Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

Mano Lotas jos išglostinėtas. Tai booože bože, aš išvis niekada nežinojau, kad tokio meilumo katinų būna lotuliukas.gif Man pagrindinė problema - kad jis mane kasnakt bučiuoja lotuliukas.gif Suprantu, problema netipinė, pas kitus katinai myža, drasko, kanda, o pas mus bučiuojasi biggrin.gif Naktį ateina pas mane miegoti stopūdovai, murkia murkia ir tiek įsimeilina, kad ima laižyti. O liežuviukas tai tarkelė lotuliukas.gif

Aš burnoju, atimu kaldrą. Nu tipo, nukloju biggrin.gif Tada jis pasilenda iš naujo, prisiglaudžia, paburkia, atneša galvytę, ir vėl iš tos meilės nesusilaiko lotuliukas.gif
Kas per katiniūtis lotuliukas.gif

Išmėžt iš tos lovos jo neina - nu kaip mėši tokio mielumo sutvėrimą lotuliukas.gif Murkiantį, kojelėm apsikabinantį lotuliukas.gif

Žo, Lolijos išglostinėti geri išeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 01, 23:31)

tai gal, blyn, jos sūnus reik į žentus derinti? g.gif amžius kaip ir tiktų.. bigsmile.gif Tik, maniškės partizanės su polinkiu į raganiškumą ir taifūniškumą.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 01, 22:22)
Ir kiek tokių garbanotų dešriųkų bovo tavo namuose pagaminti, išbučiuoti, išglostinėti? Ar pati bent skaičiavai.. na tų trijų, kur paraše- galima neskaičiuoti- tie , manau lieka veislyne iki pilnametystės..

Oi ne, neskaičiavau. Namuose daug rankų. Tam, kad visi būtų išglostyti smile.gif

QUOTE(Noa @ 2014 02 01, 22:31)
Naktį ateina pas mane miegoti stopūdovai, murkia murkia ir tiek įsimeilina, kad ima laižyti. O liežuviukas tai tarkelė lotuliukas.gif

Buvo čia pas mane namuose dvi tokios pamišusios ant laižymosi. Tai Pixie ir Pie. O bože moj, neįsivaizduoju kaip dar tave iki kaulo nenulaižė Lotas. Nes tos dvi kaip pamišusios buvo. O man jau menkas malonumas nuo to laižymo. Tai tik prilenda laižytis, tai aš joms į nosį papūsdavau. Tada atsitraukia ir vėl atsargiai, po truputį kiša savo snapą. Tai būdavo, kad aš iškeliu tarp jų ranką, tai viena iš vienos pusės, kita iš kitos ir tarkuoja tą ranką. Pylingas blembački biggrin.gif
Pas mane vieni draugai atvažiuodavo, tai pirmu klausimu- "kur bučiuoklė?". Tai "bučiuoklė" Pie kaip mat prie jų prisistatydavo ir laižeką trenkdavo biggrin.gif Visi likdavo patenkinti biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2014 02 01, 22:36)
tai gal, blyn, jos sūnus reik į žentus derinti? g.gif amžius kaip ir tiktų.. bigsmile.gif  Tik, maniškės partizanės su polinkiu į raganiškumą ir taifūniškumą.. unsure.gif

Tai griebk, kol dar laisvų yra wink.gif Žinai juk, kad geras daiktas neužsistovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 01, 23:36)
tai gal, blyn, jos sūnus reik į žentus derinti? g.gif amžius kaip ir tiktų.. bigsmile.gif  Tik, maniškės partizanės su polinkiu į raganiškumą ir taifūniškumą.. unsure.gif

Kuzys Lotą irgi aprėkia. Pvz, kai pats pas mane yra, o čia ateina tas, jo akimis žiūrint, padlyza biggrin.gif Bet Lotas toks pritvinkęs meilės, kad jam px biggrin.gif Jei jis praudžiasi man ant kelių bučiuotis, tai gali keturi pikti katinai bartis ir kojom mosuotis - jis nieko neatsako, ausis nuleidžia, visas susiprastina, prie žemės prisipaudžia ir vis viena spraudžiasi. Tipo, man labai gėda, mes labai persiprašom, bet man ten nu labai reikia, labai reikia blush2.gif Ir spraudžiasi, kaip tankas.

Nėr šansų jį pramesti. Kuzys keikiasi ir eina sau piktas. Numesi Lotelį kairėn - pareis iš dešinės. Ir vis tiek ateis, vis tiek pasispraus po kaldra, apsikabins ir murks lotuliukas.gif Ir miegos visą naktį, kaip žmogus lotuliukas.gif Jis turi vieną tikslą - mylėti žmogų, ir jam px visos kliūtys biggrin.gif Jis kaip koks šuniukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolija @ 2014 02 01, 23:51)
Oi ne, neskaičiavau. Namuose daug rankų. Tam, kad visi būtų išglostyti smile.gif
Buvo čia pas mane namuose dvi tokios pamišusios ant laižymosi. Tai Pixie ir Pie. O bože moj, neįsivaizduoju kaip dar tave iki kaulo nenulaižė Lotas. Nes tos dvi kaip pamišusios buvo. O man jau menkas malonumas nuo to laižymo. Tai tik prilenda laižytis, tai aš joms į nosį papūsdavau. Tada atsitraukia ir vėl atsargiai, po truputį kiša savo snapą. Tai būdavo, kad aš iškeliu tarp jų ranką, tai viena iš vienos pusės, kita iš kitos ir tarkuoja tą ranką. Pylingas blembački biggrin.gif
Pas mane vieni draugai atvažiuodavo, tai pirmu klausimu- "kur bučiuoklė?". Tai "bučiuoklė" Pie kaip mat prie jų prisistatydavo ir laižeką trenkdavo biggrin.gif Visi likdavo patenkinti biggrin.gif
Tai griebk, kol dar laisvų yra wink.gif Žinai juk, kad geras daiktas neužsistovi biggrin.gif

