QUOTE(vilkra @ 2014 02 01, 23:36)
tai gal, blyn, jos sūnus reik į žentus derinti?

amžius kaip ir tiktų..

Tik, maniškės partizanės su polinkiu į raganiškumą ir taifūniškumą..
Kuzys Lotą irgi aprėkia. Pvz, kai pats pas mane yra, o čia ateina tas, jo akimis žiūrint, padlyza

Bet Lotas toks pritvinkęs meilės, kad jam px

Jei jis praudžiasi man ant kelių bučiuotis, tai gali keturi pikti katinai bartis ir kojom mosuotis - jis nieko neatsako, ausis nuleidžia, visas susiprastina, prie žemės prisipaudžia ir vis viena spraudžiasi. Tipo, man labai gėda, mes labai persiprašom, bet man ten nu labai reikia, labai reikia

Ir spraudžiasi, kaip tankas.
Nėr šansų jį pramesti. Kuzys keikiasi ir eina sau piktas. Numesi Lotelį kairėn - pareis iš dešinės. Ir vis tiek ateis, vis tiek pasispraus po kaldra, apsikabins ir murks

Ir miegos visą naktį, kaip žmogus

Jis turi vieną tikslą - mylėti žmogų, ir jam px visos kliūtys

Jis kaip koks šuniukas
Papildyta:
QUOTE(Lolija @ 2014 02 01, 23:51)
Oi ne, neskaičiavau. Namuose daug rankų. Tam, kad visi būtų išglostyti

Buvo čia pas mane namuose dvi tokios pamišusios ant laižymosi. Tai Pixie ir Pie. O bože moj, neįsivaizduoju kaip dar tave iki kaulo nenulaižė Lotas. Nes tos dvi kaip pamišusios buvo. O man jau menkas malonumas nuo to laižymo. Tai tik prilenda laižytis, tai aš joms į nosį papūsdavau. Tada atsitraukia ir vėl atsargiai, po truputį kiša savo snapą. Tai būdavo, kad aš iškeliu tarp jų ranką, tai viena iš vienos pusės, kita iš kitos ir tarkuoja tą ranką. Pylingas blembački

Pas mane vieni draugai atvažiuodavo, tai pirmu klausimu- "kur bučiuoklė?". Tai "bučiuoklė" Pie kaip mat prie jų prisistatydavo ir laižeką trenkdavo

Visi likdavo patenkinti

Tai griebk, kol dar laisvų yra

Žinai juk, kad geras daiktas neužsistovi
Va va, ir man taip

Pylingas
Aš irgi pučiu. Tai jis jau išgudrėjo

Jis man nekiša liežuviuko, jis kiša kaktytę

O kaktytė tai jo aksominė. Pasitrina kaktyte, o tada tik šnai laižyt!

Aš vėl pučiu, jis vėl atsitraukia, ir vėl kaktytę
Ir jo, visi svečiai laukiami

Pirmas ateina Kuzys, jis labai meilus katinas, kol nėra Loto. Kai pasirodo Lotas, Kuzys piktas eina sau, mol, vis tiek tas šiknalindys visus užsigrobs

Kai jau meilė atlikta, Lotas grįžta pas piktą Kuzį. O kad Kuzys piktas, ima jį laižyti irgi

Ir Kuzys leidžiasi. Mol, bože bože, nu ką su tavim darysi... Jau, žiūrėk, ir apsikeitę vaidmenim, jau ir Kuzys Lotą prausia, arba kartu bėgioja

Žo, Lotelis pristrina lygiai prie visų, net prie Kuzio