Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

khe khe- pristatau pilnametražinį filmą- "Nupirktas bučinys" ( jei netilps į vieną žinutę skelsiu į dvi)

Aktoriai: Tutė, Riukė ir super, hiper mega žvaigždė Kauku

Kauku: Kol nemokšos mokinasi fotografuotis , aš tliai tyliai praeisiu pro šalį..

user posted image

Riukė:

-Ei gi čia kažkas praėjo, ar tik ne super hiper mega žvaigždė..

Tutsė:

- nieko nemačiau, nieko neužuodžiau

user posted image

Tutsė:

-Dirbkim savo darbą - pozuokim, žinai gi kaip čia mus myli..

user posted image

Riukė:

- Va gi ji va gi.. Nors uodegos kraštelį pauostysiu..

user posted image

balsas už kadro- Kauku turi pasibučiuoti su Tutse..

Kauku:- ar pablūdot- su Ta blondine- NĖ UŽ KĄ

user posted image

Kauku:- ne bent su ta ryža tai dar dar..

user posted image

PAKT:

user posted image

pasibaigus filmui:

balsas už kadro- imkit savo užmokestį:

user posted image

Tutsė: nu duok gi ir man:

user posted image

Riukė: nea- čia man reikėjo su ta išpuikėle bučiuotis:

user posted image

QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 30, 13:57)
Ai, nu  be ryšio man taip  blush2.gif bandysiu paskambinti gal, pasitarti mastau.gif bet bliamba, kaip sunku kai likau be veterinarės patikimos  verysad.gif nu kitos vis ne tas.

O kas do filmas  g.gif

Be ryšio , sako tik kelnes per galvą mautis 4u.gif Tavo kacas? Yra problema? Skambutis labai daug kainuoja? ..
QUOTE(-Ieva- @ 2014 01 30, 13:57)
rodyk 4u.gif  biggrin.gif
Svetli@čok, kykutei nusiųsk nuotrauką ir paklausk, gal patars ką blush2.gif

Vuo dar vienas variantas..

QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 30, 14:07)
Sakai  unsure.gif bet aš anos nepažįstu, nu  blush2.gif ko ji turi man patarinėti  blush2.gif

Ple, vėl parintis pradėjau  doh.gif

baik parintis- imk telefoną , arba parašyk AŽ Kykutei- neskaudės- patikėk.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 30, 13:30)
khe khe- pristatau pilnametražinį filmą- "Nupirktas bučinys" ( jei netilps į vieną žinutę skelsiu į dvi)

cha cha cha! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerealus filmukas! valio aktoriams, puikiai pasirode! thumbup.gif zvaigzdes, ne kitaip! cool.gif
Atsakyti
Aktoriai thumbup.gif wub.gif

Paskambinau savo veterinarei. Aprašiau kas ir kaip. Sako galimas daiktas, kad būtent tam vaistui, kurį išrašė leisti (o pavadinimo aš nepamenu, nors ir pakartojo du kartus), katinai būna alergiški ir atsiranda va toks dermatitas. Reikia dabar stebėti ar nedidės, ir jei tik kas nepatinka - pas ją nuvažiuoti. Ir ateičiai atsiminti, kad būtent tam vaistui katė alergiška, nu jei čia tik alergija. Blyn, stopudovai pamiršiu wacko.gif

Šiaip, sakė, aprašymas ir būtų panašus į grybą, bet......... viduj plaukai būtų kaip nuslinkę, nulūžinėję... bet nieko panašaus nėra, tiesiog toks jausmas, kad katė darėsi uodegytės sau ir va kiek suėmė, tiek ir surišo tongue.gif ir anie liko viduj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 30 sausio 2014 - 13:44
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 01 30, 14:42)
Aktoriai  thumbup.gif  wub.gif

Paskambinau savo veterinarei. Aprašiau kas ir kaip. Sako galimas daiktas, kad būtent tam vaistui, kurį išrašė leisti (o pavadinimo aš nepamenu, nors ir pakartojo du kartus), katinai būna alergiški ir atsiranda va toks dermatitas. Reikia dabar stebėti ar nedidės, ir jei tik kas nepatinka - pas ją nuvažiuoti. Ir ateičiai atsiminti, kad būtent tam vaistui katė alergiška, nu jei čia tik alergija. Blyn, stopudovai pamiršiu wacko.gif

Šiaip, sakė, aprašymas ir būtų panašus į grybą, bet......... viduj plaukai būtų kaip nuslinkę, nulūžinėję... bet nieko panašaus nėra, tiesiog toks jausmas, kad katė darėsi uodegytės sau ir va kiek suėmė, tiek ir surišo  tongue.gif ir anie liko viduj.

Pas mus irgi buvo panašu į grybelį, bet gydytojas iš karto pamatęs pasakė ne ne ne schmoll.gif Tik kai nuėmė plaukus, liko šlapia žaizda su raudonu apvadu aplink. Tas apvadas į grybą panašus. doh.gif
Atsakyti
Kaimynai, pabuskit.. Bo nusirisit į kažkelintą lapą ir mes Jūsų nerasim.. Žinau, kad šalta, bet lendam iš po pledų, kaldrų, dekių ir žadinam šeimininkes..
Atsakyti
Pietų miegelis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 02 01, 17:42)
Pietų miegelis  wub.gif

Hm.. ir taip migdo- tai po tokių nuotraukų dar labiau norisi meigooooti..

user posted image
Atsakyti
Bela miegojo šildomame guolyje apklota megztu pledu, tai tiek katytė perkaito, kad nušokusi ant grindų, visu ūgiu išsitiesė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 02 01, 20:08)
Bela miegojo šildomame guolyje apklota megztu pledu, tai tiek katytė perkaito, kad nušokusi ant grindų, visu ūgiu išsitiesė  biggrin.gif

user posted image

Dešriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 01, 21:33)
Dešriukas wub.gif

Ar tik ne Tavo gamybos tas dešriukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 01, 20:46)
Ar tik ne Tavo gamybos tas dešriukas? blush2.gif

Mano mano wub.gif . Mano išbučiuotas, išmyluotas, išglostynėtas ir į patikimas rankas atiduotas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 01, 22:22)
Mano mano wub.gif . Mano išbučiuotas, išmyluotas, išglostynėtas ir į patikimas rankas atiduotas wub.gif

Ir kiek tokių garbanotų dešriųkų bovo tavo namuose pagaminti, išbučiuoti, išglostinėti? Ar pati bent skaičiavai.. na tų trijų, kur paraše- galima neskaičiuoti- tie , manau lieka veislyne iki pilnametystės..
Atsakyti