Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

QUOTE(vilvi @ 2014 05 05, 15:43)
Grazus Kuzys prie gelyciu! sedi saugo!  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Ir as pastoviai saviski nuo geliu vaikau... palme tai is vis jam kazkas tokio doh.gif nes laiskyt negliu prie jo, nes paskui puse dienos kniaukia saklia ir visaip pasiekt megina doh.gif pastaruoju metu tai baisiai i mano pasetus spinatus inikes... kazi ar beisaugs man ten kas... didzioji dalis jau taip apskabyti! vakar prigavau priekinem lapcem isilipusi ir berupsnojanti  doh.gif

Maniskis irgi floros naikintojas. Visas geles namuose isniekino, pomidoru daigelius sukramte verysad.gif , netgi pipirne isdygusia sugebejo paziaumoti doh.gif Bet, ka jau padarysi. Drausminancios priemones tokios kaip snypsti, pusti ar vandens sautuvas negelbeja.

QUOTE(kombo @ 2014 05 05, 18:20)
o jusu korniai megsta sukuotis???
mes atradima padarem, akd Deris nepraeina pro sepeti ramiai.... smile.gif

Musiskis tai nemegsta, bet labai ir nesispardo. Mes turim toki ale gumini sepeti-trintuka, as karta i menesi su juo pasukuoju. Bet turiu prilaikyti, nes jei prarandu budruma tai skuodzia net padai blizga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamoon: 05 gegužės 2014 - 19:11
o dabar apie bėdeles - savo kailiu įsitikinau ir 100kart gailiuosi, kad nesirinkau katės iš veislyno su dokumentais. Jau daugiau nei puse metų kovojam su alergija, kurios priežastys neaiškios, o pasekmės - žaizdelės, kartais pūliuojančios,jų vietoje plinkantis kailis ir sunkus užgijimas, + kai atsiranda žaizdelės, paraleliai prasideda tynimas (ištinusi tai viena tai kita letenėlė, kairė arba dešinė snukučio pusė, paausiai). Tiesa, tynimas atsiranda ir praeina per kelias h, max pusdienį, bet vistiek vaizdas baisus. Vežta į 2 veterinarijos klinikas Vilniuje ir Panevėžyje,liepė keisti maistą, dabar hipoalerginį naudojam , antibiotikų kursus gėrėm ne kartą,tepaliukus, miltukus tepėm. Kai jau viskas gerai, pasveikstam, praeina kiek laiko ir vėl tas pats

Sveiki, irgi turiu bedokumentine rexe, nuo 7 menesiu prasidejo alergija nezinia kam, apvaziavom daug kliniku Vilniuje visur tas pats: antibiotikai, prednizelonas blink.gif .Mums padejo gyd. UDRAITE, TOTO KLINIKA. Katyte vartoja ciklosporina kas ketvirta diena ir viskas gerai,vaziuosim geguzes pabaigoje dar mazins doze.
Ciklosporinas daug saugesnis negu prednizelonas.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 05, 13:24)

Gi nežinojau!
Visi žinokit, kad jokių lelijų namuose, pasirodo, jos katinams mirtinos blink.gif

brrr... ir iš kur čia žmogus viską žinosi. Ir iš tiesų, daug ko neleidžiu jam kramtyt, nes tikrai nežinau,ar augalas nepakenks, kiek tos katės yra. Neseniai nupirkau kviečių želmenų tai džiaugės kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
Vakar mano mažasis pasiėmė mano plaukų šepetį ir šukavo kates biggrin.gif Katės kaip... Nu jos nebėgo biggrin.gif taip kaip Deris nesureagavo niekas, bet kad bėgtų, tai ne, irgi ne. Kuzma šukuojamas labai juokingai reagavo - jį šukuoja, o jis žemėja, žemėja, žemėja, kol pasidarė kaip taksas biggrin.gif

O Lotas tai pasiplovė ir atėjo pas mane, su ta mina, kad aplamai jis mano katinas ir pas mane bus biggrin.gif Reikia man pamėgint jį pašukuot biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus šildomas kilimėlis vėl į trasą eina šiomis dienomis
user posted image
Atsakyti
Mums tai šildomas guolis net nebuvo praradęs aktualumo doh.gif
Rokis kaifą gaudo vakarais, kai saulė tiesiai į jo bliūdą šviečia, o iš apačios šilumėlė eina. Tai toks užsipatenkintas, kad nėr žodžių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 05 05, 18:20)
o jusu korniai megsta sukuotis???
mes atradima padarem, akd Deris nepraeina pro sepeti ramiai.... smile.gif

aš irgi esu bandžiusi šukuot abi kates, tai kol nepamato, kad tai šukos, tai išsiriečia, matos, kad patinka, o kai pamato, kad su šukom šukuoju, tai pradeda jas kandžioti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kombo @ 2014 05 02, 13:33)
Labas, Garbaniai ir ne tik smile.gif mano Deriui kailis lb suprastejo ir toliau prasyeja. Ede Virbac lasisa. Po to anti. Db vel lasisa...
Ruosiuosi siust na... Ta VIRBAC !!! Ka duodat Jus??  4u.gif speju, su antim "apsidirbom".., db ziuresiu , kaip tokiau su lasisa bus...

