Ir gražu, ir praktiška
Nu negalima čia dėti visokių pomidorinių foto - dabar jau rezgu mintį, kad gal man jau nebereikia tų pelargonijų didžiausių vazonų - gal man reikia visokiais geltonais, raudonais "vyšniukais" klombas kieme apsodint
Ir gražu, ir praktiška
Ir gražu, ir praktiška
Aciu merginom visom atsiliepusiom del Medovy Spas, jus NUOSTABIOS !!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(syri @ 2014 01 22, 14:55)
Nu negalima čia dėti visokių pomidorinių foto - dabar jau rezgu mintį, kad gal man jau nebereikia tų pelargonijų didžiausių vazonų - gal man reikia visokiais geltonais, raudonais "vyšniukais" klombas kieme apsodint
Ir gražu, ir praktiška
Ir gražu, ir praktiška
QUOTE(syri @ 2014 01 22, 13:55)
gal man reikia visokiais geltonais, raudonais "vyšniukais" klombas kieme apsodint
Ir gražu, ir praktiška
Ir gražu, ir praktiška
nu nedurna mintis- bajajų gyvatvorę gali pasidaryt, vienoj tako pusėj, sodinant kas metrą tai dar ir figūriškai išdėliot galima, venusiukus dar kur įtupdyt, ant kolonų- svyrančius- i ko ne prabangiai atrodytų? Dar agurkas gali vingiuot su nasturta kokia po paranke, serentis vienur kitur žybsėt gali- rojaus kampelis būtų
Auginau Aurea, Corazon , Puzata Chata ir Red Pear vienu metu. Labiausiai patiko Red Pear
Ji derejo geriausiai is visu isvardintu, ir skonis puikus. Puzata chata nesirgo, bet stipriai numete ziedus, Skonis irgi geras
Ji derejo geriausiai is visu isvardintu, ir skonis puikus. Puzata chata nesirgo, bet stipriai numete ziedus, Skonis irgi geras
Oi net prunksciu skaitydama "aprasymus"
I Ukraina dar patarciau veztis Tocayo is BS, net ir marinuoti tam tikslui tinka
Zodziu taip, is hibridu man truksta tik Delfinu iki pilnos laimes. Is veisliu - Spasu (situ jau sutarus esu, bet niekaip nepasiimu, namu areste sedziu antra savaite
). Cia kol kas daugiau nieko nereik. Bet seja dar toli... oi kaip toli
Zodziu taip, is hibridu man truksta tik Delfinu iki pilnos laimes. Is veisliu - Spasu (situ jau sutarus esu, bet niekaip nepasiimu, namu areste sedziu antra savaite
QUOTE(Kulke @ 2014 01 22, 15:10)
Pas mane panasi situacija, tik dar reiks nusipirkti Tolstoj h, bet deja pakolkas irginamu arestas, du su antibijotikais, viena karantine, ketvirtas ligoninej
O seja man taivisai netoli, as vasari sodinau praeita pavasari ir dabar taip sesiu, mano salygom patys tie daigai buvo
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 22, 14:59)
nu nedurna mintis- bajajų gyvatvorę gali pasidaryt, vienoj tako pusėj, sodinant kas metrą tai dar ir figūriškai išdėliot galima, venusiukus dar kur įtupdyt, ant kolonų- svyrančius- i ko ne prabangiai atrodytų? Dar agurkas gali vingiuot su nasturta kokia po paranke, serentis vienur kitur žybsėt gali- rojaus kampelis būtų 
drauges kiemo vidury sulyneli is akmenu vyras sulipde.kelis metus ten augo geles.o pernai ji bajaja ten itupde.tai super jis ten atrode apsuptas geltonu ir baltu petuniju.tai atejus 7madieni uzsiprase jau daigu,specialiai sulinin
nu vat koki pavyzdžiai- vienam bajaja- nepasiteisinęs bandymas, kitam- grožis, gėris, skanuma
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 22, 14:55)
aš taip pudovik sėklų servetėlę nemenką prateriojau- nu net nežinau nei kur ieškot 
Nu,su Saintlina tai jau kaip ir viskas aišku, ir nieko naujo
A, tu irgi gal su fermentacijom,skaidrinimais ir degustacijom užsiimi
Oi,matuke
O ar patartina pomidorus lauke kišti į vietą, kur pernai agurkai augo? O dar prieš tai buvo tiesiog pieva.
QUOTE(Kulke @ 2014 01 22, 15:10)
Oi net prunksciu skaitydama "aprasymus"
I Ukraina dar patarciau veztis Tocayo is BS, net ir marinuoti tam tikslui tinka
O aš galvoju, kur tu dingai?