Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 15:55)
rolleyes.gif

Tiesa, man konsultacija visai nekainavo, nes iskarto paskyrem op. data  thumbup.gif

Mes irgi is kart sutarem op data. Bet kadangi konsultacija vyko Vilniuje Flebologijos centre, tai buvo mokama. O kad Kaune neima uz konsultacija, jei iskart sutari operacijai, tai zinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 01 18, 16:15)
Sveikinimai Virginp ir Color77 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prisiminimai uzpludo palatos, pypsiuku, procedurinio  smile.gif Lygiai taip pat man buvo, kai pirma karta nueme korseta, emiau slabnet, uzsimerkus visa laika buvau ir net pilvo ta diena nemaciau biggrin.gif
Tempos irbi pora trejeta daliu turejau, paskui nebe, antibu jokiu negeriau visai.

Spartaus gijimo, o kol kas ilsekites. Is palatos man liko silciausi prisiminimai, apsokineta, pamaitinta, kaip ir atostogos nuo dvieju monstriuku biggrin.gif
Papildyta:
As nemokejau uz konsultacija. Bet po jos is karto po data pasiskyriau ir avansa palikau.

Aciu uz sveikinimus Extra 4u.gif
Man baisiausia siandien buvo po piet, kai nueme slapimo maiseli doh.gif Tai sesutei pasakiau, kad jei apsisiosiu, tai bus kaltos pacios lotuliukas.gif
Bet jau sugebejau nueiti i tulika du kartus, jauciuosi tikra didvyre. thumbup.gif
Antibus siandien suleido i kateteri apie kokia 12.00val., vaistus paskutini karta geriau ryte 9-10 val., daugiau nieko nebedave.
Ryte kur paeme kraujuka, sake yra atsakymai ir viskas ok, tad ryt tikrai leksiu namo thumbup.gif
Extra, o tu gal zinai kur klp masaziukus reiktu pavaikscioti?

Papildyta:
Color, kaip tu? Kas naujo?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 17:15)
Aciu uz sveikinimus Extra  4u.gif
Man baisiausia siandien buvo po piet, kai nueme slapimo maiseli  doh.gif  Tai sesutei pasakiau, kad jei apsisiosiu, tai bus kaltos pacios  lotuliukas.gif
Bet jau sugebejau nueiti i tulika du kartus, jauciuosi tikra didvyre.  thumbup.gif
Antibus siandien suleido i kateteri apie kokia 12.00val., vaistus paskutini karta geriau ryte 9-10 val., daugiau nieko nebedave.
Ryte kur paeme kraujuka, sake yra atsakymai ir viskas ok, tad ryt tikrai leksiu namo  thumbup.gif

Papildyta:
Color, kaip tu? Kas naujo?

Man irgi apie pietus iseme slapimo kateteri, is lovos jau keliausi tris kartus, pasirodo visai normaliai. Maista cia uzsako is "berneliu uzeigos" atnesa meniu ir renkies ka nori, tai pietums pasiemiau troskinta antiena su darzovytem, bet juodai maistas nelenda, tai atidaviau savo vyrui kad suvalgytu.
SV siandiena aplanke jau keleta kartu, sesutes sokineja ohoho, net nepatogu pasidaro. Gyd sake, kad mano oda gera, elastinga tai turetu viskas gerai sugyti. Ziuresim dar kaip cia bus.
Vyras sake ryskiai yra skirtumas kokia buvau ir kokia dabar esu. Ryte labai buvo ranku pirstai istine, bet db ziuriu nieko susileide jau kazkiek.
Kai pakeliu kaldra ir pamatau papukus ir pilva, pasidarau pati laimingiausia thumbup.gif
Papildyta:
O kaip virginp tu ryt namo grisi? Pati vairuoti zadi? Kiek laiko tave operavo? Mane operavo 7 val.
Papildyta:
Visoms mergytems didelis didelis ACIU uz palaikyma ir sveikinimus!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 18:02)
Man irgi apie pietus iseme slapimo kateteri, is lovos jau keliausi tris kartus, pasirodo visai normaliai. Maista cia uzsako is "berneliu uzeigos" atnesa meniu ir renkies ka nori, tai pietums pasiemiau troskinta antiena su darzovytem, bet juodai maistas nelenda, tai atidaviau savo vyrui kad suvalgytu.
SV siandiena aplanke jau keleta kartu, sesutes sokineja ohoho, net nepatogu pasidaro. Gyd sake, kad mano oda gera, elastinga tai turetu viskas gerai sugyti. Ziuresim dar kaip cia bus.
Vyras sake ryskiai yra skirtumas kokia buvau ir kokia dabar esu. Ryte labai buvo ranku pirstai istine, bet db ziuriu nieko susileide jau kazkiek.
Kai pakeliu kaldra ir pamatau papukus ir pilva, pasidarau pati laimingiausia thumbup.gif
Papildyta:
O kaip virginp tu ryt namo grisi? Pati vairuoti zadi? Kiek laiko tave operavo? Mane operavo 7 val.
Papildyta:
Visoms mergytems didelis didelis ACIU uz palaikyma ir sveikinimus!!! drinks_cheers.gif

