Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 20:26)
Kokia ten parde? konkreciau kurios nemuno gatves vietoj  blush2.gif
Papildyta:
Noreciau kokiu 2 pomidormedziu gal kas turi pasidalint ar bent minciu kur butu galima ju ieskot nusipirkt  g.gif

Ar norit seklu ar daigu? Jei seklu, tai turiu kelias seklytes Giant Tree Tomato (pomidoru medis) Viena mamyte atsiunte prie kitu seklyciu, as nesejau, nes medzio man nereikia neturesiu kur auginti Ar cia tas? Jei tinka, galiu perdovanot , parasykit i az adresa.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 19:38)
Jo,čia kaip kam  biggrin.gif. Man tai šaškėse patogiausia,nes su tom žemėm tai aš tik priterbloju visur  blush2.gif Kad ir patinka man žemėse kapstytis,bet ne namie.Tik nepigiai gaunasi,nes man plius minus 300 tabletukių reikia .Dar šiemet pabandysiu tam kokoso substrate.O gal kuri užmatėt ar pas mumi neatsirado mineralinių vatos kubelių daiginimui?
http://www.hidroponi...-skl-daiginimas

o ne pigiau gautus paciai sudrekinta lapa susikarpyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 01 18, 19:47)
Ar norit seklu ar daigu? Jei seklu, tai turiu kelias seklytes  Giant Tree Tomato (pomidoru medis)  Viena mamyte atsiunte prie kitu seklyciu, as nesejau, nes medzio man nereikia neturesiu kur auginti  Ar cia tas? Jei tinka, galiu perdovanot , parasykit i az adresa.

Šiaip jokio skirtumo, tik zinau sprut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 18, 13:21)
mūsų laikais, tai kai kuriems žmonėms balti arkliai užeidavo, dabar, mat, mandriau - zebrai...

kad man atrodo.kad JUSU ir musu laikai beveik nesiskiria mirksiukas.gif va pamaciau ir isinorejau beee.gif marfos nenorejau,o sito-nors uzmusk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 20:50)
Šiaip jokio skirtumo, tik zinau sprut  blush2.gif

Pagoglinkit ar tas bus, as angl. nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 19:45)
As is Pasvalio smile.gif

supratau smile.gif Vaziuojant i senukus nuo Ramygalos gatves, bus po desine, prie pat kelio, nedavaziavus Paltaroko gyvunu klinikos, Nemuno 42 ( cia klinikos adresas). Manau, nesunkiai rasit. Buvo ten ir jalapeno pipiru, nemazai kas klause, nerado pirkti, ir baklazanu violeta lunge,
Sprut kelias seklas turiu, viena galeciau duoti, pati galvoju 2 pasiseti. O kur zadat auginti, siltnamyje?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 18, 20:05)
Adija5, ka jus tiek auginat, kad net 300 reik?  bigsmile.gif

Tai kas tas yr ax.gif? 120-140 pomidorų,80 paprikų,40 čiliukų ir baklažanų panašiai tiek bus šiemet.Dar ankstyvos gūžinės salotos ir nėr ...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 18, 20:49)
o ne pigiau gautus paciai sudrekinta lapa susikarpyt? g.gif

O kur tą lapą gaut?Mineralinė akmens ar stiklo vata netinka schmoll.gif .Specialiai augalams būna...
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 18, 19:19)
Informuoju, gal kam "sueis" - Klaipėdos SCHETELIG parduotuvėj, čia visą sezoną kalbėtų, apkalbėtų sėklų nėra, neturi. Bent jau mėgėjų kiekiams.  Žada savaitės vidury kažką gauti, bet bent iš mano paminėtų 10-15 veislių nei vienai nepasakė, kad užsisakę.

Syri, kur tu radai Klaipėdoje Schetelig parduotuvę????
Aš jau buvau nutarusi, kad turiu visko pakankamai, dar laukiu poros hibridų, nu bet velnias nunešė mani į sėklas, tai nusipirkau: Lemon boy, Ola polka, Tolstoj, Rally, Rozovyj slon, Giulietta, Noire de crime, Raisa. Šiaip ėmiau pagal girdėtus atsiliepimus. Gal ką praleidau ir kokios nors rūšies patartumėte nesodinti, nes turite liūdną patirtį? Tolstojų tai bandysiu reabilituoti po praėjusių nesėkmingų metų, gal šį kartą jis man užaugs normalus.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 18, 20:05)
supratau  smile.gif Vaziuojant i senukus nuo Ramygalos gatves, bus po desine, prie pat kelio, nedavaziavus Paltaroko gyvunu klinikos, Nemuno 42 ( cia klinikos adresas). Manau, nesunkiai rasit. Buvo ten ir jalapeno pipiru, nemazai kas klause, nerado pirkti, ir baklazanu violeta lunge,
Sprut kelias seklas turiu, viena galeciau duoti, pati galvoju 2 pasiseti. O kur zadat auginti, siltnamyje?

Aga paziurejau per Google zemelapius, lyg ir jauciu kuris ten pastatas smile.gif Sprut lyg ir noreciau pabandyt dideliam vazone augint bent viena eksperimentui, kita atokaitoj lauke, siltnami gaila tokiam zveriui uzleist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2014 01 18, 21:08)
Tolstojų tai bandysiu reabilituoti po praėjusių nesėkmingų metų, gal šį kartą jis man užaugs normalus.

O kaip tas jo nenormalumas pasireiškė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 18, 20:12)
Aga paziurejau per Google zemelapius, lyg ir jauciu kuris ten pastatas smile.gif Sprut lyg ir noreciau pabandyt dideliam vazone augint bent viena eksperimentui, kita atokaitoj lauke, siltnami gaila tokiam zveriui uzleist  blush2.gif

Va va, ir mano tokie norai biggrin.gif Vienas vazone, kitas lauke. Nors pagooglinau, radau senesne tema apie sprut, augino ir siltnamyje, tik genejo stipriai, bet man jau niekaip nebetelpa, jau ir taip siltnamis perpildytas.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 20:07)
Tai kas tas yr  ax.gif? 120-140 pomidorų,80 paprikų,40 čiliukų ir baklažanų panašiai tiek bus šiemet.Dar ankstyvos gūžinės salotos ir nėr ...

blink.gif Tai pas tavy pramoninis siltnamis? Sitiek pomidoru cia jau rimtas reikalas. O dar visa kita,... Ciliuku taip nuo dusios biggrin.gif Man pernai 6 krumu per daug buvo, symet ties trim apsistosiu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 18, 21:07)

O kur tą lapą gaut?Mineralinė akmens ar stiklo vata netinka  schmoll.gif .Specialiai augalams būna...

pirmadieni suzinosim-issiunciau jiems uzklausa mirksiukas.gif pagalvojus,neblogas variantas,maziau darbo nei su zemem g.gif
Atsakyti