Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

Nu ir kaip dabar tam katinėliui? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 05, 16:50)
Nu ir kaip dabar tam katinėliui? sad.gif

Sunku nulaikyti, nes nori nusilaižyti. Bet jis žvalus-bėgioja, žaidžia, tik šlubuoja ir laiko pakėlęs letenėlę, skauda...
Atsakyti
Tai tik vieną kojytę nudegė?
Oi kvailelis, kaip mažas vaikas, by tik lipt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 05, 19:12)
Tai tik vieną kojytę nudegė?
Oi kvailelis, kaip mažas vaikas, by tik lipt sad.gif

Vieną, kita nelietė kaitlentės.
Mes gyvenam kituos namučiuos,tai jis dar nežinojo,kad ten karšta būna,dbr žinos.Gaila vaiko,greičiau užgytų,nes pati žinau kaip skauda nudegus..
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 04, 13:51)
pylingų serijos smile.gif

O čia dar vienas prielipa meilūnas smile.gif

Lolija, nuostabus vaizdai. Ir zinai, ka iziurejau, kad leliuko netgi rankyciu judesiai tokie kaip suaugusio zmogaus glostant katina nezinau ar aiskiai paaiskinau. Niekada dar taip nesu maciusi. bigsmile.gif Nerealiai meilus video. Sedejau is sypsojaus.
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2014 02 04, 14:51)
pylingų serijos smile.gif

O čia dar vienas prielipa meilūnas smile.gif

o jau vaizdelių gražumas ir meilumas wub.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, po šimto metų 4u.gif
paskaičiau kelis paskutinius puslapėlius - žiūriu gyvenimas toks pat, pas Lolija pilna vaikų wub.gif Lotusas pas Noa ir meilėje dar neiišsitaškė biggrin.gif daugiau nespėjau paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2014 02 10, 11:57)
sveikos gyvos, po šimto metų  4u.gif
paskaičiau kelis paskutinius puslapėlius - žiūriu gyvenimas toks pat, pas Lolija pilna vaikų  wub.gif Lotusas pas Noa ir meilėje dar neiišsitaškė biggrin.gif daugiau nespėjau paskaityt biggrin.gif

O pati kaip gyveni? biggrin.gif

Man atrodo, jis meilėje neišsitaškys niekada lotuliukas.gif Jis darosi vis meilesnis ir meilesnis, nors atrodo, kad nebeįmanoma lotuliukas.gif Jis moka, pavyzdžiui, mane apsikabinti ir visą naktį taip miegoti, kažkaip pasitaisydamas, kai aš vartausi biggrin.gif

Vakar mane net juokas suėmė. Atsibundu - atmerkiu akis, o priešais, aišku, Lotuso snukelis biggrin.gif Guli, miega, galvytė ant pagalvės, pilviukas po kaldra, kaip priklauso biggrin.gif Atsimerkė, galvą pakėlė, o aš jam sakau - nesikelk dar. Aš eisiu, o tu miegok. Dėk galvytę ant pagalvėlės ir miegok dar... Ir pati kaip pradėjau žvengt, ar su juo deruosi kaip su mažu vaiku lotuliukas.gif
Bet susiderėjau lotuliukas.gif Miegojo lotuliukas.gif

O Kuzys tai ne. Jis lenda į lovą, aišku, irgi, bet visai egzotiškai, kaip nors pro kitą galą, visaip kitaip, amžiais ieško nestandartinių sprendimų. Kad niekas neužmirštų, jog jis katinas, o ne koks ten niekingas žmogus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 vasario 2014 - 14:47
QUOTE(Noa @ 2014 02 10, 15:46)
O pati kaip gyveni? biggrin.gif

gerai ir pati ir katem gerai siuo momentu smile.gif

Enigma i senatve visai is meiles eina is proto, pradejo paryciais reikalaut demesio, galvyte kist prie rankos, i veida trintis, nagais pagalve draskyt, kad pasizadint ir but paglostineta smile.gif

Rankinukas (Gia), tai kaip buvo rankinukas taip ir tebera. Ir pilnas gyvenimo dziaugsmo katinas biggrin.gif net isejus is kambario, kuriame uztrukau 3 min, pasitinka su tooookiom emocijom, lyg as ten buciau tris dienas buvus, o ji prasikankinusi, laukusi ir tieeek pasiilgus, kad reik stovet net ant dvieju koju, kad greiciau 'susitikt' su artejancia glostyt ranka ir skustis balsu, kad pliam gi viena buvau palikta biggrin.gif

Muse gyvena kitoj respublikoj nuo situ dvieju energizeriu smile.gif megaujas ramybe, siltu guoliu ir vakare prisedusiais seimininkais, kai jau galima ateit pasiimt savo doze pakasinejimu kaklo smile.gif

o siaip visko buna, ir ligeliu ir paciaudejimu - visko smile.gif
Atsakyti
Kai pas mus atsiranda gėlių, jos puolamos abiem frontais biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aplinka nedraugiška gėlėms smile.gif)))
Vienas suėda,kitas vandenį išlaka lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtent. Darbo pasidalinimas biggrin.gif
Atsakyti