Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 20:28)
Va va, ir mano tokie norai  biggrin.gif Vienas vazone, kitas lauke. Nors pagooglinau, radau senesne tema apie sprut, augino ir siltnamyje, tik genejo stipriai, bet man jau niekaip nebetelpa, jau ir taip siltnamis perpildytas.
Papildyta:

blink.gif Tai pas tavy pramoninis siltnamis? Sitiek pomidoru cia jau rimtas reikalas. O dar visa kita,... Ciliuku taip nuo dusios  biggrin.gif Man pernai 6 krumu per daug buvo, symet ties trim apsistosiu.

as sakiau siemet ne ciliukus, o tokius didesnius ir maziau aitresnius sesiu, pernai pasiseklavojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 21:28)
blink.gif Tai pas tavy pramoninis siltnamis? Sitiek pomidoru cia jau rimtas reikalas. O dar visa kita,... Ciliuku taip nuo dusios  biggrin.gif Man pernai 6 krumu per daug buvo, symet ties trim apsistosiu.

Nea,tokio neturiu schmoll.gif Turiu du didelius ir gal dar trečias šiemet gausis.Pomidorus ir paprikas mėgstam baisiai,o čiliukai man labai gražu biggrin.gif .Ir kažkokių super aštrių nesėju...

Gonzikai,kam tiems jiems blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 18 sausio 2014 - 20:39
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 20:07)
Tai kas tas yr  ax.gif? 120-140 pomidorų,80 paprikų,40 čiliukų ir baklažanų panašiai tiek bus šiemet.Dar ankstyvos gūžinės salotos ir nėr ...

O kur tą lapą gaut?Mineralinė akmens ar stiklo vata netinka  schmoll.gif .Specialiai augalams būna...

O-lia-lia bigsmile.gif As tada slepiuosi su savo 30-35 daigais smile.gif

Perskaiciau pirmiau apie ta vata, net nusigandau, negi cia toj tikrojoj augina, aciuD, kad ne smile.gif Del sitos, tai reiketu eiti i kokius pramoninius siltnamius, klausti, arba gal per kokias parodas, muges ieskoti g.gif Man rodos ji ne vienkartine, esu skaiciusi apie sita pramonini auginimo buda vatoje, bet kadangi atminties neturiu visiskai, tai tik apgraibom kazka pamenu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 18 sausio 2014 - 21:03
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 21:37)
Nea,tokio neturiu  schmoll.gif Turiu du didelius ir gal dar trečias šiemet gausis.Pomidorus ir paprikas mėgstam baisiai,o čiliukai man labai gražu  biggrin.gif .Ir kažkokių super aštrių nesėju...

Gonzikai,kam tiems jiems blink.gif ?

My Webpagesitiems :ax:as prisiminiau,kad ant auksto rulonioka sintepono turiu,pries 10m teko siuveja dirbt-Kaledom seiminikai padovanojo bigsmile.gif blogiausiu atveju,jei netiks statybine vata,sintepona panaudosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 sausio 2014 - 21:08
QUOTE(audine68 @ 2014 01 18, 20:08)
Syri, kur tu radai Klaipėdoje Schetelig parduotuvę????
...

dabar ji tame pastate, kur Minijos Baldai, Deco. Atskiras įėjimas - viename gale kavinė, kitame - parduoduvė. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kokia parekomenduotumete slyviniu pamidoriuku veisle.
Atsakyti
Susidirginau tik prieš naktį doh.gif wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=l0LkZrkuz_M
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 01 18, 22:01)
Susidirginau tik prieš naktį  doh.gif  wub.gif

tai jau tikrai...dabar ir tokių stovų reik doh.gif o čia kaip http://www.youtube.c...h?v=-w639iJxztY nieko sau derlius. Ale lapus tai šalina, ane? o ravėt tai nepersistengia, ne taip kaip mes, durnikės- kūprinam, blizginam, ir dar derliaus mažiau nei filmuky g.gif
fuuu, supakavau kam ką siųsiu, tad laukit, 4 damačkos, pašto karvelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 18, 21:06)
My Webpagesitiems :ax:as prisiminiau,kad ant auksto rulonioka sintepono turiu,pries 10m teko siuveja dirbt-Kaledom seiminikai padovanojo bigsmile.gif blogiausiu atveju,jei netiks statybine vata,sintepona panaudosiu

Turiu ir as sintepono nemazai, bet nelabai ikertu, daigini jame, o ka toliau? Kaip perkelti i zeme, jei saknu yra, isivels gi. Jei tik seklas pradaiginti, ir vos tik saknyte uzmatai, is karto perkelti i zemes, tai sakyciau yra ir paprastesniu budu g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 20:07)
Tai kas tas yr  ax.gif? 120-140 pomidorų,80 paprikų,40 čiliukų ir baklažanų panašiai tiek bus šiemet.Dar ankstyvos gūžinės salotos ir nėr ...

lotuliukas.gif Tai kokio dydžio armiją maitinat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 21:07)
Tai kas tas yr  ax.gif? 120-140 pomidorų..

user posted image
Nežinau ar čia tave sveikint, ar užjaust.. Tu čia tik savo reikmėms ar ir pardavimui? g.gif Nors kaip bebūtų, manau, reik pagerbti ir pasveikinti tokią darbštuolę 4u.gif
Berods, užpernai auginau 80 pomidorų daigų, tai jau nebenoriu ir nebenorėsiu. Man jau gavosi parduotos vasaros. Jau vien kiek laiko užima prieit prie kiekvieno daigo, apžiūrėt, apgenėt, apsukt aplink virvę doh.gif o dar derlių surinkt ir jį laiku sudorot.. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 21:13)
O kaip tas jo nenormalumas pasireiškė  g.gif ?

Sodinau 8 sėklas į šiltnamį perkėliau 6 pačius gražiausius daigus. Šiaip jie buvo vieni gražiausių - tvirti, stori. Kai pradėjo augti, tik vienas daugas auga aukštas ir su vaisiais, kiti vis mirė - tai viršūnės leipo (ne nuo karščio, tiesiog smulkėjo lapai), tai vaisiais visų skirtingi. Tik to vieno, kuris augo normaliai, vaisiais atitiko foto. Vienų plokšti, kitų pailgi, net ir spalvos raudonos, bet atspalviai skirtingi. Tai liko augti tik vienas Tolstojus pas mane. Sėklos buvo Sėkluvos, dabar nusipirkau Baltic seeds. Gal pasiseks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 01 18, 22:15)
dabar ji tame pastate, kur Minijos Baldai, Deco. Atskiras įėjimas - viename gale kavinė, kitame - parduoduvė.  4u.gif

Dėkui, net nepagalvojau, kad ten gali būti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti