Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

pas mane Zirafa viduj daiginosi. kazkaip nejaukiai, o dar kai salia Purple kalabasai baisuokliai augo- dieds erzindavo, kad viena karta jie mane sues. nu rimtai nejauku visi tie issigimimai, ypac kai GMO smekla plevena...
Atsakyti
mano viltys zlugo del akmens vatos kubeliu angel_sadangel.gif idedu firmos atsakyma :skirta man''

negalima ,kadangi jos savybės visiškai priešingos nei reikia
hidroponikai. Sudėtis nesiskiria - skiriasi tik paruošimo būdas. Vata
turėtų sugerti drėgmę,o statybinė veikia priešingai - ji atstumia
drėgmę.

, , jūs rašėte:

> Tai yra užklausinis el.laiškas per http://www.hidroponika.lt/ nuo:

> sveiki,ar galima naudoti statybine mineraline akmens vata
> daiginimui?ar jos sudetis skiriasi nuo vatos kubeliu?lauksiu atsakymo''
verysad.gif PS.SKAITYKIT ATSAKYMA NUO APACIOS I VIRSU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 sausio 2014 - 13:43
QUOTE(astiti @ 2014 01 20, 10:31)
gal kas turit parduoti marfos seklu  4u.gif gaila, kad ju tik didziuosiuose miestuose yra....sudetinga iki ju nusigauti  verysad.gif

O kodėl čia taip visos užsiciklinot tų Marfų? g.gif Ten kas, kiekvienam pomidore karato deimantas blizga?
Daug nesikankinau, nusipirkau nedeficitinių, pačių paprasčiausių išbandytų hibridų Brooklyn, Delfine, Florenzia ir esu tikra, kad derliaus turėsiu.

Merginos dar gyrė hibridą Rally, Fantasio. Dar labai neblogas yra Buran, jo tikrai yra Sėkluvos parduotuvėj. Avietinis hibridas Fenda taip pat yra susilaukęs pagyrų. Colibri taip pat yra Sėkluvoj...
Jei nėra galimybių nukeliaut į didmiesčius, tai dar iš šito puslapio galima pomidorų sėklų išsirinkti http://www.e-seklos....s/darzoves?p=10

Jei dar mažai, štai čia yra puikių pomidorų http://www.sodui.lt/...idorai-711.html

Ir čia dar yra pomidorų pasirinkimas.. http://www.originali...s/darzoves?p=11

Pomidorų sėklų pasirinkimas toks, kad man jau primena iš senosios animacijos auksinės antilopės dovanas gobšuoliui radžai - dar.. dar.. dar..
Atsakyti
Siandien savim beveik didziuojuosi, nes uzsukus i seklu parduotuve net neziurejau jau i pomidoru seklas biggrin.gif
Prigriebiau tik is BS produkcijos po pokeli svogunu seklu, agurku ir buroku smile.gif

P.S. Alytiskes Jalapeno seklu yra toje Egzotikos parduotuveje prie ligonines 4u.gif

Nuo tokiu oru, tai ne seti, nei kukuoti nesinori schmoll.gif
O del marfu, tai cia tikrai jau liga, merginos 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 15:09)
Nuo tokiu oru, tai ne seti, nei kukuoti nesinori  schmoll.gif
O del marfu, tai cia tikrai jau liga, merginos  4u.gif  bigsmile.gif

o kas sake,kad cia sveiko renkas g.gif nors, tamstele, tai jau kaip ir sveiksti?! mirksiukas.gif bigsmile.gif nusipirkau vakar IKI kumato pomidoru schmoll.gif iki black russian jam toli.net kumato augint nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 20, 14:13)
o kas sake,kad cia sveiko renkas g.gif nors, tamstele, tai jau kaip ir sveiksti?! mirksiukas.gif  bigsmile.gif  nusipirkau vakar IKI  kumato pomidoru schmoll.gif iki black russian jam toli.net kumato augint nesinori schmoll.gif

