukas, tai ir susidarė šašiukai. Šiandien galvoju dar kartą apžiūrėsiu - du nemaži, 10 centų monetos dydžio gal, apskritimai. Anų kraštai šašuoti, viduje plaukai auga, o aplink šašus kaip ir oda plikėja  unsure.gif a čia visai pi***iec  unsure.gif grybelis  unsure.gif atsirado grynai po mūsų apsilankymo vetklinikoj. Aš panikoj. Jei grybas, tai mums visiems nekas tada. Kits dalykas - sunki, nerealiai sunki savaitė, be jokio prošvaisčio apsilankyti pas vetus.

A man trydalioti jau, ar dar palaukti? Gal tikrai kokia reakcija į tuos leidžiamus vaistus gavosi?

Labas,

Prieš gerus metus mano Mauriui ant kaklo atsirado va tokia dėmė:

user posted image

Aš išsigandau, nutempiau abu katinus pas veterinarą, kad patikrintų dėl grybelio, bet grybelio nerado. Sakė, kad koks tai nervinis dermatitas. Šiaip tai tikrai galėjo būti dėl nervų, nes kaip tik pries gerą mėnesį buvom Mauriui parvežę brolį Shiny. Tai patepėm kažkokiu tepaliuku, ir praėjo. Aišku, tikslios diagnosės be veterinaro nenustatysi...
Atsakyti
QUOTE(Zuikenas @ 2014 01 30, 10:42)
Labas,

Prieš gerus metus mano Mauriui ant kaklo atsirado va tokia dėmė:

Aš išsigandau, nutempiau abu katinus pas veterinarą, kad patikrintų dėl grybelio, bet grybelio nerado. Sakė, kad koks tai nervinis dermatitas. Šiaip tai tikrai galėjo būti dėl nervų, nes kaip tik pries gerą mėnesį buvom Mauriui parvežę brolį Shiny. Tai patepėm kažkokiu tepaliuku, ir praėjo. Aišku, tikslios diagnosės be veterinaro nenustatysi...

Labas.

Ne, pas Fioną ne tokios dėmės schmoll.gif pas ją grynai ant odos kaip įspausta 10 cnt moneta būtų, ir jos apvalus kraštai šašuoti, o plaukai likę viduj unsure.gif aplinkui nei paraudimo jokio, nei kasosi katė, vienžo jokio nerimo dėl to ji visiškai nerodo.

Ir grynai sutapo taip, vos tik baigiau leisti vaistus nuo akmenukų ir atsirado po poros dienų. Pagalvojau, kad limfa ar kraujas buvo išbėgęs, tai ir susišašavo, nu nekokia iš manęs veterinarė blush2.gif ir dar pirmą kartą leidau ne į sprandą, o virš letenėlės.

Aišku diagnozės nepastatysi be veto, nu bet man šaaaaaaaaaaaaakės kaip nesigauna nuvežti, nu nėr taip buvę dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 30 sausio 2014 - 12:08
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 30, 13:07)
Labas.

Ne, pas Fioną ne tokios dėmės  schmoll.gif pas ją grynai ant odos kaip įspausta 10 cnt moneta būtų, ir jos apvalus kraštai šašuoti, o plaukai likę viduj  unsure.gif aplinkui nei paraudimo jokio, nei kasosi katė, vienžo jokio nerimo dėl to ji visiškai nerodo.

Ir grynai sutapo taip, vos tik baigiau leisti vaistus nuo akmenukų ir atsirado po poros dienų. Pagalvojau, kad limfa ar kraujas buvo išbėgęs, tai ir susišašavo, nu nekokia iš manęs veterinarė  blush2.gif ir dar pirmą kartą leidau ne į sprandą, o virš letenėlės.

Aišku diagnozės nepastatysi be veto, nu bet man šaaaaaaaaaaaaakės kaip nesigauna nuvežti, nu nėr taip buvę dar  doh.gif

laba diena, kaimynėlės 4u.gif

Norėjau paklausti, ar galiu Jūsų temoj parodyti pilnametražinį filmą "Nupirktas bučinys", bet radau Svetli@čok bėdos aprašymą- tai pabandysiu patarti.

nežinau, kur gyvenat- bet gal galima susiskambinti su kokia klinika- nufotografuoti dienos šviesoje tą problematišką vietelę, susitarti persiųsti jiems e-mailu. Gal ką pakomentuos?

Ir ar galima filmą parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 30, 12:52)
nežinau, kur gyvenat- bet gal galima susiskambinti su kokia klinika- nufotografuoti dienos šviesoje tą problematišką vietelę, susitarti persiųsti jiems e-mailu. Gal ką pakomentuos?

Ai, nu be ryšio man taip blush2.gif bandysiu paskambinti gal, pasitarti mastau.gif bet bliamba, kaip sunku kai likau be veterinarės patikimos verysad.gif nu kitos vis ne tas.

O kas do filmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 30, 12:52)
...

rodyk 4u.gif biggrin.gif

Svetli@čok, kykutei nusiųsk nuotrauką ir paklausk, gal patars ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 30, 12:57)
Svetli@čok, kykutei nusiųsk nuotrauką ir paklausk, gal patars ką blush2.gif

Sakai unsure.gif bet aš anos nepažįstu, nu blush2.gif ko ji turi man patarinėti blush2.gif

Ple, vėl parintis pradėjau doh.gif

Mūsyse remontas... jau antrą pusmetį įpusėjo, kol vyras savo jėgom bandė ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif galu gale kapituliavo, pakvietė meistrus, o anie nuo antradienio ir darbuojasi non-stop, man reikia būti namuose. Niekaip negaliu išeiti, neturiu kas nuvežtų visu pirma, visu antra - katinai ne namuose.
Atsakyti