Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2014 01 26, 12:46)
Tai, kad jūs visos tų pomidorų veislių turit tiek, kad jau net nebeatsimenat ką turit arba nerandat kur nukišot  lotuliukas.gif Aš tikras ubagėlis prieš daugelį čia besilankančių. Randu pirkt kokią Dievo pamirštą, nusmurgusią veislę ir bandau prikelt ją iš numirusių  doh.gif  lotuliukas.gif

MESK VISAS TURIMAS VEISLES VIESHUMON bigsmile.gif[ ups,vel gausiu nuo Gaudviles uz tono kelima,bet nebeperrasysiu doh.gif tongue.gif ]paveizesim,kokia gi tamsta ubagele dedates lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 26, 11:46)
Aš tikras ubagėlis prieš daugelį čia besilankančių.

aha.. plaukiojom.. žinom..
Papildyta:
QUOTE(svieske @ 2014 01 26, 10:57)
Labas,
as pati labai noreciau ...Super sweet...

turiu šitų, bet ant pakelio nurodytas galiojimo laikas pasibaigęs. Jei norit pabandyt, galiu atiduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2014 - 12:11
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 01 26, 00:25)
Siektiek egzotikos smile.gif
Kazi ar pas mus uzaugtu

Įdomus klausimas. Manau, jei nepasėsi, tada tikrai neužaugs wink.gif

QUOTE(Augė @ 2014 01 26, 11:07)
rytdienos pasiulymas pas kiniečius merginos ar vertosdėmesuo  rušys , nes kaina gaunasi liuks

Nei vienos veislės nesu auginusi, todėl atsiliepiu tik į tai, kad postą pastebėjau smile.gif
Mano akimis žiūrint, ten nieko intriguojančio nematau, gal kitos kažką įžiūrės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 26, 11:46)
... O Puzata Hata ir Pudovikas tikrai įdomios veislės, tik kad apie jas čia labai mažai kas kalba, vis tik visokie hibridai liaupsinami...

Man pernai Pudovikas nepatiko tuo, kad netolygiai noko - aplink kotelį ilgai liko žalių dėmių. Maždaug taip.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 26, 11:41)
Pudoviką pas save radau, tai prie siuntos pridėsiu  tongue.gif ( dėl didelio minuso skysčio siuntimą atidėjau wink.gif )

turbūt ir vaikai po mano smerties tau skolas mokės.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 26, 13:00)
MESK VISAS TURIMAS VEISLES VIESHUMON bigsmile.gif[ ups,vel gausiu nuo Gaudviles uz tono kelima,bet nebeperrasysiu doh.gif  tongue.gif ]paveizesim,kokia gi tamsta ubagele dedates lotuliukas.gif

Bus nuobodu, dar žandikaulius išsinarinsi bežiovaudama.. Be to, beveik visas savo veisles surašiau į TOP5 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2014 01 26, 13:22)
Man pernai Pudovikas nepatiko tuo, kad netolygiai noko - aplink kotelį ilgai liko žalių dėmių.

Čia ne veislės kaltė, o auginimo ir priežiūros. Maisto medžiagų trūkumas, nes stambiavaisiai pomidorai jų daug reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 01 26, 00:25)
Siektiek egzotikos smile.gif

Kazi ar pas mus uzaugtu

http://www.ebay.de/i...=item4d16d3afa4

violet jasper 2 eurai ir nemokamas siuntimas kaip supratau 10seklu

Uzaugtu ir pas mus smile.gif o Violet jasper as LT pirkau is pomidoras.eu
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 26, 13:30)
Bus nuobodu, dar žandikaulius išsinarinsi bežiovaudama.. Be to, beveik visas savo veisles surašiau į TOP5 lotuliukas.gif
Papildyta:

nebijok,sianakt miegojau kaip uzmusta bigsmile.gif seju dabar svogunus,kaip niezti nagus koki pomidora uzsiplencint doh.gif neapsisprendziu,koki ola polka ar betelx'a g.gif burtu traukimu neuzsiimsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 01 26, 11:07)
rytdienos pasiulymas pas kiniečius merginos ar vertosdėmesuo  rušys , nes kaina gaunasi liuks

kazkaip manes nevilioja kinietiskos seklos... gal jei ant pokucio naturalesnes spalvos atrodytu... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 01 26, 13:30)
Papildyta:

Prasau ir as paviesint visas is kart... Labai jau patiko man ta Kauno Seklele... Tik del 1 pokucio tolokai belstis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 26, 13:42)
nebijok,sianakt miegojau kaip uzmusta bigsmile.gif seju dabar svogunus,kaip niezti nagus  koki pomidora uzsiplencint doh.gif  neapsisprendziu,koki  ola polka ar betelx'a g.gif burtu traukimu neuzsiimsiu schmoll.gif

tada pagal spalvas - geltona ar oranziniai-raudona labiau prie sirdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 01 26, 10:59)
http://www.mydobro.com/маk...ты/
yra boloto...bet aš jau šiemet neužsakinėsiu...niekaip netilps man doh.gif nors norėtųsi rolleyes.gif  doh.gif

Situ uzsisakiau ,kai gausiu galeciau perleist keleta seklyciu mainais 4u.gif
Atsakyti
Laba biggrin.gif
Kas skaitot rusiškai, čia palyginami vienu metu auginti žalieji pomidorai Malachitovaja škatulka, Izumrudnoje jabloko ir Boloto
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 26, 12:21)

O Sėklelei pats laikas e-prekybą atsidaryt, nes baisus nepatogumas gaunasi  g.gif  Pasiūlyk jiems, kai kitąkart užsuksi  biggrin.gif

Gerai būtų drinks_cheers.gif , o tai pas mus tik viena sėklų parduotuvėlė žiemą tedirba, o ir toj nei Ola polkų nėr, nekalbant jau nei apie chatas puztatas, anei pudovikus unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 01 26, 13:22)
turbūt ir vaikai po mano smerties tau skolas mokės..  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Turėsit su Gaudvile į giminę sueit lotuliukas.gif
Atsakyti