Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 27, 20:24)
Kad jau prašai nekomentuoti, tai nekomentuosiu  lotuliukas.gif

Pajuokavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 21:11)
Va ko užsipirkau, tiesa ir iki Scheteligo nusiboginau tai kai kas ir iš ten, gerai kad iki Žalios stotelės jau nebeturėjau laiko nudardėt, o tai būtų piniginėje visiška dykuma:

https://www.facebook...7...&uploaded=1

Jei bus blogų komentarų suprasiu kaip pavydą ir kad to neturit užtat taip sakot  lotuliukas.gif

Sakyčiau medžioklė labai sėkminga gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 21:21)
Tai Yellow Stuffer, cituoju: Selekcijos naujiena. Aukštaūgiai iki 250 auksčio. Vaisiai vidutiniai, storasieniai, blokinės paprikos formos, oranžiniai, geltonos spalvos, pomidoro skonio. Vaisiaus vidus tuščiaviduris, primena papriką. Naudojamas salotoms, galima farširuoti, troškinti. Nu ką aš žinau labai jau mandras aprašymas jau vien tas kad pomidoro skonio verta imt ar ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O šiaip viena forumietė su kuria mainomės sėklomis buvo užsiminusi, kad kažko tokio norėtų tai dar ir dėl to ėmiau  smile.gif Nežinau ar aš jį šiemet sėsiu  ax.gif

KIEK jei ne paslaptis uz paprikini suplojai g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 01 27, 20:25)
... mačiau vienus pomidorus baisiai brangius, vadinasi jie Sacher F1...

tortą tai žinau tokį smile.gif Jei pomidoras panašaus skonio - galima pirkt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 27, 20:10)
Visada sakiau,kad protinga motera esate  biggrin.gif

o aš tai šituo vis suabejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 21:11)
Jei bus blogų komentarų suprasiu kaip pavydą ir kad to neturit užtat taip sakot  

Nu,Saitlina,pradedam bigsmile.gif Apie tą pelkę mes jau vakar viską pasakėm... Ir kaip tau tas Irlandiškas Likeris,a?Įmetu nuorodą :
http://forum.prihoz....
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 27, 21:24)
Negalėjau  tongue.gif

Ups ,nepamislinau kaip tau ten viskas sudėtinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 27 sausio 2014 - 20:40
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 27, 20:31)
KIEK jei ne paslaptis uz paprikini suplojai g.gif  wub.gif

Nu nemažai jis kainavo, ale bijau čekio ieškot, musiet būsiu ir išmetus jį kad nedegintų akių ir MB neužmatytų, naikinu įkalčius blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 01 27, 18:32)
Gal turit kokį konkretų norą ar viziją, Turiu daug cuor di bue, marmande, paveldo....

šiemet jau niekas netilps kad ir kaip norėčiau (nestato man antro šiltnamio kad ir kiek lipčiau ant sąžinės ar rodyčiau, įtikinėčiau kokie kiti vyrai nuostabūs blush2.gif )
Paprašysiu rudenį nes jūsų nurodytos veislės sudomino 4u.gif gal ir pati dar kažką galėsiu pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 27, 20:37)
Nu,Saitlina,pradedam  bigsmile.gif Ir kaip tau tas Irlandiškas Likeris,a?Įmetu nuorodą

Jau dabar nežinau ar gerai ar blogai, kad rusiškai nesuprantu biggrin.gif Čia tikriausiai bus vienintelis kurį šiemet iš žalių auginsiu, bais skaniai atrodo, o dar margas bigsmile.gif Šiemet kaip šarka kas marga tą imu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 20:38)
Nu nemažai jis kainavo, ale bijau čekio ieškot, musiet būsiu ir išmetus jį kad nedegintų akių ir MB neužmatytų, naikinu įkalčius blush2.gif

pažįstamas jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 20:38)

Reikalauju išrašyt man sąskaitą 4u.gif
MB ir MB tėvukas nežino ką su anyta ir už kiek perkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 01 27, 20:30)
Sakyčiau medžioklė labai sėkminga gavosi biggrin.gif

Bet Sėklelėje medžiotojų tai ne vien aš buvau, 3 žmonės atėjo pamedžiot dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 20:41)
Jau dabar nežinau ar gerai ar blogai, kad rusiškai nesuprantu  biggrin.gif Čia tikriausiai bus vienintelis kurį šiemet iš žalių auginsiu, bais skaniai atrodo, o dar margas  bigsmile.gif Šiemet kaip šarka kas marga tą imu  biggrin.gif

Bus labai labai skanus wub.gif Jau seilė tysta wub.gif Nu negai būti žalias neskanus biggrin.gif
Boloto, škatula, jablokas išgirti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 20:45)
Bet Sėklelėje medžiotojų tai ne vien aš buvau, 3 žmonės atėjo pamedžiot dar  biggrin.gif

gal SM moterytės? rolleyes.gif ką pirko? biggrin.gif
Atsakyti