Tiesa nusipirkau cia klinikoje pakaitini gorsetuka dydziu mazesni, ir kaina normalesne nei tame interneto marenos tinklalapyje.
Kad kad mane palatoje nufilmuotu, kaldra jau nezinau kiek kartu atkloju paziuriu vel uzkloju...kaip mazas vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 18:02)
Papildyta:
Papildyta:

Tu turbut juokauji del gryzimo namo? lotuliukas.gif As dziaugiuosi, kad 2 zingsnius iki tualeto daeinu...
Mane parves MB. Mano op irgi truko 7val.
Kiek mokejai uz korsetuka? Jis pas tave zemiau keliu? O liemeneles neemei pakaitines?

Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 19:14)
Tu turbut juokauji del gryzimo namo? lotuliukas.gif As dziaugiuosi, kad 2 zingsnius iki tualeto daeinu...
Mane parves MB. Mano op irgi truko 7val.
Kiek mokejai uz korsetuka? Jis pas tave zemiau keliu? O liemeneles neemei pakaitines?

Uz gorsetuka mokejau 250lt., jis pas mane zemiau keliu, kuno spalvos
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 19:26)
Uz gorsetuka mokejau 250lt., jis pas mane zemiau keliu, kuno spalvos

Pas mane irgi toks pat drinks_cheers.gif o liemenele juoda, niekas manes neklause kokios spalvos noriu.
Kazi ar man pirktis antra g.gif maciau veidrodyje, kad nugaroj kazkoks pakruvintas jau ir dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 18:59)
Pas mane irgi toks pat  drinks_cheers.gif o liemenele juoda, niekas manes neklause kokios spalvos noriu.
Kazi ar man pirktis antra  g.gif maciau veidrodyje, kad nugaroj kazkoks pakruvintas jau ir dabar  doh.gif

o jus ir kojas tvarket dabar? ar tik krutine ir pilva? blush2.gif
man tai skaitanta apetitas auga.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 17:15)

Na, bent jau pries metus tai kaip ir nelabai buvo kur masazuotis po tokiu op. Siuo metu nzn, gal yra kas atsirade g.gif Siaip jei paisyti rezimo, guleti, pavaikscioti ir maziau sedeti pradzioj bent, tai galima ir be ju issiversti. Pradzioj as cia nervinausi, kad visos masazuojas, o as neturiu kur, bet viskas gerai gijo, skysciai nesikaupe.
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 18, 20:18)
o jus ir kojas tvarket dabar? ar tik krutine ir pilva? blush2.gif
man tai skaitanta apetitas auga..  doh.gif

Man tvarke ir kojas, t.y. atsiurbe keliukus ir slaunis is vidines puses smile.gif
Papildyta:
Kaip virgute tu laikaisi? Kaip tavo pilviukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 21:39)
Man tvarke ir kojas, t.y. atsiurbe keliukus ir slaunis is vidines puses smile.gif
Papildyta:
Kaip virgute tu laikaisi? Kaip tavo pilviukas? smile.gif

Man kazko skrandis streikuoja, nors valgiau labai lengvai, atrodo, kad tuoj susprogsiu doh.gif dave mezim, bet nei velnio nepadeda... blink.gif
O kaip tavo savijauta? Ar gerei siandien nuskausminamuju?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 22:15)
Man kazko skrandis streikuoja, nors valgiau labai lengvai, atrodo, kad tuoj susprogsiu  doh.gif  dave mezim, bet nei velnio nepadeda...  blink.gif
O kaip tavo savijauta? Ar gerei siandien nuskausminamuju?

O man tai rugstis skrandyje kyla, nors nieko nevalgau. Man nuskausminamuosius leido apie pietus ir dabar pries miega suleis.
Pasirodo pirmad as su drenais is pilvo namo vaziuosiu, sake kuo ilgiau laikysime tuo geriau...
Atsakyti