Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tatanka @ 2014 01 19, 15:19)
Sveikos,

Dabar net mintis prasoko, va Vilniuje konsultuoja, galetu cia ir kokia diena operacijas daryti...  doh.gif
MB nori kad viska daryciau cia, o ne Kaune, nes kad veziojimu tu nebutu...  doh.gif perrisimu ten ir pan...
blush2.gif
ech..
na bet tai dar tik pradzia mano noro..  rolleyes.gif

Taigi ne i pajuri veziot reikes mirksiukas.gif , cia vos 100 km. O kelis kartus nuvezt, argi didelis cia vargas. Gal kas is giminiu ar draugu gali nuvezt, kai vyras negales. Cia Vln tokia op kainuoja daugiau, man atrodo visu tukstanciu lt skiriasi, o jeigu dar ka operuosi, tai dar kaina isauga. Man uz "double" op Kaune gaunasi 3t lt pigiau negu kad atskirai darytis, o jeigu dar skaiciuociau Vilniaus kainas, tai sutaupau dar daugiau.
Dar tavo planai visai sviezus, reikia mintims nusistovet, pratink ir vyra, vis kalbek, rodyk jam, kad va kauniskiai geriau ir pigiau padaro tongue.gif .Aisku nesakau, gal ir Vln kas gerai daro, bet paziurejus albumuka (pries metus, kai buvo labai daug pvz)darbai kalba patys uz save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 19, 13:57)
Aisku nesakau, gal ir Vln kas gerai daro, bet paziurejus albumuka (pries metus, kai buvo labai daug pvz)darbai kalba patys uz save  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aciu..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 19, 14:19)
Sveikos,

Dabar net mintis prasoko, va Vilniuje konsultuoja, galetu cia ir kokia diena operacijas daryti...  doh.gif
MB nori kad viska daryciau cia, o ne Kaune, nes kad veziojimu tu nebutu...  doh.gif perrisimu ten ir pan...
blush2.gif
ech..
na bet tai dar tik pradzia mano noro..  rolleyes.gif

Tatanka, as is Klaipedos vaziuoju ir nieko tongue.gif dabar pakeliui namo i klp thumbup.gif Vyras ves mame vel treciadieni nors ir labai uzsiemes zmogus yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 19, 14:39)
As vazinejau is Vilniaus I Kauną, viso gal 4 kartus, bet jeigu viskas tvarkoje uztektu ir 2 kartu, pas mane nelabai graziai gijo krutine, del to M norejo dazniau mane apziureti. smile.gif tai kad, neturetu sukepti problemu tas vazinejimas. smile.gif
Papildyta:
Papildziau albumuka keliom nuotraukytem smile.gif

Saulyte, kodel savo pupuliu neparodei albumelyje? ax.gif
Parodyk ir juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 15:43)
Saulyte, kodel savo pupuliu neparodei albumelyje?  ax.gif
Parodyk ir juos  mirksiukas.gif

Kazkaip nenufotkinau juos. smile.gif kitu rozu smile.gif
Atsakyti
Na va, as jau namie, drybsau vyro sukurtame guolyje. Aisku cia ne taip kaip klinikoj, truksta gerosios lovikes, uz dvieju zingsniu tualeto, paslaugiuju sesuciu verysad.gif Bet vistiek namai yra namai, salia artimiausi wub.gif va ir katulis jau salia isitaise thumbup.gif

Color, kada tu ryt ruosiesi namucio? Ar skauda tau siandien kas nors? Gerei nuo skausmo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 19 sausio 2014 - 16:15

Del vazinejimo, tai kazkaip mes su vyru net nediskutavom, pasakiau, kad pigiau ir geras spec. tai juk 1val. kelio ax.gif

Niekaip nesusidelioju kada man geriau butu op doh.gif reikia greiciau uzsibukinti, nes paskui labai nusikels ax.gif
Atsakyti
na as noreciau kad vasara jau buciau grazi.. speju pavasaris/vasara prasides tik koki geguzi - tai laiko yra siek tiek.. tik va kiek laiko reikia gyjimui? g.gif kada jau galima judet normaliai?
nes vasara su pleistrais nenoreciau buti - net ir nenoriu sia vasara su kokiu papildomu korsetu ar aptempta apatine maike vaikscioti, na kad pilva pridengtu ar prispaustu... blush2.gif
bet tai va jei tik ).( grazinti - tai dar kaip ir surinksciau tikrai babules, bet va jei kartu daryti (.)(.) ir jei nuo keliuku riebaliukus nusiurbti - tai nebezinau kokios cia sumos reikia.. doh.gif o dar gal ir uzpakali pakelti noretusi......... siaubas keik visko norisi - o masciau pradzioje tik apie ).(
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 01 19, 20:57)
na as noreciau kad vasara jau buciau grazi.. speju pavasaris/vasara prasides tik koki geguzi - tai laiko yra siek tiek.. tik va kiek laiko reikia gyjimui?  g.gif  kada jau galima judet normaliai?
nes vasara su pleistrais nenoreciau buti - net ir nenoriu sia vasara su kokiu papildomu korsetu ar aptempta apatine maike vaikscioti, na kad pilva pridengtu ar prispaustu...  blush2.gif
bet tai va jei tik ).( grazinti - tai dar kaip ir surinksciau tikrai babules, bet va jei kartu daryti (.)(.) ir jei nuo keliuku riebaliukus nusiurbti - tai nebezinau kokios cia sumos reikia..  doh.gif  o dar gal ir uzpakali pakelti noretusi......... siaubas keik visko norisi - o masciau pradzioje tik apie ).(

bet nedarys iskarto daugiau nei 2 op.
nes as klausiau ar galima ir nuo klubu nusiurbti riebalus tai sake tik po op. 2men. praejus.
as noreciau balandi. sake vietu yra. tik diena reikia suderinti.
Papildyta:

