Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(-Ieva- @ 2014 02 04, 14:55)
sveika prisijungus 4u.gif iš kur lauki? iš Lolijos? smile.gif  blush2.gif

Ačiū už priėmimą 4u.gif Teko ir su Lolija trumpai virtualiai susipažinti, bet augintinės laukiu iš Nokso smile.gif
Pamačiau savo mergužėlę, įsimylėjau ir nieko nebegaliu su savimi padaryti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2014 02 04, 15:10)
Ačiū už priėmimą 4u.gif  Teko ir su Lolija trumpai virtualiai susipažinti, bet augintinės laukiu iš Nokso smile.gif
Pamačiau savo mergužėlę, įsimylėjau ir nieko nebegaliu su savimi padaryti wub.gif  wub.gif  wub.gif

fainai drinks_cheers.gif lauksiu foto smile.gif Noksas seniai besirodė, tai net nematėm, kokių ten kačiukų turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 02 04, 16:34)
fainai drinks_cheers.gif lauksiu foto smile.gif Noksas seniai besirodė, tai net nematėm, kokių ten kačiukų turi biggrin.gif

turi turi daug gražuolių wub.gif

Atsakyti
O aš parodysiu, kaip Kuzys eitų į lauką, jei aplamai eitų. Tik taip biggrin.gif

user posted image

Čia mano vyresnėlio užantis. Tik su juo vienu ir eitų, kiti netinka biggrin.gif
Atsakyti
Lolija, video tai grynas susileidimas ax.gif
Lėlė labai labai wub.gif smile.gif, o meilūnai nerealūs. Vis į kadrą mama(?) papuola, vaikšto,kad negyvai neužmylėtų mažieji.

Kūzys afigienas bičas,su betkuo laukan neina cool.gif
Atsakyti
Sveikos, leniukas užšoko ant kaitlentės karštos ir vienos kojytės pagalvėlės yra pažeistos, viena žiūriu lupasi šiek tiek, gal patartumėt kokio purškaliuko???
Atsakyti
Jetau, vargšas vaikas. Pasuk į veterinarinę ir paprašyk, kad kokį tepaliuką rekomenduotų. Tik sudėtingas variantas, kad jis nenusilaižytų...
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 02 05, 11:05)
Jetau, vargšas vaikas. Pasuk į veterinarinę ir paprašyk, kad kokį tepaliuką rekomenduotų. Tik sudėtingas variantas, kad jis nenusilaižytų...

Net nežinau kur čia pasiskambinti, ar bet kur paskambinus man suteiks info? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 05, 11:40)
Net nežinau kur čia pasiskambinti, ar bet kur paskambinus man suteiks info? g.gif
Skambink į kokią Vetą ar Jakovo kliniką manau. Vis tiek kažką patars
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 02 05, 11:40)

temoje apie ligas parašyk, gal ten kas ką patars, jei neturi kam pasukt. gal http://www.100metu.l...panthen_tepalas padėtų? naujagimiams nekenksmingas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 05 vasario 2014 - 11:47
QUOTE(Gloom @ 2014 02 05, 10:43)
Sveikos, leniukas užšoko ant kaitlentės karštos ir vienos kojytės pagalvėlės yra pažeistos, viena žiūriu lupasi šiek tiek, gal patartumėt kokio purškaliuko???

Pabandyk papurkšti Octeniseptu. Jis gydo ir dezinfekuoja
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 05, 11:46)
Pabandyk papurkšti Octeniseptu. Jis gydo ir dezinfekuoja

Važiuoju nupirkti BEPANTHEN , sakė gerai tinka jis verysad.gif
Atsakyti