Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(*Indrulka* @ 2014 05 02, 07:55)
nu kad niekas nepasikeitė namuose - kaip buvo du mėnesius viskas ok, dbr va paėmė ir padarė g.gif

O kokio amziaus katyte?

QUOTE(kombo @ 2014 05 02, 13:33)
Labas, Garbaniai ir ne tik smile.gif mano Deriui kailis lb suprastejo ir toliau prasyeja. Ede Virbac lasisa. Po to anti. Db vel lasisa...
Ruosiuosi siust na... Ta VIRBAC !!! Ka duodat Jus??  4u.gif speju, su antim "apsidirbom".., db ziuresiu , kaip tokiau su lasisa bus...

Mes kai edem Virbac su antim kailis prastejo, kai edam su lasisa tai gereja smile.gif Bet kazkokios revoliucijos kailio atzvilgiu as nematau schmoll.gif , bet matyt toks jau tas musu katas.
Atsakyti
Sveikos, atradau šią temą, tai ta proga ir pasirodysim, ir pasibėdavosim. Štai mano turtas - 1m amžiaus Pepė. Dievinu jos meilumą ir charakterį, murkstosi, trinasi, naktį visą mano pagalvę okupuoja, o kai pakeliu piktas akis - tik murkt pradeda ir nesitraukia biggrin.gif o dabar apie bėdeles - savo kailiu įsitikinau ir 100kart gailiuosi, kad nesirinkau katės iš veislyno su dokumentais. Jau daugiau nei puse metų kovojam su alergija, kurios priežastys neaiškios, o pasekmės - žaizdelės, kartais pūliuojančios,jų vietoje plinkantis kailis ir sunkus užgijimas, + kai atsiranda žaizdelės, paraleliai prasideda tynimas (ištinusi tai viena tai kita letenėlė, kairė arba dešinė snukučio pusė, paausiai). Tiesa, tynimas atsiranda ir praeina per kelias h, max pusdienį, bet vistiek vaizdas baisus. Vežta į 2 veterinarijos klinikas Vilniuje ir Panevėžyje,liepė keisti maistą, dabar hipoalerginį naudojam , antibiotikų kursus gėrėm ne kartą,tepaliukus, miltukus tepėm. Kai jau viskas gerai, pasveikstam, praeina kiek laiko ir vėl tas pats doh.gif verysad.gif Veterinarė įtaria, kad alergizuoja kažkas iš aplinkos, tai skalbimo priemones visas pakeičiau į bekvapes, visas gėles iš namų išmečiau,išorinėje vonios durų pusėje įtaisiau užraktą, kad nepatektų į vidų, nes baisiai vonios kambarį mėgo, o ten įv. kosmetikos, valymo priemonės ir tt, bet ir po šitų veiksmų buvo pasirodžius alergija. Šiai dienai ačiū Dievui sveikos esam, bet su baime laukiu tos dienos, kai vėl prasidės bėdos, nes neįsivaizduoju, nei ką bedaryt, nei kur kitur ją bevežti. Vilnietės, gal galit parekomenduoti užtikrintą, jūsų nuomone tikrai patikimą ir gerą kliniką ar veterinarą? Extra atveju noriu būt pasiruošus 4u.gif
Ir dar viena bėdelė: labai sunkiai su kraiko dėžele namie draujaujam. Stovi ji koridoriuj ant grindų, tai padaro max. 1 kartą į kraiką,ir jai jau nebešvaru ten atrodo, visa kita - ant grindų šalia dėželės. Jau atsibodo valyt ir plaut parketą, nes ji užuodžia, kur buvo anksčiau pridaryta ant grindų, ir varo vėl į tą pačią vietą. Po kiekvieno jos ėjimo į tualetą neturiu galimybės valyt kraiko, nes išeinu iš namų ryte, grįžtu į vakarą. Tik toks keistas dalykas, kad kai buvau tėvams palikus 2sav. prižiūrėti, su kraiko dėžute problemų nebuvo - visad darydavo tvarkingai tik į ją. Keičiau ir pačią kraiko dėžutę bei kraiką, bet situacija tokia pat doh.gif kaip patartumėt kovoti su šia problema? user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Širdis: 03 gegužės 2014 - 18:06
QUOTE(cinnamoon @ 2014 05 03, 16:22)
O kokio amziaus katyte?

5 mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 05 03, 17:22)
O kokio amziaus katyte?
Mes kai edem Virbac su antim kailis prastejo, kai edam su lasisa tai gereja smile.gif Bet kazkokios revoliucijos kailio atzvilgiu as nematau schmoll.gif , bet matyt toks jau tas musu katas.

