Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Jau gavau ir iš Dianos laiškutį, o prieš kelias dienas iš Jūratės atkeliavo, abiems didelis AČIŪ 4u.gif Dabar tikrai teks burtus traukt, kad išsirinkčiau ką sėti doh.gif Gal kas norite pramoninį šiltnamį atsiūsti?Tik tiek iki pilnos laimės man trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 29 sausio 2014 - 11:52
QUOTE(saintlina @ 2014 01 29, 10:38)
o tai kokio dydžio tos kekės?  unsure.gif
Papildyta:
aišku, kad esi. Pati primesk - jei pomidoriukas sveria 150-200 g, kekėj jų 6-8 vnt, viso kekių kokios 6-7. Tikrai tie 6 kg susidarys.

Hibridines gal ir taip, ir tai is augintu tik Rapsodija nemete ziedu ir tikrai tiek derliaus dave.
Kad pas kitas geriau dera tai zinau ax.gif pas mane zeme atvezta buvo naiuja i siltnami-nezinau net is kur . Siemet tik is rudens meslu pagerinau, tai paciai idomu ar pasimatys skirtumas, kazaip tikiu kad taip ir bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 29, 11:51)
Jau gavau ir iš Dianos laiškutį, o prieš kelias dienas iš Jūratės atkeliavo, abiems didelis AČIŪ  4u.gif Dabar tikrai teks burtus traukt, kad išsirinkčiau ką sėti  doh.gif  Gal kas norite pramoninį šiltnamį atsiūsti?Tik tiek iki pilnos laimės man trūksta  lotuliukas.gif

Ir man tuo paciu pametekit viena, vistiek i ta pacia puse, gal du siust bus pigiau nei viena g.gif

As dabar dirbu su ankstyvumais/velyvumais pomidoru. O vaizdu kokiu randu is senu temu wub.gif
Atsakyti
angaras ir mane tenkintų drinks_cheers.gif
dabar kits klausims- skambija mb, ir sako, laišką gavai, iš Utenos, marmaledui adresuota- čia kas- vėl pomidorai?koki dabar? - a ką aš žinau sakau, blogų nesiųs, o šiemet užsisakei raudonų daug, tai gal raudoni. Tai tada gerai, sako, teip kad dyyyydelis ačiūūūū už vokelį, net nepamenu iš ko ir kAS, BET JAU LAUKIU VAKARO wub.gif wub.gif ( g.gif tikiuosi ne mano kam siųstas parėjo, ot būt baika doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 29, 10:23)
nu kaip ir identiškas, tik aprašymo nažūrėjau dar. Nu GRAŽUOOOOLIS wub.gif  wub.gif  wub.gif parodyk aprašymą nugis. dar panašus šarchanas http://seed-shop.com...amp;categ=tomat

Sąžinės pas Jus merginos nėra- vis įmetat naujų nuorodų ir nuotraukų, kad seilę varvint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 29, 11:11)
Nu tie marguoliai manes netraukia  ax.gif Nors tiek biggrin.gif

Gerai, kad Jūsų netraukia, o ką daryti toms kurias traukia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 29, 12:03)
Sąžinės pas Jus merginos nėra-

Gerai, kad Jūsų netraukia, o ką daryti toms kurias traukia?  doh.gif

nerandam tokios veislės, nežinom kas tas yr cool.gif

nesilankyti čia, juk tai užkrečiama, lydima baisių padarinių liga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 29 sausio 2014 - 12:08
QUOTE(saintlina @ 2014 01 29, 10:17)
o kokio dydžio lentyna, kad tiek daigų sutilpo?

lentyna panaši į šią, bet šiek tiek didesnė
http://www.e-senukai...gner-sdh_2.html
po lentynomis iš apačios įtaisė apšvietimą, kai daigai persikelia į didesnius indelius, pradadama migracija lentyna-palangė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 29, 12:03)
Gerai, kad Jūsų netraukia, o ką daryti toms kurias traukia?  doh.gif

Turiu situ http://www.seemnemaailm.ee/goods_pictures/..._tigr$.JPG, galiu pagelbet nora numalsinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 29, 12:07)
nesilankyti čia, juk tai užkrečiama, lydima baisių padarinių liga smile.gif

Tas tiesa, nebuvau kelias dienas nieko nebenorejau, o daba prasideda, nu tas apzorumas nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 29, 11:18)
na vat kaip skiriasi moteriška ir vyriška logika. Apšvietimas neapsimoka. Tai daug kas neapsimoka. Net kai primeti sėklų kainą ir visa kita - jau tos didelės naudos nėra piniginės. Bet čioa ne piniginė nauda - čia pasitenkinimas, skonis galų gale. Na manęs netenkintų pirktiniai daigai. Kai pamatai kad saujelėje durpių jie užauginti vos ne iki žiedų. Tai kaip pagalvoji - ko į juos prikišta? plius dar veislės - perki kaip katę maiše.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
jei viską skaičiuoti, tai tiesiu taikymu reiktų į turgų važiuoti - nusipirkai jau sunokintų ir vargo nematai rolleyes.gif bet malonumo nulis tuomet būtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 29, 11:59)
skambija mb, ir sako, laišką gavai, iš Utenos, marmaledui adresuota

ot paštininkės prisižvingavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 29, 12:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
jei viską skaičiuoti, tai tiesiu taikymu reiktų į turgų važiuoti - nusipirkai jau sunokintų ir vargo nematai rolleyes.gif bet malonumo nulis tuomet būtų schmoll.gif

As tai truputi kitaip matau sitas logikas. Vyrai greitai suskaiciuoja moteru isleistus ju malonumui pinigus, o vat saviems malonumams( zvejyba, medziokle, auto/moto pomegiai ir kt.) laiko savaime suprantamus. Uztat ir kyla nesusipratimai ir nesusikalbejimai biggrin.gif

Oi apie pasta dar, esu ir as gavusi laisku su savo niku, esu gavusi ir lipnia juosta uzklijuota, ir praplesta ir net nemeginta atgal uzklijuoti voka ax.gif Tikrina juodai tuos musu seklalaiskius, maza kas ten slepiasi, gal Kulke kokia narkoziku magnate, kad laiskai keliauja kas antra diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 29 sausio 2014 - 12:25