Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(Salomeja @ 2014 04 29, 11:46)
... man regis pas ją kailis per trumpas, per mažai garbanotas smile.gif
...

Pilotai (prieš kokį mėn)
user posted image

...

kailis dar gali pasikeisti mirksiukas.gif svarbu, kad visad sveika būtų 4u.gif
fainulės dvi draugikės biggrin.gif wub.gif

kas nutiko prarastam katukui?

QUOTE(*Raksha* @ 2014 04 29, 21:59)
kaip supratau cia tik dokumentiniu kaciu tema... ne ten papuolem  doh.gif

ne tik dokumentinių, bet tikrai kad čia ne daugintojų tema biggrin.gif

QUOTE(vilvi @ 2014 04 30, 09:41)
Nebepamenu ar rodemes su sita foto, jei kartojuos, nepykit  ax.gif
...

koks smalsutis išdykėlis, plyšelį rado thumbup.gif

QUOTE(Slapux @ 2014 04 30, 20:18)

laaabai labai graži wub.gif

QUOTE(Silvy @ 2014 04 30, 20:53)
...
O štai ir mūsų mažylis, gaila,kad dar ne namie  cool.gif
user posted image

kaip nekantru jum laukti turėtų būti wub.gif

QUOTE(*Indrulka* @ 2014 05 01, 08:20)
Sveiki visi 4u.gif Jau kackų gražumas wub.gif
O aš pasiskųsiu ir paburnosiu - kas gali būti... Vieną dieną gražuolę savo uždariau pusvalandžiui koridoriuj, tai sugebėjo didžiausią krūvą "turto" prikrauti, o va dabar ryte, užlipo pas mažiuką į vežimą ir privarė didžiausią balą doh.gif  Ar čia ženklas kad gali būt kažkas su sveikata ar čia ji kerštauja man? g.gif

...

stresą gal per didelį patiria? g.gif

su Darbininkų diena biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 01 gegužės 2014 - 16:36

QUOTE(-Ieva- @ 2014 05 01, 16:34)
kailis dar gali pasikeisti mirksiukas.gif svarbu, kad visad sveika būtų 4u.gif
fainulės dvi draugikės biggrin.gif  wub.gif

kas nutiko prarastam katukui?

Prarastas katukas sveikai ir laimingai gyveno 11 metų, katė visą laiką buvo sveika ir laiminga, o kelias dienas iki užmigdymo ėmė dust, dar galvojom gal neišvemia plaukų, nes garsas panašus toks, ji ilgaplaukė buvo, kaip tik šėrėsi.. Bet pas gydytoją paaiškėjo, kad plaučiuose vanduo, stoja širdis ir ten t.t. Gydymo nėra, nebent palaikymas gyvybės, gana drastiškas ir visus stresuojantis...
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 05 01, 20:00)

sad.gif
Net nenoriu pagalvoti, kad kažkada taip gali būti, kad katės mirtingos sad.gif
Atsakyti
Vat as irgi bijau pagalvot verysad.gif
Ale labai tikiuosi,kad ilgi metai gyvenimo kartu nusimato.
Džiaugiamės mes savo uodega kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 05 01, 16:34)
stresą gal per didelį patiria? g.gif

nu kad niekas nepasikeitė namuose - kaip buvo du mėnesius viskas ok, dbr va paėmė ir padarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2014 05 02, 07:55)
nu kad niekas nepasikeitė namuose - kaip buvo du mėnesius viskas ok, dbr va paėmė ir padarė g.gif

Tai gal eik į Nerealios temą, gal paskaičius rasi kokį atsakymą? Nes čia, man regis, nėr kažkokia specifiškai kornišiška bėda mastau.gif Juolab, lyg nelabai kas susidūręs...

Man prišikęs kartą gyvenime yra Kuzys, bet jis tai padarė su aiškiu reikalu - pakeičiau kraiką į silikoninį, o tas buvo aštrus letenėlėms. Nėjo jo kasti, ir Kuzys kategoriškai atsisakė jame kakoti. Dar myžt myžt, bet šikt... Nu negalėjo jis! Kol dar laikiau alternatyvinį normalaus kraiko bliūdą, tai kakojo ten, o kai jau nuėmiau su mintim, kad dabar abu drožkit į tualetą, tai pašiko ten, kur tas bliūdas stovėjo...

Jau nereikia aiškinti, kad lygiai per 20 minučių grįžo gerasis mėgiamasis kraikas biggrin.gif Ir daugiau niekas niekur...