Va va, ir man taip biggrin.gif Pylingas biggrin.gif

Aš irgi pučiu. Tai jis jau išgudrėjo biggrin.gif Jis man nekiša liežuviuko, jis kiša kaktytę biggrin.gif O kaktytė tai jo aksominė. Pasitrina kaktyte, o tada tik šnai laižyt! lotuliukas.gif Aš vėl pučiu, jis vėl atsitraukia, ir vėl kaktytę lotuliukas.gif

Ir jo, visi svečiai laukiami lotuliukas.gif Pirmas ateina Kuzys, jis labai meilus katinas, kol nėra Loto. Kai pasirodo Lotas, Kuzys piktas eina sau, mol, vis tiek tas šiknalindys visus užsigrobs biggrin.gif Kai jau meilė atlikta, Lotas grįžta pas piktą Kuzį. O kad Kuzys piktas, ima jį laižyti irgi lotuliukas.gif Ir Kuzys leidžiasi. Mol, bože bože, nu ką su tavim darysi... Jau, žiūrėk, ir apsikeitę vaidmenim, jau ir Kuzys Lotą prausia, arba kartu bėgioja lotuliukas.gif Žo, Lotelis pristrina lygiai prie visų, net prie Kuzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 vasario 2014 - 23:53
QUOTE(Lolija @ 2014 02 01, 23:51)

Alergijos ryžikėms nei vienas neturi?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 02, 09:09)
Alergijos  ryžikėms nei vienas neturi?

Turi,turi tas paskutinis ryžas lapausis, kur užaugęs Garfildu bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 02, 09:09)
Alergijos  ryžikėms nei vienas neturi?

Nežinau, reikia gyvai pasitikrinti alergijas apsilankant veislyne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 02, 12:45)
Nežinau, reikia gyvai pasitikrinti alergijas apsilankant veislyne biggrin.gif

Čia, reik suprasti, kvietimas.. Su abiem ryžosiomis ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 vasario 2014 - 12:38
Laba diena, sako Rokutis 4u.gif
Tikiuosi dar prisimenat mūsų berniuką ax.gif senokai besirodėm blush2.gif
user posted image
Medžiotojas Mikas Pupkis - už lango pulkas zylių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 02 vasario 2014 - 18:44
QUOTE(daivajazz @ 2014 02 02, 18:43)

Zavuolis! wub.gif 4u.gif dazniau pasirodykit!
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 02 02, 12:37)
Čia, reik suprasti, kvietimas.. Su abiem ryžosiomis ? bigsmile.gif

O kodėl gi ne? mirksiukas.gif

QUOTE(daivajazz @ 2014 02 02, 18:43)
Tikiuosi dar prisimenat mūsų berniuką ax.gif senokai besirodėm blush2.gif

Tai jau tikrai, kad baigiam ir pamiršt tongue.gif . Rodykitės dažniau. Bet kaip jis nutamsėjęs. Mažuliukas buvo štai toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 01, 23:31)
Mano Lotas jos išglostinėtas. Tai booože bože, aš išvis niekada nežinojau, kad tokio meilumo katinų būna lotuliukas.gif Man pagrindinė problema - kad jis mane kasnakt bučiuoja  lotuliukas.gif Suprantu, problema netipinė, pas kitus katinai myža, drasko, kanda, o pas mus bučiuojasi biggrin.gif Naktį ateina pas mane miegoti stopūdovai, murkia murkia ir tiek įsimeilina, kad ima laižyti. O liežuviukas tai tarkelė lotuliukas.gif

Aš burnoju, atimu kaldrą. Nu tipo, nukloju biggrin.gif Tada jis pasilenda iš naujo, prisiglaudžia, paburkia, atneša galvytę, ir vėl iš tos meilės nesusilaiko lotuliukas.gif
Kas per katiniūtis lotuliukas.gif

Išmėžt iš tos lovos jo neina - nu kaip mėši tokio mielumo sutvėrimą lotuliukas.gif Murkiantį, kojelėm apsikabinantį lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Noa, tavo aprasymai kaip visada nuostabus.

Saunus filmukas su hiper mega zvaigzde Kauku, ir asistentes geros biggrin.gif

Grazus visu katuliai.

Mes pagaliau persikraustem i kita buta. Nu tai Persikui dabar yra reikalu, nes is visu pusiu labai daug pauksciu visokiu atskrenda, o kur dar katyciu visokiu pro langa matosi, zodziu uzsiemes vaikinas nuo ryto iki vakaro. Tik kad pastebejau viena dalyka, kad jam kazkaip garbanos issitiesino, na nera jis garbanila , bet buvo po Virbac daugiau. Gal nuo streso g.gif
Atsakyti