drinks_cheers.gif visos daugiau ar maziau mes ligones. gerai,kad be pomidoru dar veiklos yra, o tai visai nukvakimas man cia butu turbut blush2.gif
Is viso tie parduotuviniai pomidorai, man TRAGEDIJA. Nupirko vyras cia kada. tai as valgyti ju net negaliu-nei skonio, nei kavpo. Nieko visiskai panasaus i pomidora.
Bandysiu butinai ir as Black Russian siemet seti thumbup.gif
Ikiso man dar siandien Biologiniu trasu daigeliams. Labai jas gyre. Is Emolus. Sitos. Paklausiau ar tikrai jau cia tik ir darzoviu daigams, tai sake,kad isbandytos ir labai pasiteisino. Ka jus manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 14:00)
Pomidorų sėklų pasirinkimas toks, kad man jau primena iš senosios animacijos auksinės antilopės dovanas gobšuoliui radžai - dar.. dar.. dar..

O ka daryt, kai akys marios, o s***a pekla doh.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 14:09)
Siandien savim beveik didziuojuosi, nes uzsukus i seklu parduotuve net neziurejau jau i pomidoru seklas  biggrin.gif

O del marfu, tai cia tikrai jau liga, merginos  4u.gif  bigsmile.gif

Pagarba hi.gif Bet as ligone ir tuo didziuojuosi biggrin.gif

Mano trys grazuoliai stovi skilcialapiu stadijoj, gerai jiems, saule spigina, dienos sviesios, gal kas ir iseis g.gif

Siais metais ir as i gegutes galiu isirasyt, busiu back gegute, pritariancioji taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 14:24)
Ikiso man dar siandien Biologiniu trasu daigeliams. Labai jas gyre. Is Emolus. Sitos. Paklausiau ar tikrai jau cia tik ir darzoviu daigams, tai sake,kad isbandytos ir labai pasiteisino. Ka jus manote?  g.gif

Tinklapy nenurodytas vario trąšų kiekis. Daržovėms reikalingas varis, bet labai labai mažais kiekiais, padauginus - nuodai valgytojams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 20, 15:05)
Tinklapy nenurodytas vario trąšų kiekis. Daržovėms reikalingas varis, bet labai labai mažais kiekiais, padauginus - nuodai valgytojams  4u.gif

g.gif ir zinok tu dabar, zmogau, koks tas kiekis vario. Nes ant pakuotes nieko neraso. Reiks gal jiems paskambinti...

Pasukau, tai pasake, kad ten vario trasu labai maza norma ideta ir tikrai tinka ir darzoviu daigams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 20 sausio 2014 - 15:20
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 14:00)
O kodėl čia taip visos užsiciklinot tų Marfų?  g.gif

Ex, o negalėtum įdėti savo Delfine arba kito kokio laisvai prieinamo hibrido foto? biggrin.gif Na, kad būtų galima beveik bile kurioj parduotuvėj rasti. Kiek mergiočių ramiai miegot pagaliau galėtų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 15:00)
O kodėl čia taip visos užsiciklinot tų Marfų?  g.gif Ten kas, kiekvienam pomidore karato deimantas blizga?

Nu,dėl deimantų tai abejoju,jau čia per riebiai g.gif . Pas mani tai nors su kokiu mielu veiduku tegul būna,pvz. su besišypsančiu George Clooney...
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 15:09)

Baikit dar su tais kukavimais:pagrindinis sopranas dar tik žiema pradeda džiaugtis biggrin.gif Nereikia dar man jokio pavasario.Tokios gražios dienos dabar,dūšia atsigauna po tų terzlų ir balų...
QUOTE(saintlina @ 2014 01 20, 16:34)
Ex, o negalėtum įdėti savo Delfine arba kito kokio laisvai prieinamo hibrido foto?  biggrin.gif Na, kad būtų galima beveik bile kurioj parduotuvėj rasti. Kiek mergiočių ramiai miegot pagaliau galėtų..  smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai manikiūrus daugeliui apsaugotum,bo nusigrauž ir gelinius ... biggrin.gif
Atsakyti
nenoriu tokios ziemos-salta, peckuriu pilnu etatu varau. Iseini pasiserti ukelio, tai begom begom, kad serksnas ant pasturgalio neuzsidetu unsure.gif
Atsakyti