mmm.... koks grazuoliukas!
jamciau toki!
Ojei, kaip mergų formatai skiriasi
Turbūt ir iš elgesio skiriasi, mad mažė durniukė dar? 
Pasveikusį tai mielai apversčiau ant šono. Labai patogu būtų tai padaryti
Pas mus šeimoj populiaru katinus vartyti ir išglostyti
Jie jau beveik dėmesio nebekreipia
Ryana, merginos kokios rimtos pas tave
Pasveikęs vaikinukas jau pasiruošęs siaust
- gražus garbaniukas
Pasveikęs vaikinukas jau pasiruošęs siaust
laba
ametista, kaip Frankiukas gyvena?
kokie balti dantukai Kuzmos
na va, kaip greitai
pupsikės dvi
ametista, kaip Frankiukas gyvena?
QUOTE(Noa @ 2014 02 11, 16:30)
QUOTE(Gloom @ 2014 02 12, 21:46)
na va, kaip greitai
QUOTE(Ryana @ 2014 02 13, 21:11)
pupsikės dvi
Kulinariškai teisingas
Kuzys tai nebent kokią žuvienę virtų
QUOTE(Noa @ 2014 02 13, 21:44)
Ojei, kaip mergų formatai skiriasi
Turbūt ir iš elgesio skiriasi, mad mažė durniukė dar? 
Pas mus šeimoj populiaru katinus vartyti ir išglostyti
Jie jau beveik dėmesio nebekreipia 
oi, vartom mes jį, jis leidžia mums viską
Ant sofos guli pledas. Į pledą prilindo kačių. Grįžo diedas, atsisėdo šalia, trys galvos žiūri televizorių 
Juokinga. Pasakoju diedui, kaip Lotusas lindo į tą kaldrą
Į ją įsilindo Lotusas, bet nuėjo paėsti. Gera vieta ilgai tuščia nebūna, užtai ten tuoj pat susispraudė Kuzys
Lotas nori grįžt - ten iš esmės dar 5 katės telpa - bet Kuzys nenori, liepia dingt ir nemaišyt tatukui medituot
Lotas lenda vis tiek. Kuzys bara ir muša su letenom. Lotas nesigina - ausis nuleidžia, užsimerkia dėl drąsumo ir grūdasi grūdasi grūdas
Kai Kuzys visai įsimosuoja, Lotas ima rėkti
Rėkia ir vis viena spraudžiasi, nė žingsnelio atgal
Kuzys pasiunta, keikiasi ir eina lauk, Lotas gula į savo vietą. Kuzys apeina ratą ir spraudžiasi greta Loto - Lotas nė žodelio prieš. Apsikabina ir guli abu 
Sakau diedui - o gal ir praktiškas toks veikimo būdas, nors ir su raudom, bet vis tiek į tikslą ir nė kiek ne atgal?
Diedas atsako - vienas prie vieno kaip Lietuvos ūkininkas

Va, kas buvo Lotelis pereitam gyvenime
Juokinga. Pasakoju diedui, kaip Lotusas lindo į tą kaldrą
Sakau diedui - o gal ir praktiškas toks veikimo būdas, nors ir su raudom, bet vis tiek į tikslą ir nė kiek ne atgal?
Diedas atsako - vienas prie vieno kaip Lietuvos ūkininkas
Va, kas buvo Lotelis pereitam gyvenime
Labas.
Nu kū, atraportuoju
pamenat nerimavau dėl Fionos nuplikusių šašuotų vietų
vis tik ne grybas. Paskambinau aš tada vetei, nupasakojau. Kadangi negalėjau nuvežti man pasiūlė teplioti tas vietas Betadine... nu ir ką... šašai traukėsi traukėsi, kol galiausiai atmirkiau anuos ir nuėmiau kartu su plaukų kuokštais, kurie ten viduj buvo palikę. Toj vietoj liko plikės, bet oda švari ir graži. Jokių pasikasimų ar paraudimų
Veterinarė besikonsultuojant telefonu pasakė, kad pasirodo būtent nuo to antibiotiko kelioms katėms buvo alergija su panašiais simptomais
tai liepė atsiminti kaip ans vadinasi ir kitą kartą (tfu tfu tfu, kad nereikėtų daugiau kitų kartų) ją įspėti.
O svarbiausiai, gi mano ankstesnė daugmetinė veterinarė, jei jau reikėdavo, tai skirdavo Synulox'a (rodos taip vadinasi)... sakė, kad ans švelnesnis, mažiau pašalinių reiškinių turi. Ir va Kimiui kai panašiai buvo, irgi aną ir skyrė, ir viskas padėjo.
O šitai užsiminiau apie Synulox'ą, kai ji paminėjo kitą antibų pavadinimą, tai man atsakė - kad tas per silpnas ir bla bla bla... teko pasikliauti ir va kas gavosi
Nu kur, kur jus man pasakykit, gauti tokią pat veterinarę, kokią ir turėjau daug daug metų
Nu kū, atraportuoju
O svarbiausiai, gi mano ankstesnė daugmetinė veterinarė, jei jau reikėdavo, tai skirdavo Synulox'a (rodos taip vadinasi)... sakė, kad ans švelnesnis, mažiau pašalinių reiškinių turi. Ir va Kimiui kai panašiai buvo, irgi aną ir skyrė, ir viskas padėjo.
O šitai užsiminiau apie Synulox'ą, kai ji paminėjo kitą antibų pavadinimą, tai man atsakė - kad tas per silpnas ir bla bla bla... teko pasikliauti ir va kas gavosi
Nu kur, kur jus man pasakykit, gauti tokią pat veterinarę, kokią ir turėjau daug daug metų
Siūlyk kaunietėms laikiną politinį prieglobstį. Sakyk, prie jūros arčiau
Ir neišleisk atgal