
Marfa pažadėta Karosei

Sveikos, merginos, gal turite atsiliepimų apie Master F1 raudonus pomidorus (iš Dürr Samen),
kažin kaip jų atsparumas marui ir rudajai dėmėtligei.
kažin kaip jų atsparumas marui ir rudajai dėmėtligei.

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 27, 13:20)
nu ir kaip gali nenorėt paskui tokią pamėgint užsiaugint, kad ir su puse derliaus
Nu, aš nenoriu pavyzdžiui net ir su visu derliumi

QUOTE(saulyte525 @ 2014 01 27, 15:27)
kažin kaip jų atsparumas marui ir rudajai dėmėtligei. 

Jei turit originalų pokutį,tai turi būt parašyta,kokioms ligoms jis atsparus.
Čia,puslapio apačioj, rasit pomidorų ligų žymėjimus raidėm:
http://www.agrozinio...eisliu-apzvalga
QUOTE(adija5 @ 2014 01 27, 16:02)
Jei turit originalų pokutį,tai turi būt parašyta,kokioms ligoms jis atsparus.
Čia,puslapio apačioj, rasit pomidorų ligų žymėjimus raidėm:
http://www.agrozinio...eisliu-apzvalga
Čia,puslapio apačioj, rasit pomidorų ligų žymėjimus raidėm:
http://www.agrozinio...eisliu-apzvalga
laikiau rankose ir skaiciau pakeli, o parasyta kokioms butent ligoms atsparus nera ir ju tinkapyje ieskojau neradau pavardintu liu, tik atsparus ligoms raso.
QUOTE(saulyte525 @ 2014 01 27, 17:34)
laikiau rankose ir skaiciau pakeli, o parasyta kokioms butent ligoms atsparus nera ir ju tinkapyje ieskojau neradau pavardintu liu, tik atsparus ligoms raso.
Čia rašo,kad atsparus tabako mozaikai,kladiosporozei ir fuzariozei.Bet firma tai kita

http://magazin-natur...f1-gavrish.html
QUOTE(adija5 @ 2014 01 27, 16:02)
Nu, aš nenoriu pavyzdžiui net ir su visu derliumi
Raudoni,taigi,kas iš jų... Būtų juodi,tai jau kitas reikalas.

nu ir nenorėk, mumis daugiau liks

Ale dabar prisiminiau, kad mano sėklų lobyne yra pora sėkliukų pomikų su "kailiuku"




o kaži kas čia do stebuklas http://magazin-natur...aks-10-sht.html
[quote=Marmaledas,2014 01 27, 17:06]
nu ir nenorėk, mumis daugiau liks
o raudonus padžiovint gi gali, taps spalvotesni, o dar jei su pelėsiuku ar puvinuku- dar daugiau atspalvių, netgi su kailiuku turėsi.
Ale dabar prisiminiau, kad mano sėklų lobyne yra pora sėkliukų pomikų su "kailiuku"
( pavydėkit kas neturit) nepamenu kas ten kaip, bet kažkoki pūkuoti ar kailiniuoti šiemet manęs laukia
)
Tai cia turi minty,PŪKUOTUS is loretos,nieko nieko,tik jau ju per akis vieno kero siltnamyje, nes skonio siaip, o cia kaip del egzotikos daugiau...jis kietoka oda, panasus i persikus su pūku...
nu ir nenorėk, mumis daugiau liks

Ale dabar prisiminiau, kad mano sėklų lobyne yra pora sėkliukų pomikų su "kailiuku"




Tai cia turi minty,PŪKUOTUS is loretos,nieko nieko,tik jau ju per akis vieno kero siltnamyje, nes skonio siaip, o cia kaip del egzotikos daugiau...jis kietoka oda, panasus i persikus su pūku...
QUOTE(K&L @ 2014 01 27, 17:12)
tikriausiai taip, pamėginsiu bent krūmiuką

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 27, 12:34)
Skonis priklauso nuo įsisavinamų mineralinių medžiagų ir dar labai didelę reikšmę turi vanduo: mažiau gavę vaisiai bus rūgštesni, per daug - skysti ir beskoniai. Vienos ir tos pačios parodos. Geltonavaisiai turi beta karotino, tinkamai laistant bus saldūs, skupiai duodant vandens ir tie surūgštės. Mikroorganizmų poveikio skoniui dar niekaip neišmąstau
Pramoniniams pomidorams moksliškai mineralines medžiagas apskaičiuoja, o skonio kaip nėr, taip nėr - plastmasiukai. Gliukozę, fruktozę mikroorganizmai sujungia iš vandens ir anglies. Todėl teisingai, Gaudvile, vandens trūks - ir cukraus gausis mažai. Anglies trūks - vėl nebus saldu. Mikroorganizmų trūks - vėl nesaldu.
Pramonėjė mikroorganizmų nepakanka - ištriučyti, ir anglies mažai, kadangi nemulčiuoja. Jei komposto deda, tai dar kažkiek anglies gauna augalai. Kai kuriuose šiltnamiuose paduoda anglies dvideginį tiesiai šaknims - reiškia, supranta! Bet dirvos gyvybė išnuodyta, tad nėr kam gaminti skonines ir kvapias medžiagas.
Ir jau čia nereikia nieko išmąstyti nei jums, nei man - buvo mąstančių.
ate42, laukit laiškelio šią savaitę

QUOTE(saridon'e @ 2014 01 27, 18:36)
Ačiū, ką jums sudėt?