Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

Mano vaikas jau pasveiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
mmm.... koks grazuoliukas! wub.gif jamciau toki! thumbup.gif
Atsakyti
mano dvi namų gražuolės wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Ojei, kaip mergų formatai skiriasi biggrin.gif Turbūt ir iš elgesio skiriasi, mad mažė durniukė dar? biggrin.gif

Pasveikusį tai mielai apversčiau ant šono. Labai patogu būtų tai padaryti biggrin.gif Pas mus šeimoj populiaru katinus vartyti ir išglostyti biggrin.gif Jie jau beveik dėmesio nebekreipia biggrin.gif
Atsakyti
Ryana, merginos kokios rimtos pas tave biggrin.gif
Pasveikęs vaikinukas jau pasiruošęs siaust smile.gif - gražus garbaniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

ametista, kaip Frankiukas gyvena? smile.gif

QUOTE(Noa @ 2014 02 11, 16:30)
Kai pas mus atsiranda gėlių, jos puolamos abiem frontais biggrin.gif

...

thumbup.gif kokie balti dantukai Kuzmos biggrin.gif

QUOTE(Gloom @ 2014 02 12, 21:46)
Mano vaikas jau pasveiko wub.gif
...

na va, kaip greitai thumbup.gif

QUOTE(Ryana @ 2014 02 13, 21:11)
mano dvi namų gražuolės  wub.gif  wub.gif

...

pupsikės dvi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas garbaniai ir ne tik 4u.gif
ziuriu, apleidom su Deriu jusu plepalus biggrin.gif bandom taisytis. Deronas- be 5 min jubiliatas ( kovo 8 d bus 1 zvake ir 1 tortas), tai nauju foto neturiu, kaupiames fotosesijai METINEI, o db idedu, kaip uogiene verda vyras sau GIMKEI lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kulinariškai teisingas biggrin.gif Kuzys tai nebent kokią žuvienę virtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 13, 21:44)
Ojei, kaip mergų formatai skiriasi biggrin.gif Turbūt ir iš elgesio skiriasi, mad mažė durniukė dar? biggrin.gif
Pasveikusį tai mielai apversčiau ant šono. Labai patogu būtų tai padaryti biggrin.gif Pas mus šeimoj populiaru katinus vartyti ir išglostyti biggrin.gif Jie jau beveik dėmesio nebekreipia biggrin.gif

oi, vartom mes jį, jis leidžia mums viską biggrin.gif
Atsakyti
Ant sofos guli pledas. Į pledą prilindo kačių. Grįžo diedas, atsisėdo šalia, trys galvos žiūri televizorių biggrin.gif

Juokinga. Pasakoju diedui, kaip Lotusas lindo į tą kaldrą biggrin.gif Į ją įsilindo Lotusas, bet nuėjo paėsti. Gera vieta ilgai tuščia nebūna, užtai ten tuoj pat susispraudė Kuzys biggrin.gif Lotas nori grįžt - ten iš esmės dar 5 katės telpa - bet Kuzys nenori, liepia dingt ir nemaišyt tatukui medituot biggrin.gif Lotas lenda vis tiek. Kuzys bara ir muša su letenom. Lotas nesigina - ausis nuleidžia, užsimerkia dėl drąsumo ir grūdasi grūdasi grūdas biggrin.gif Kai Kuzys visai įsimosuoja, Lotas ima rėkti biggrin.gif Rėkia ir vis viena spraudžiasi, nė žingsnelio atgal biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kuzys pasiunta, keikiasi ir eina lauk, Lotas gula į savo vietą. Kuzys apeina ratą ir spraudžiasi greta Loto - Lotas nė žodelio prieš. Apsikabina ir guli abu biggrin.gif

Sakau diedui - o gal ir praktiškas toks veikimo būdas, nors ir su raudom, bet vis tiek į tikslą ir nė kiek ne atgal? biggrin.gif

Diedas atsako - vienas prie vieno kaip Lietuvos ūkininkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Va, kas buvo Lotelis pereitam gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

Nu kū, atraportuoju biggrin.gif pamenat nerimavau dėl Fionos nuplikusių šašuotų vietų ax.gif vis tik ne grybas. Paskambinau aš tada vetei, nupasakojau. Kadangi negalėjau nuvežti man pasiūlė teplioti tas vietas Betadine... nu ir ką... šašai traukėsi traukėsi, kol galiausiai atmirkiau anuos ir nuėmiau kartu su plaukų kuokštais, kurie ten viduj buvo palikę. Toj vietoj liko plikės, bet oda švari ir graži. Jokių pasikasimų ar paraudimų schmoll.gif Veterinarė besikonsultuojant telefonu pasakė, kad pasirodo būtent nuo to antibiotiko kelioms katėms buvo alergija su panašiais simptomais doh.gif tai liepė atsiminti kaip ans vadinasi ir kitą kartą (tfu tfu tfu, kad nereikėtų daugiau kitų kartų) ją įspėti.

O svarbiausiai, gi mano ankstesnė daugmetinė veterinarė, jei jau reikėdavo, tai skirdavo Synulox'a (rodos taip vadinasi)... sakė, kad ans švelnesnis, mažiau pašalinių reiškinių turi. Ir va Kimiui kai panašiai buvo, irgi aną ir skyrė, ir viskas padėjo.

O šitai užsiminiau apie Synulox'ą, kai ji paminėjo kitą antibų pavadinimą, tai man atsakė - kad tas per silpnas ir bla bla bla... teko pasikliauti ir va kas gavosi doh.gif

Nu kur, kur jus man pasakykit, gauti tokią pat veterinarę, kokią ir turėjau daug daug metų cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 21 vasario 2014 - 16:46
Siūlyk kaunietėms laikiną politinį prieglobstį. Sakyk, prie jūros arčiau biggrin.gif Ir neišleisk atgal biggrin.gif
Atsakyti