Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos o lia lia pupytos biggrin.gif ka gi dabar pasakosiu as 4u.gif vienu zodziu vakar nevalgiau nieko, siule, bet nenorejau. Vakare suleido i raumenis nuskausminsmuju ir dave raminamuju, tai uzmigau puse pirmos ir pabudau antra nuo pilvo skausmo. Tai sesute suleido vel nuskausminamuju. Si ryta pastate dvi lasalines, viena lasel su paracetamoliu. Pusryciams atnese darzoviu trintos sriubytes, tai sugebejau penkis saukstus siaip ne taip ikabinti. Buvo atejes gyd, tai sake viskas tvarkoj, operacija pavyko, bet vakar as ji maciau (buvo uzejes) tai atrode nusikales kaip suniukas...dabar jauciuos tikrai geriau nei nakti.
Bet merginos koks pilvas idubes, papukai pagaliau issvajoto dydzio. Mmmmm
Virginp, pupyte, kaip tu? As vakar vakare irgi turejau temp 37,4. Siandiena neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 01 18, 11:02)
Norejau pasiklausti jei operacija penktadieni, tai namo isleidzia sekmadieni ar pirmadieni?  ax.gif

Mane isleis pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 01 18, 11:36)
Su kiekviena diena jauciuosi vis geriau, jau sianakt ant sono miegojau, jei galiu tai pavadinti miegu, mat as turiu aplamai problemu su miegu-labai nemiegu, skausmas mazeja, tik labai neramina, kad labai krenta svoris... noretusi, kad sustotu... O kaip tavo temperatura siandien? Del paleidimo paklausk seseles, ji tikrai zinos

Siandien temperatura 37°, sake cia baika tokia temp., paeme neseniai krauja, tao sake vakarop bus atsakymai, tada zinos del paleidimo.
Ka tik buvo kinezeterapiaute ( nepasiseke verysad.gif Dariuku padidziaugti neteko... lotuliukas.gif ). Pamazavo truputi, parode kokius pratimukus reikia tris kart per diena daryti su kojytem ir tiek smile.gif
Man nuo jos kazkoks idomus kvapas sklido tongue.gif lyg vakar butu kazko stipresnio padauginus lotuliukas.gif bet bijau apsmeizti, gal cia mano uosle sutrikusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 12:00)
Mane isleis pirmadieni mirksiukas.gif

Mane greiciausiai isleis rytoj thumbup.gif

Color matei siandie savo pilvuka ir papulius?
Man mano tokie mazuciai atrodo bigsmile.gif
Man pusryciam dave jogurtuku ir kavos late, suvalgiau viska, matyt as edri esu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 18 sausio 2014 - 11:14
Labas rytas/diena,

as gal ka praleidusi.. o jus ne vienoje klinikoje gulite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 18, 13:02)
Labas rytas/diena,

as gal ka praleidusi.. o jus ne vienoje klinikoje gulite?  g.gif

Ne ne vienoj tongue.gif Corol77 pas S.V., o as pas K.M. grozio chirurgijoj, bet manau esam tikrai netoli niena kitos g.gif Nepazystu kauno, tad negaliu pasakyti tiksliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 12:18)
Ne ne vienoj  tongue.gif Corol77 pas S.V., o as pas K.M. grozio chirurgijoj, bet manau esam tikrai netoli niena kitos  g.gif Nepazystu kauno, tad negaliu pasakyti tiksliai  ax.gif

isivaizdavau jog esate kartu..
as Kauno taip pat nezinau..
maciau kas M konsultuoja ir Vilniuje.. mastau pameginsiu su juo cia susitikti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 00:59)

Nenuleisk ranku Bajoraite, jei nori grazios krutines, tikrai daryk viska iskarto  rolleyes.gif

Tai taip, darysiu is kart. Bet nzn kokius imt apvalius ar anatominius tongue.gif Sake uzsakys abu, galesiu vietoj apsisprest, bet as jau zinau save, man reikia is kart zinot, kitaip metysiuos ir ten biggrin.gif

QUOTE(Agne T. @ 2014 01 18, 12:02)
Norejau pasiklausti jei operacija penktadieni, tai namo isleidzia sekmadieni ar pirmadieni?  ax.gif

Jei viskas gerai, paleidzia sekmadieni.

QUOTE(tatanka @ 2014 01 18, 14:20)

maciau kas M konsultuoja ir Vilniuje.. mastau pameginsiu su juo cia susitikti..  blush2.gif

As buvau Vln su juo susitikus, kazkaip vis neprisiruosem i Kauna nuvaziuot, o cia vietoj labai patogu smile.gif Eik eik, uzsirasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 18, 12:26)
As buvau Vln su juo susitikus, kazkaip vis neprisiruosem i Kauna nuvaziuot, o cia vietoj labai patogu smile.gif Eik eik, uzsirasyk  4u.gif

kiek laiko mazdaug trunka konsultacija?
ir kaip del mokejimu? ar yra galimybe moketi dalimis? ar visa suma iskarto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 18, 13:27)
ir kaip del mokejimu? ar yra galimybe moketi dalimis? ar visa suma iskarto?  blush2.gif

Mano konsultacija truko 1.5val.
Apmoketi berods galima ir issimoketinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 18, 14:27)
ir kaip del mokejimu? ar yra galimybe moketi dalimis? ar visa suma iskarto?  blush2.gif

Mano konsultacija irgi truko mazdaug 1.5 val. Konsultacijos kaina 100lt. O uz operacija as net neklausiau ar imanoma dalimis moket, man tai neaktualu buvo. Gal kuri kita mergaite domejosi?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 18, 14:46)
Mano konsultacija irgi truko mazdaug 1.5 val. Konsultacijos kaina 100lt. O uz operacija as net neklausiau ar imanoma dalimis moket, man tai neaktualu buvo. Gal kuri kita mergaite domejosi?

rolleyes.gif

Tiesa, man konsultacija visai nekainavo, nes iskarto paskyrem op. data thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Virginp ir Color77 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prisiminimai uzpludo palatos, pypsiuku, procedurinio smile.gif Lygiai taip pat man buvo, kai pirma karta nueme korseta, emiau slabnet, uzsimerkus visa laika buvau ir net pilvo ta diena nemaciau biggrin.gif
Tempos irbi pora trejeta daliu turejau, paskui nebe, antibu jokiu negeriau visai.

Spartaus gijimo, o kol kas ilsekites. Is palatos man liko silciausi prisiminimai, apsokineta, pamaitinta, kaip ir atostogos nuo dvieju monstriuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 18, 14:46)

As nemokejau uz konsultacija. Bet po jos is karto po data pasiskyriau ir avansa palikau.
Atsakyti