Sporto klube pamaciau kad jei perki 9 asmenines treniruotes 10 nemokamai, tai gal ir Grozio klinikose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne T.: 19 sausio 2014 - 20:15
QUOTE(virginp @ 2014 01 19, 17:10)
Na va, as jau namie, drybsau vyro sukurtame guolyje. Aisku cia ne taip kaip klinikoj, truksta gerosios lovikes, uz dvieju zingsniu tualeto, paslaugiuju sesuciu  verysad.gif  Bet vistiek namai yra namai, salia artimiausi  wub.gif va ir katulis jau salia isitaise  thumbup.gif

Color, kada tu ryt ruosiesi namucio? Ar skauda tau siandien kas nors? Gerei nuo skausmo?

Smagu virgule tau, tu jau savo namukuose 4u.gif kaip kelione? Ar stipriai neskaudejo?
As ryt is ryto, 9val gydytojas viska apziures, perris ir paleis. Nuskausminamuosius suleido ryte, vakare sake vel suleis. Man dar kazkaip visai be ju neina buti... g.gif man jau po truputi pradeda papulius niesteti.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 17:59)
Sveikutes  4u.gif as jau po visko  thumbup.gif Kaip jauciuosi sunku pasakyti    mirksiukas.gif odos pasalino ne tiek ir daug: pilvas 500g ir nuo kiekvinos krutines mazdaug po 400kg. Raumenys pasirodo nebuvo prasiskyre  thumbup.gif , tiesiog buvo laisvi, tad juos vistiek sutrauke, tik nenudziuogino ir sake, kad labai plokscias nebus  verysad.gif
Ka tik sulasino gliukozes ir jau paklause ko noresiu valarienei  tongue.gif

oj nepyk, bet nesusilaikiau neparyskinus, jau tiek zveeengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 12:18)
Ne ne vienoj  tongue.gif Corol77 pas S.V., o as pas K.M. grozio chirurgijoj, bet manau esam tikrai netoli niena kitos  g.gif Nepazystu kauno, tad negaliu pasakyti tiksliai  ax.gif

o kartais ne tam paciam raudonu plytu pastate abi gulit? Man rodos SV ir KM ten pat isikure blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 19, 21:33)
Smagu virgule tau, tu jau savo namukuose 4u.gif kaip kelione? Ar stipriai neskaudejo?
As ryt is ryto, 9val gydytojas viska apziures, perris ir paleis. Nuskausminamuosius suleido ryte, vakare sake vel suleis. Man dar kazkaip visai be ju neina buti... g.gif man jau po truputi pradeda papulius niesteti.

Sunkiausia buvo nukeliauti nuo palatos iki masinos ir isesti i masina doh.gif Vyras sustojo is karto degalinej, nes su sunum uzsimane sumustinio, as aisku pasiprasiau kavos dideli puoda, tad sugebejom nuvaziuoti iki kryzkalnio degalines ir as uzsimaniau i tualeta ciciuko blush2.gif Nebebuvo vyrui kur dingti, teko vilkti mane iki wc doh.gif
Po to gryzus sunkiausia buvo i trecia auksta uzsiropsti doh.gif Na o jau kai perlipau namu slenksti, labai gera pasidare wub.gif
Vaistu nuo skausmo neleido, paklause ar suleisti pries isiimant kateteri, bet atsisakiau, nes vakar kai suleido po pietu, ziauriai negera pasidare, tad pabijojau.
Gydytojas israse 4 rusiu vaistu: antibiotikus, ketanov, nuo tinimu ir diclo kazkokius. Neisrase migdomuju, o ju be recepto sake sesute negausiu, tai sesute dave 4 tabletukes po blatu thumbup.gif
Man papuliai neniezti, tik buski tas korsetukas ir liemenukas aplink spaudzia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(campa @ 2014 01 19, 22:06)
oj nepyk, bet nesusilaikiau neparyskinus, jau tiek zveeengiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kartais ne tam paciam raudonu plytu pastate abi gulit? Man rodos SV ir KM ten pat isikure  blush2.gif

Oi geras Campa, dabar tu mane pacia prajuokinai lotuliukas.gif o juoktis bliambacki negaliu doh.gif na ir sugebejimas mano blondiniskas kilogramais skaiciuoti savo papulius, gerai, kad ne tonom parasiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne netenpat, SV truputi kitoj savanoriu dali.
Atsakyti