Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(color77 @ 2014 01 18, 23:27)
O man tai rugstis skrandyje kyla, nors nieko nevalgau. Man nuskausminamuosius leido apie pietus ir dabar pries miega suleis.
Pasirodo pirmad as su drenais is pilvo namo vaziuosiu, sake kuo ilgiau laikysime tuo geriau...

Oho geras su drenais namo? O kiek pas tave dreniuku?
Man tai labai skyscio i tuos dreniukus sake pribego, tai lyg ir gerai tai g.gif

Na man jau dave migdomuju, tad tuoj luzinesiu thumbup.gif
Labankt grazuolytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 18 sausio 2014 - 22:44
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 23:40)
Oho geras su drenais namo? O kiek pas tave dreniuku?
Man tai labai skyscio i tuos dreniukus sake pribego, tai lyg ir gerai tai  g.gif

Na man jau dave migdomuju, tad tuoj luzinesiu  thumbup.gif
Labankt grazuolytes  drinks_cheers.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Pas mane vakar buvo 4, du is pilvo ir du is krutines, taciau is krutines vakare iseme. Man skysciai bega, bet neperlabisusiai.
Siaip nuo vakar vakaro bandau pati viska daryti ir us lovos atsikelti, ir i tulika nueiti, viskas gerai.
Ties, labai dziaugiuosi del pjuvio yra padarytas labai zemai ir daug sonuose neuzsiriecia.
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 19, 07:38)
Labas rytas visoms 4u.gif
Pas mane vakar buvo 4, du is pilvo ir du is krutines, taciau is krutines vakare iseme. Man skysciai bega, bet neperlabisusiai.
Siaip nuo vakar vakaro bandau pati viska daryti ir us lovos atsikelti, ir i tulika nueiti, viskas gerai.
Ties, labai dziaugiuosi del pjuvio yra padarytas labai zemai ir daug sonuose neuzsiriecia.

Labas rytelis 4u.gif
Color p tu korsetuka atsisegineji kaskart eidama i tualeta?
As tai dar su 4 dreniukais, laukiu gudytojo 11.00val., atvaziuos apziureti, turbut prrris, isims dreniukus ir isleis namo thumbup.gif Treciadieni sake vel turesiu ataziuoti perrisimams ir masaziukui, reiks tartis su MB, kad nuveztu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 10:02)
Labas rytelis 4u.gif
Color p tu korsetuka atsisegineji kaskart eidama i tualeta?
As tai dar su 4 dreniukais, laukiu gudytojo 11.00val., atvaziuos apziureti, turbut prrris, isims dreniukus ir isleis  namo  thumbup.gif Treciadieni sake vel turesiu ataziuoti perrisimams ir masaziukui, reiks tartis su MB, kad nuveztu.  mirksiukas.gif

Color, ar gerei vakar vakare migdomuosius? Labai anksti parasei, tai pamaniau, kad nemiegojo?
As jau pusryciauju, o tu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 10:38)
Color, ar gerei  vakar vakare migdomuosius? Labai anksti parasei, tai pamaniau, kad nemiegojo?
As jau pusryciauju, o tu?  ax.gif

Ne i tulika eidama gorsetuko nesisegineju, bijau, bet ir neatsisegus viskas ok gaunasi thumbup.gif migdomuosius tai geriu. Jei ka, tai parasiau ir vel uzmigau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 19, 11:54)
Ne i tulika eidama gorsetuko nesisegineju, bijau, bet ir neatsisegus viskas ok gaunasi thumbup.gif migdomuosius tai geriu. Jei ka, tai parasiau ir vel uzmigau lotuliukas.gif

Saunuole as taip pat buvau pabudusi tuo metu, bet pasimuisciau ir vel uzmigau lotuliukas.gif
Na as jau ruosiuos namucio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 10:19)
Na as jau ruosiuos namucio  tongue.gif
Lengvos tau kelionės ir gero gyjimo... Sėkmės tau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 19 sausio 2014 - 11:28
QUOTE(beili @ 2014 01 19, 12:28)
Lengvos tau kelionės ir gero gyjimo... Sėkmės tau... 4u.gif

Aciu Beili wub.gif
Kaip savijauta siandien?
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 19, 11:54)

Color, o kada tau sake atvaziuoti perrisimams kita sav.?

P.s. manes niekas nesiruosia pasiimti lotuliukas.gif mano vyrukai turbut sumaste, kad jiem geriau namie be manes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 19 sausio 2014 - 12:34
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 11:12)
Kaip savijauta siandien?
vis geriau thumbup.gif labai jau džiaugiuosi savo pilvu, triusikėkiai pilnai dengia randą, jei ne nauja bamba, kuri užklijuota, tai galiu eit į peržiūra, tik aišku kaklas apklijuotas, ant galvos per pasmakrę toks apjuosimas, o taip tai viskas okey!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 19 sausio 2014 - 12:37
Sveikos,

Dabar net mintis prasoko, va Vilniuje konsultuoja, galetu cia ir kokia diena operacijas daryti... doh.gif
MB nori kad viska daryciau cia, o ne Kaune, nes kad veziojimu tu nebutu... doh.gif perrisimu ten ir pan...
blush2.gif
ech..
na bet tai dar tik pradzia mano noro.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 19, 13:19)
Sveikos,

Dabar net mintis prasoko, va Vilniuje konsultuoja, galetu cia ir kokia diena operacijas daryti...  doh.gif
MB nori kad viska daryciau cia, o ne Kaune, nes kad veziojimu tu nebutu...  doh.gif perrisimu ten ir pan...
blush2.gif
ech..
na bet tai dar tik pradzia mano noro..  rolleyes.gif

As vazinejau is Vilniaus I Kauną, viso gal 4 kartus, bet jeigu viskas tvarkoje uztektu ir 2 kartu, pas mane nelabai graziai gijo krutine, del to M norejo dazniau mane apziureti. smile.gif tai kad, neturetu sukepti problemu tas vazinejimas. smile.gif
Papildyta:
Papildziau albumuka keliom nuotraukytem smile.gif
Atsakyti