O myžti irgi buvo primyžęs, nes tuom norėjo man priminti, kad jam pūslės uždegimas - pagulėjo vasarą balkone ant plytelių... Tai tą pačią dieną šlapimas buvo pas Aistę, tą pačią dieną Aistė man paskambino, kad problema yra, ant rytojaus katinai buvo ant apžiūros ir per pietus Kuzys jau gavo antibiotikų... Ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 02, 08:12)
Tai gal eik į Nerealios temą, gal paskaičius rasi kokį atsakymą? Nes čia, man regis, nėr kažkokia specifiškai kornišiška bėda mastau.gif Juolab, lyg nelabai kas susidūręs...

perskaičius aš ten abi temas, bet nieko sau pritaikyti negaliu, nebent va pagalvojau apie pūslės bėdą (nors nžn nžn ar galėtų būt) arba kerštavimą kažkokį... g.gif Na dar pastebėsiu, nes po vakar ryto, vėl viskas daroma savo tūlike... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 05 01, 20:00)
...Gydymo nėra, nebent palaikymas gyvybės, gana drastiškas ir visus stresuojantis...

verysad.gif 4u.gif

QUOTE(*Indrulka* @ 2014 05 02, 09:26)
perskaičius aš ten abi temas, bet nieko sau pritaikyti negaliu, nebent va pagalvojau apie pūslės bėdą (nors nžn nžn ar galėtų būt) arba kerštavimą kažkokį... g.gif Na dar pastebėsiu, nes po vakar ryto, vėl viskas daroma savo tūlike... g.gif

niu gal tada jai nepatiko kažkas jos tualete biggrin.gif o dabar arba apsiprato, arba vėl viskas gerai biggrin.gif
niu katės nekerštauja, tik parodo, kad kažkas jom nepatinka... bet kas jai galėtų nepatikti, jei niekas nepasikeitė namuose?

mažasis vaikutis nepradėjo daugiau rėkauti ar pan.? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 02 gegužės 2014 - 08:53
QUOTE(-Ieva- @ 2014 05 02, 09:52)
niu katės nekerštauja, tik parodo, kad kažkas jom nepatinka...

Tai jei su pūsle viskas gerai (juolab nuo pūslės gi nešikama?). Gal nepatiko uždarymas tualete? Jei žmogus, tai yra, katė nešikus uždaryta, gal dėl to ir pakakojo...

O pūslę tai aš bet kokio myžio atveju ištirčiau pirmiausia ir net klausimų jokių nekelčiau.
Atsakyti
gi apie tuos sysius..... buvo cirkas. Juokas pro ašaras biggrin.gif

Būdama studentė savo katiną įsigijau, kai gyvenau nuomojam bute, kitame mieste, vėliau taip susiklostė viskas, kad važiavau vasarai dirbti ir savo katinauską turėjau pergabenti pas tėvus laikinai. Tada mano vaikinas pasisiūlė mus parvežti. Katinas važiuoti nebijojo, vaikštinėjo po mašina, gale ant žemės buvo jo tualetas. Kažkuriuo metu užsimanė... Mašina sukiojasi,kratosi ir t.t. ir nežinau kaip ten buvo, bet jis vargšas į ta tualetą nepataikė ir pavarė ant grindų blush2.gif na poto mano draugas ilgai ilgai vargo ir mėgino tą kvapą naikint, valyt ir t.t. Nieko! Nieko nepasikeitė.. o turbūt žinot,ką daugumai vyrų reiškia jų mašinos blush2.gif oij buvo piktas! į katę žiūrėt nebegalėjo biggrin.gif baigėsi tuom,kad turėjo mašinoj tą kiliminę dalį išpjauti ir išmesti. lotuliukas.gif tada dingo ir kvapas. nuo to įvykio praėjo šeši metai, abu vyrai draugauja, bet MB visdar atsimena tą dieną...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na vaikas nerėkauja, draugauja jie kaip visada - ir miega kartu ir žaidžia. Na aš iš vakaro buvau davus jai barti, gal užpyko g.gif
Na jei dar sykis toks bus su sysiu, vešiu tuomet tyrimams. es kol kas man atrodo, kad ji konkrečiai velnių prišveitus ir sumąstė kažką smile.gif
QUOTE(Lerikyte @ 2014 05 02, 09:47)
gi apie tuos sysius..... buvo cirkas. Juokas pro ašaras biggrin.gif

nu jooo biggrin.gif
Atsakyti
Labas, Garbaniai ir ne tik smile.gif mano Deriui kailis lb suprastejo ir toliau prasyeja. Ede Virbac lasisa. Po to anti. Db vel lasisa...
Ruosiuosi siust na... Ta VIRBAC !!! Ka duodat Jus?? 4u.gif speju, su antim "apsidirbom".., db ziuresiu , kaip tokiau su lasisa bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kombo: 02 gegužės 2014 - 12:46