Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 27, 13:34)
įsikišiu trumpam. Skonis priklauso nuo įsisavinamų mineralinių medžiagų ir dar labai didelę reikšmę turi vanduo: mažiau gavę vaisiai bus rūgštesni, per daug - skysti ir beskoniai. Vienos ir tos pačios parodos. Geltonavaisiai turi beta karotino, tinkamai laistant bus saldūs, skupiai duodant vandens ir tie surūgštės. Mikroorganizmų poveikio skoniui dar niekaip neišmąstau  g.gif

Visados ir aš taip galvojau, kad tik mineralinės medžiagos gali įtakoti skonį, bet gal žmonės išbandę ar kokius tyrimus atlikę su tuo mulčiavimu jeigu taip teigia g.gif
O kiek vandens reikia optimaliai pomidorui, kad jo neperlaistyti? kažkaip pernai įsitaisiau šlangą nuo pakeltos vandens talpos ir jau nelabai galima atsekt, kiek tikslaiai ten to vandens pripili, anksčiau laistydavau kas savaitę po kibirą pomidorui...gal vertėtų apie kokią laistymo sistemą pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 27, 12:18)
pusvalandi pavargau ir radau Ex'es raudonu citrinu fotouser posted imagetaip,ji ta klause pavadinimo,palata nusprende ,kad vadinsim 'raudona citrina' bigsmile.gif

Foto neraeali....
Nu nzn kas gali tookiu nenoret...ir dar tokiu pavadinimu RAUDONA CITRINA,cia jau smugis zemiau juostos...kaip norit, bet as tokiu seklu noriu,prasau suselpkit blush2.gif
Atsakyti
Pas mane panasus yra pagal aprasyma Jubileinij Tarasenko, keleta seklyciu gavau siemet:

user posted image
Atsakyti
Nu, kas toliau, violetiniu Citrinu niekas neparodysit g.gif biggrin.gif

Del tu Raudonu citrinu pamenu dar buvo versija kad panasus i De Barao cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 27, 14:30)
Nu, kas toliau, violetiniu Citrinu niekas neparodysit  g.gif  biggrin.gif

Del tu Raudonu citrinu pamenu dar buvo versija kad panasus i De  Barao  cool.gif

as taip ir uzsirasius 'raudona citrina tipo'de barao' ax.gif tik pilno pavadinimo i augsianciu sarasa nedejau,nes jau buvo vienas 'tipo' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 27, 13:30)
Nu, kas toliau, violetiniu Citrinu niekas neparodysit  g.gif  biggrin.gif

Del tu Raudonu citrinu pamenu dar buvo versija kad panasus i De  Barao  cool.gif

Ne ne DE BARAO tokie ovalo formos daugiau,turiu tu DE BARAO raudonu,geltonu,juodu netokie jie,cia tokie daugiau didesniais zandukais biggrin.gif
O cia tas TARASENKO irgi grazus thumbup.gif jis daugiau panasus i CITRINA geltona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K&L: 27 sausio 2014 - 13:37
to raudonos citrinos tikrai ne de barao:
http://www.seemnemaa...x.php?GID=12812
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 27 sausio 2014 - 13:39
Sveikutes 4u.gif

ar kas auginote stai tokius

g.gif g.gif g.gif ar jie is viso valgomi blush2.gif
Atsakyti
Nepasisekė įkelti ką norėjau. doh.gif
Mydobro puslapyje-Čudo svieta-geltoni. Man l. panašūs į raudoną citriną, bet geltoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 27 sausio 2014 - 13:57
QUOTE(K&L @ 2014 01 27, 14:06)
Foto neraeali....
Nu nzn kas gali tookiu nenoret...ir dar tokiu pavadinimu RAUDONA CITRINA,cia jau smugis zemiau juostos...kaip norit, bet as tokiu seklu noriu,prasau suselpkit blush2.gif

Lolita, jei tikrai nori, galiu duot raudonos citrinos sėklyčių, dar truputį turiu..
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 27, 12:08)
Buvau nulėkusi iki Schetelig'o, Marfų jau nei kvapo, bet sakė, gal gaus dar  biggrin.gif

Aš tik ką iš Schetelig Vilniuje, tai MArfų nusipirkau, dar ir Dimerosa prigriebiau, ar auginsiu dar nežinau, bet jau liga, nieko nepadarysi.
Kam reikia Marfos, 5 sėklytes galiu duoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 27, 12:18)
pusvalandi pavargau ir radau Ex'es raudonu citrinu fotouser posted imagetaip,ji ta klause pavadinimo,palata nusprende ,kad vadinsim 'raudona citrina' bigsmile.gif

o kaip skonis šitų ,nes citrina tai rugštoki ,skanesni Čio-čio-san,o išvis skaniausias Jazon biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ausrap @ 2014 01 27, 14:00)
Aš tik ką iš Schetelig Vilniuje, tai MArfų nusipirkau, dar ir Dimerosa prigriebiau, ar auginsiu dar nežinau, bet jau liga, nieko nepadarysi.
Kam reikia Marfos, 5 sėklytes galiu duoti 4u.gif

Man jeigu nepavėlavau
Atsakyti