mano Leilai irgi buvo plaukučių sumažėję, apie kaklą net nuplikę, nors visą laiką valgė virbacą, tik vienu momentu daugiau daviau varškės, jogurto... nutarėm, kad per daug baltymų, nes pakankamai yra ir virbace, nes plaukų slinkimas vienas iš požymių dėl per didelio baltymų kiekio. Kadangi Leila karts nuo karto pakakodavo su kraujuku, bet čia labai retai, nes jai viduriukai labai kietėdavo, dėl ko ir duodavau to jogurto, nes nuo jo tas reikalas pagerėdavo, bet va, dėl plaukų tai ne... pamėginau 7 dienas duoti šį dalykėlį, kuris labai padėjo, padeda virškinimui, maistą įsisavinti, bei kaip aprašyme nurodyta, stimuliuoja kailio žvilgesį, per kelias savaites Leila apsipūkavo, kad net plaukučius eina suvelt lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image

tiesa, Belai jis nė kiek nesuveikė... mažiukei mano kailiukas keičiasi, matau, kad po truputį atauginėja...
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2014 05 05, 19:26)
o dabar apie bėdeles - savo kailiu įsitikinau ir 100kart gailiuosi, kad nesirinkau katės iš veislyno su dokumentais. Jau daugiau nei puse metų kovojam su alergija, kurios priežastys neaiškios, o pasekmės  - žaizdelės, kartais pūliuojančios,jų  vietoje plinkantis kailis ir sunkus užgijimas, + kai atsiranda žaizdelės, paraleliai prasideda tynimas (ištinusi tai viena tai kita letenėlė, kairė arba dešinė snukučio pusė, paausiai). Tiesa, tynimas atsiranda ir praeina per kelias h, max pusdienį, bet vistiek vaizdas baisus. Vežta į 2 veterinarijos klinikas Vilniuje ir Panevėžyje,liepė keisti maistą, dabar hipoalerginį naudojam ,  antibiotikų kursus gėrėm ne kartą,tepaliukus, miltukus tepėm. Kai jau viskas gerai, pasveikstam, praeina kiek laiko ir vėl tas pats

Sveiki, irgi turiu bedokumentine rexe, nuo 7 menesiu prasidejo alergija nezinia kam, apvaziavom  daug kliniku Vilniuje visur tas pats: antibiotikai, prednizelonas blink.gif .Mums padejo gyd. UDRAITE, TOTO KLINIKA. Katyte vartoja ciklosporina kas ketvirta diena ir viskas gerai,vaziuosim geguzes pabaigoje dar mazins doze.
Ciklosporinas daug saugesnis negu prednizelonas.

Pas mus ta pati beda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 05 07, 22:06)
aš irgi esu bandžiusi šukuot abi kates, tai kol nepamato, kad tai šukos, tai išsiriečia, matos, kad patinka, o kai pamato, kad su šukom šukuoju, tai pradeda jas kandžioti  biggrin.gif
Papildyta:

mano Leilai irgi buvo plaukučių sumažėję, apie kaklą net nuplikę, nors visą laiką valgė virbacą, tik vienu momentu daugiau daviau varškės, jogurto... nutarėm, kad per daug baltymų, nes pakankamai yra ir virbace, nes plaukų slinkimas vienas iš požymių dėl per didelio baltymų kiekio. Kadangi Leila karts nuo karto pakakodavo su kraujuku, bet čia labai retai, nes jai viduriukai labai kietėdavo, dėl ko ir duodavau to jogurto, nes nuo jo tas reikalas pagerėdavo, bet va, dėl plaukų tai ne... pamėginau 7 dienas duoti šį dalykėlį, kuris labai padėjo, padeda virškinimui, maistą įsisavinti, bei kaip aprašyme nurodyta, stimuliuoja kailio žvilgesį,  per kelias savaites Leila apsipūkavo, kad net plaukučius eina suvelt  lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image

tiesa, Belai jis nė kiek nesuveikė... mažiukei mano kailiukas keičiasi, matau, kad po truputį atauginėja...

OHO, kokia garbenėėėėė !!!!
deriui irgi kietas kakiuks.... bet jis nevakgo nei varskes, nei jogurto...
dekui uz nuoroda, reikes pasidometi ar pas mus kru yra sio preparato 4u.gif
Atsakyti
Labukas, perzvelgiau nuotraukytes, visi tokie nuostabus wub.gif turim ir mes pora tokiu garbaniuku smile.gif jei nieko pries, reikalui esant butu smagu gaut kartais viena kita patarima smile.gif
Papildyta:
Tiesa, pas mus kornishiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2014 05 13, 15:30)
Labukas, perzvelgiau nuotraukytes, visi tokie nuostabus  wub.gif turim ir mes pora tokiu garbaniuku  smile.gif jei nieko pries, reikalui esant butu smagu gaut kartais viena kita patarima  smile.gif
Papildyta:
Tiesa, pas mus kornishiukai  wub.gif

Zinoma kad taip 4u.gif
Parodyk savo garbaniukus smile.gif
Atsakyti
mazuliukai jie dar, kelios dienos kaip pas mus smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 13 gegužės 2014 - 21:54