Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 16:03)
Ir tu,Saitlina...?
Ir ką jau sėsi?Nu, tikrai ne pomidorus  schmoll.gif

ir aš, Brutas.. biggrin.gif

Vat užsimaniau pomidoro. Galvoju, gal kokį vieną, dūšios ramybei, daigo pauostymui.. Ale kaip tyčia atšalo, ir dar dviem savaitėm speigą žada, tai visą pasiryžimą numušė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 18, 17:50)
Kas auginote pomidorus Mandarinka? Gal kas pakomentuoti galetumete ka apie juos?  smile.gif

As auginau siemet, buvo patarimu neaugint nes Sh, bet grazus paveiksliukas buvo ir auginau, bet tikrai buvo sh... biggrin.gif
Na pirma keke man patikono toliau nk gero , ziedus numete, procesas sustojo g.gif
Atsakyti
Informuoju, gal kam "sueis" - Klaipėdos SCHETELIG parduotuvėj, čia visą sezoną kalbėtų, apkalbėtų sėklų nėra, neturi. Bent jau mėgėjų kiekiams. Žada savaitės vidury kažką gauti, bet bent iš mano paminėtų 10-15 veislių nei vienai nepasakė, kad užsisakę.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 18, 18:11)
As auginau siemet, buvo patarimu neaugint nes Sh, bet grazus paveiksliukas buvo ir auginau, bet tikrai buvo sh...  biggrin.gif
Na pirma keke man patikono toliau  nk gero , ziedus numete, procesas sustojo  g.gif

Aisku 4u.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 01 18, 18:07)
Nu nežinau, bais nepatogu tose šaškėse man daiginti o ir dėl durpių kokybės negali garantuoti. Patogiausia va tokiose, tai galima ir susikarpyt reikiamo dydžio ir išimt pikiavimui patogiau, nu čia kaip kam matyt ax.gif

Jo,čia kaip kam biggrin.gif. Man tai šaškėse patogiausia,nes su tom žemėm tai aš tik priterbloju visur blush2.gif Kad ir patinka man žemėse kapstytis,bet ne namie.Tik nepigiai gaunasi,nes man plius minus 300 tabletukių reikia .Dar šiemet pabandysiu tam kokoso substrate.O gal kuri užmatėt ar pas mumi neatsirado mineralinių vatos kubelių daiginimui?
http://www.hidroponi...-skl-daiginimas
QUOTE(saintlina @ 2014 01 18, 18:32)
Vat užsimaniau pomidoro. Galvoju, gal kokį vieną, dūšios ramybei, daigo pauostymui..

Mda... g.gif Vietoj fikuso auginsi?Gi pas tavi ten nenormaliai greitai visi daigai užauga...O pipirus jau sukišai ar vis dar ieškai kur nukišai tongue.gif ?
Atsakyti
As jau tris daigelius turiu kambarinuku, tik reik nenudaigoti ju wub.gif

Adija5, ka jus tiek auginat, kad net 300 reik? bigsmile.gif

As tradiciskai, zemese kapstysiuos smile.gif Sitos tabletes visos man mistika kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 07:38)
Gal kam pravers, panevezietem ir ne tik,  Nemuno g-ves parduotuvej kokosines tabl., po 4.40 uz 20 vnt. Dar nusipirkau vazonelius, kazkada irgi buvo apkalbeti, pomidoram tinkantis, siauresni, bet auksti, berods 2l talpos po 0.79cnt.

Kokia ten parde? konkreciau kurios nemuno gatves vietoj blush2.gif
Papildyta:
Noreciau kokiu 2 pomidormedziu gal kas turi pasidalint ar bent minciu kur butu galima ju ieskot nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 19:26)
Kokia ten parde? konkreciau kurios nemuno gatves vietoj  blush2.gif
Papildyta:
Noreciau kokiu 2 pomidormedziu gal kas turi pasidalint ar bent minciu kur butu galima ju ieskot nusipirkt  g.gif

nedavaziavus iki Paltaroko veterinarijos, namo Nr. tikrai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 19:31)
nedavaziavus iki Paltaroko veterinarijos, namo Nr. tikrai nezinau.

cia kazkokia parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 18:38)
Mda...  g.gif Vietoj fikuso auginsi?Gi pas tavi ten nenormaliai greitai visi daigai užauga...O pipirus jau sukišai ar vis dar ieškai kur nukišai  tongue.gif ?

greitai auga tie, kur link pavasario sodinti. Tokiu metu neauga biggrin.gif Bet pagalvojau - gal jei vienutėlį pasodinčiau, tai gal sugebėčiau išpopinti..
Nea, nesukišau - neradau dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 sausio 2014 - 19:42
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 19:39)
cia kazkokia parduotuve?

Sakyciau, netgi specializuota parduotuve, ukininkam,darzininkam. Pastatas nemazas, su dideliais vitrininiais langais, prie pat gatves, vaziuojant is karto matosi. Jus ne paneveziete?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 19:42)
Sakyciau, netgi specializuota parduotuve, ukininkam,darzininkam. Pastatas nemazas, su dideliais vitrininiais langais, prie pat gatves, vaziuojant is karto matosi. Jus ne paneveziete?

As is Pasvalio smile.gif
Atsakyti