Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 22, 08:57)
Tai ką matyt jau turėjai nusipirkus, ar po mūsų susitikimo pirkai kaip pamatei gražų pokiuką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Nieko dabar per susitikimus dalinsimės  biggrin.gif . Ir pabendrauji, ir laikas maloniai prabėga, o ir bendrą tikslą turim tas svarbiausia.
Ruošk lagaminus šeštadieniui pas mane.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Aš pietus ruošiu  mirksiukas.gif

Pries pora metu nusipirkau ta pokiuka, nes labai aprasymas ir nuotrauka suzavejo biggrin.gif Bet tuo viskas ir pasibaige blush2.gif
Joooo, jau svarstau,kaip cia man savo tas tris dezutes seklu susipakuoti,kad nepamirsti ko vaziuojant pas tave g.gif
Deserta bent pati atsivesiu blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 22, 10:14)

Deserta bent pati atsivesiu  blush2.gif  4u.gif

Čia stop pas mane važiuoji aš vaišinu mirksiukas.gif

Dėl marinavimo netyšta pas mane, g.gif aš juos žalius marinuoju tai gal dėl to. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane marinuotų nebūna, mes ką turim tą suvartojam , iš stiklainių jų niekas nevalgo, nebent maklionkė kokia, bet ten tinka visoki.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 22, 11:28)
pas mane marinuotų nebūna, mes ką turim tą suvartojam , iš stiklainių jų niekas nevalgo, nebent maklionkė  kokia, bet ten tinka visoki.

Kiekvienam savo aš pati makalošių nevalgau. mirksiukas.gif Tik šiemet pomidorų padažą skanų padariau, nes pomidorų perteklius ryškus buvo, tai visiems padažas skanus buvo, dėl to labai džiaugiuosi. Receptas rudėnį bus įkeltas. Nes pati tik ingridientus atsimenu, kiekių ne. Net šiemet papriką dėl to sodinsiu, mes jos šiaip nelabai blush2.gif vyras tai visai kratosi, o mano padažą šaukštais kabina sakau skanu sako labai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Uzbegu tik pasikaitineti, kazkaip mane sudomino sie pomidorai, gal kuri auginote anksciau, kaip sekesi, kaip dygo, kokio skonio buvo? "Mini Black Dark Tomato"
na dar cia is to pacio pardavejo tokie gan patrauklus su raudonu viduriuku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 22 sausio 2014 - 11:34
o as siemet sodinsiu daug geltonu-patiko mano vaikams geltonas pomidoru padazas,o jei dar lekstej smailika is geltono padarai su raudono akytem,tai mazoji net krykscia is dziaugsmo.o ir darbo nedaug.nuplykai,nulupi,sumeti puodan,kelios cesnako skilteles.druskos pagal skoni.uzverdu,15 min patusta,sublenderiuoju.idedu pektino misinio ir iki uzvirimo.laikos kuo puikiausiai,rugsteles nuo pektino uztenka,o ir spalva ryski geltona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 21, 16:51)
Aš du tokiu pat pavadinimu randu,o kuris tikrasis taip ir neaišku  g.gif Ilgiau paieškojus,tai dar ir daugiau atsirastų...
http://www.e-seklos....goldene_konigin
http://www.sonis.lt/...nanas-01-g.html

Pati aš daug metų Ananasus auginu(ir tikrai dar auginsiu) tokius kaip pas Para mirksiukas.gif . Dideli, derlingi labai skanūs, tik nereikia perlaikyti ant krūmo, o skinti ir valgyti, arba jei nespėjam valgyti galima konservuoti, man tai tikrai kai bendroje masėje raudonų pomidorų nemaišo įpjaustyti keli geltoni. Taip, jis neskirtas ilgam laikymui kaip Upas sakė,(bet jis ir nėra jau toks,kurio niekur nenusiveši, nusiskinei nusivežei ir gali valgyti, tikrai nepavirsta į košę).
Mano kaiminka(manė, kad gal bus kažkokie kitokie, nes nuotraukoje kitokie parodyti) tai praėjūsį sezona pirko tokius iš ŽS My Webpage , išaugo tikrai tikrieji ananasai kaip ir mano daugel metų augiti , tokie paplokšti dydeli geltoni su raudonis dryžiukais.
Atsakyti
user posted image

Šiemetinė Vilma.Padauginta iš pernykščio ūglio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 22 sausio 2014 - 11:36
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 22, 11:32)
o as siemet sodinsiu daug geltonu-patiko mano vaikams geltonas pomidoru padazas

mano vaikis užpraėjusį sezoną irgi buvo baisiai susižavėjęs geltonais pomidorais ir prisakė kitąmet auginti daugiau. Pernai prisodinau daug. Spėkit, ar valgė biggrin.gif Nutarė, kad visgi dabar jam labiau raudoni patinka. Vienintelius Sunsugar šlamštė iš geltonų.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 22, 10:52)
Kiekvienam savo aš pati makalošių nevalgau.  mirksiukas.gif Tik šiemet pomidorų padažą skanų padariau, nes pomidorų perteklius ryškus buvo, tai visiems padažas skanus buvo, dėl to labai džiaugiuosi. Receptas rudėnį bus įkeltas. Nes pati tik ingridientus atsimenu, kiekių ne. Net šiemet papriką dėl to sodinsiu, mes jos šiaip nelabai  blush2.gif vyras tai visai kratosi, o mano padažą šaukštais kabina sakau skanu  sako labai. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .

cia gal tas pats kuri as dariau smile.gif.... irgi super skanus buvo...siems metams paprikos ir daug sodinsiu butent jam smile.gif
mano padazas tai sitas
tik su tam tikru koregavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 22, 12:37)
mano vaikis užpraėjusį sezoną irgi buvo baisiai susižavėjęs geltonais pomidorais ir prisakė kitąmet auginti daugiau. Pernai prisodinau daug. Spėkit, ar valgė  biggrin.gif Nutarė, kad visgi dabar jam labiau raudoni patinka. Vienintelius Sunsugar šlamštė iš geltonų.

man ir paciai idomu,ateina kas sveciuosna,shnai ant stalo geltona padaza,ziuri, blink.gif blink.gif blink.gif ,nuo kada cia saslas su uogiene valgomas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei zaliu uzderes,tai siemet bandysiu ir zalia daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 01 22, 12:50)
cia gal tas pats kuri as dariau smile.gif.... irgi super skanus buvo...siems metams paprikos ir daug sodinsiu butent jam smile.gif
mano padazas tai sitas
tik su tam tikru koregavimu smile.gif

Nu panašus Tany į tavo, tik ten žinau gerai, kad 5 kg. pomidorų 1 kg. paprikos 1 kg svogūnų o gal 0,5 kg. nu ir cukrus, druska, actas, česnakas, bet va kiekius reiks tikslinti. biggrin.gif
Atsakyti