Vadinasi, anti - per borta smile.gif kas man susisviete ta anti jam serti g.gif
Atsakyti
Kuzys su gėlėm - labai dažna foto biggrin.gif Visada maniau, kad kačiukai ir gėlės - tai pritempta, kaip viščiukai ir kiaušiniai. Nė velnio. Mano kačiukas pats puola ant gėlyčių ir nesitraukia biggrin.gif Jis estetas. Tai yra, gurmanas. Tai yra, asilas, aišku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 05, 10:48)
Kuzys su gėlėm - labai dažna foto biggrin.gif Visada maniau, kad kačiukai ir gėlės - tai pritempta, kaip viščiukai ir kiaušiniai. Nė velnio. Mano kačiukas pats puola ant gėlyčių ir nesitraukia biggrin.gif Jis estetas. Tai yra, gurmanas. Tai yra, asilas, aišku biggrin.gif

lotuliukas.gif wub.gif
gražus asilas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 05, 11:48)

grožių grožis.
Mūsiškis visas gėles apkramto, pavasarį papriką sukompostiravo
Atsakyti
Už grožį ačiū biggrin.gif o kompostiruoja - butent, tas kaip tik žodis biggrin.gif Tas gėles pirkau pati, nes vakar mano mažas ėjo prie pirmos komunijos, tai norėjau papuošti žvakę. Ir pirkau tokį daiktą su lapais (kairėj apačioj dar matosi) ir šitą gipsofilą, nu tą gėlę. Ir chrizantemą, kurios nepanaudojau.

Tai Kuzys ėmėsi tų lapų biggrin.gif Lotas ėjo ir praėjo, o Kuzys ne, nepraėjo biggrin.gif Kiek panaudojau, tiek panaudojau, bet šiandien jau nebetinkami naudoti anei vienas biggrin.gif Visi apžiaumoti viršininko, arba kenkėjo, nežinau, kaip jį geriau pavadint biggrin.gif O dar paskui nuėjęs privemia į kampą biggrin.gif

Nelabai man tai patinka, atvirai pasakius. Jau ir malkų gavau instagrame nuo rusės, kurios katinas priėdė lelijų ir vos nenumirė! tai kai ji pamatė, kad Kuzys žiaumoja tai šį, tai tą, išsigando. Sakė, žėk, ką neši į namus, jei namie žolėdis. Tai irgi išsigandau, irgi susiparinau, jau sakiau, kad labai žiūrėsu, ypač į lelijas.

Gi nežinojau!
Visi žinokit, kad jokių lelijų namuose, pasirodo, jos katinams mirtinos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2014 - 12:24
QUOTE(kombo @ 2014 05 04, 15:01)
Vadinasi, anti - per borta smile.gif kas man susisviete ta anti jam serti g.gif

Nuo anties jam ( katinui) ir akys traiskanodavo doh.gif Nuo lasisos lyg nera taip. Bet kad jis dabar toks keistas, uz ausu nuplike, o visas pasisiauses koks tai g.gif Gal cia kailis keiciasi?

QUOTE(Noa @ 2014 05 05, 11:48)

Neblogas asiliukas, ir dar gurmanas biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2014 05 05, 13:24)
Už grožį ačiū biggrin.gif o kompostiruoja - butent, tas kaip tik žodis biggrin.gif Tas gėles pirkau pati, nes vakar mano mažas ėjo prie pirmos komunijos, tai norėjau papuošti žvakę. Ir pirkau tokį daiktą su lapais (kairėj apačioj dar matosi) ir šitą  gipsofilą, nu tą gėlę. Ir chrizantemą, kurios nepanaudojau.

Tai Kuzys ėmėsi tų lapų biggrin.gif Lotas ėjo ir praėjo, o Kuzys ne, nepraėjo biggrin.gif Kiek panaudojau, tiek panaudojau, bet šiandien jau nebetinkami naudoti anei vienas biggrin.gif Visi apžiaumoti viršininko, arba kenkėjo, nežinau, kaip jį geriau pavadint biggrin.gif O dar paskui nuėjęs privemia į kampą biggrin.gif

Nelabai man tai patinka, atvirai pasakius. Jau ir malkų gavau instagrame nuo rusės, kurios katinas priėdė lelijų ir vos nenumirė! tai kai ji pamatė, kad Kuzys žiaumoja tai šį, tai tą, išsigando. Sakė, žėk, ką neši į namus, jei namie žolėdis. Tai irgi išsigandau, irgi susiparinau, jau sakiau, kad labai žiūrėsu, ypač į lelijas.

Gi nežinojau!
Visi žinokit, kad jokių lelijų namuose, pasirodo, jos katinams mirtinos blink.gif

Ujei, o man jos tokios grazios parazitkos unsure.gif Bet kad musiskis viska ant danties paragauna doh.gif O paskui stumia geles i sona ir vandenelio jam reikia doh.gif Nors vandenelio jam reikia visur, ir pofig kad pas pati bliude vanduo 2 kart per diena keiciamas, jei varys ir kur puoduka uzmatys tai butinai palaks is ten doh.gif
Atsakyti
Grazus Kuzys prie gelyciu! sedi saugo! lotuliukas.gif thumbup.gif
Ir as pastoviai saviski nuo geliu vaikau... palme tai is vis jam kazkas tokio doh.gif nes laiskyt negliu prie jo, nes paskui puse dienos kniaukia saklia ir visaip pasiekt megina doh.gif pastaruoju metu tai baisiai i mano pasetus spinatus inikes... kazi ar beisaugs man ten kas... didzioji dalis jau taip apskabyti! vakar prigavau priekinem lapcem isilipusi ir berupsnojanti doh.gif
Atsakyti
o jusu korniai megsta sukuotis???
mes atradima padarem, akd Deris nepraeina pro sepeti ramiai.... smile.gif
Atsakyti
nei vienas mano berazūmis neturi pakankamai kudlų, kad šukuot biggrin.gif Bet gal reiks pamėgint? biggrin.gif
Atsakyti