Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

o mane apėmė didžiulis liūdesys - paskutinis stiklainis verysad.gif

user posted image

Skanaus

user posted image
Atsakyti
O aš ateinu ir atvelku iš paskos klausimą. Čia visoms, kurios turi bent mažiausią praktiką su pomidorų veisle Puzata Hata. Sėklų neturiu ir neieškau. Reikia, kad auginusios papasakotumėt kaip ši veislė derėjo, būtų gerai, jei galėtumėt palygint derėjimą, skonį ir atsparumą ligoms su kita panašia veisle (Corazon ir kt.). Dviejų žodžių komentaras netinka. Prie aprašymo Hatos fotkės būtų privalumas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 sausio 2014 - 12:59
QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 12:58)
O aš ateinu ir atvelku iš paskos klausimą. Čia visoms, kurios turi bent mažiausią praktiką su pomidorų veisle Puzata Hata. Sėklų neturiu ir neieškau. Reikia, kad auginusios papasakotumėt kaip ši veislė derėjo, būtų gerai, jei galėtumėt palygint derėjimą, skonį ir atsparumą ligoms su kita veisle. Dviejų žodžių komentaras netinka. Prie aprašymo Hatos fotkės būtų privalumas user posted image

as tik kitais metais galesiu su corozonu palyginti
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 22, 09:57)
Sėklų nusipirku prieš 2 metus ir dar nei kart nesėjau, gal pabandyti  g.gif . man jų kaina pagal kitų pasirodė žema tai galvoju nieko gero iš jų nebus

Na,už savo kainą,tai jie trigubai atidirba,bent pas mani.Tik kietoki ,grumstukai tokie...gaut kakton su tokiu nenorėčiau schmoll.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 01 22, 12:37)
mano vaikis užpraėjusį sezoną irgi buvo baisiai susižavėjęs geltonais pomidorais ir prisakė kitąmet auginti daugiau. Pernai prisodinau daug. Spėkit, ar valgė  biggrin.gif Nutarė, kad visgi dabar jam labiau raudoni patinka.

O mano berniukas,pamatęs raudonų porą naujų pokučių vakar/nesusilaikiau,Florenzia ir Syta akmeninių prigriebiau dėl viso pikto/ tik fui raudoni...suburbėjo.Aš dar sąrašų nesudarinėju,bet panašu,kad raudonieji bus tik hibridai ir etninė mažuma šiltnamy g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 22, 12:37)
mano vaikis užpraėjusį sezoną irgi buvo baisiai susižavėjęs geltonais pomidorais ir prisakė kitąmet auginti daugiau. Pernai prisodinau daug. Spėkit, ar valgė  biggrin.gif Nutarė, kad visgi dabar jam labiau raudoni patinka. Vienintelius Sunsugar šlamštė iš geltonų.

Ką norėt iš vaikų, jeigu aš pati tik pernai ir supratau, kad man labiausiai raudoni patinka biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2014 01 22, 12:50)
cia gal tas pats kuri as dariau smile.gif.... irgi super skanus buvo...siems metams paprikos ir daug sodinsiu butent jam smile.gif
mano padazas tai sitas
tik su tam tikru koregavimu smile.gif

O ką koregavai?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 22, 14:09)
vakar/nesusilaikiau,Florenzia ir Syta akmeninių prigriebiau

Florenzia tikrai ne akmeniniai, ir turinčios kas trečią dantį tikrai sukramtys smile.gif O su Syta pomidorais jau gali apsiginkluot ir Ukrainon važiuot..
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2014 01 22, 13:56)
o mane apėmė didžiulis liūdesys - paskutinis stiklainis  verysad.gif

Įsivaizduoju kaip skaniai paskutinis stiklainiukas bus suvalgytas biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 13:58)
O aš ateinu ir atvelku iš paskos klausimą. Čia visoms, kurios turi bent mažiausią praktiką su pomidorų veisle Puzata Hata. Sėklų neturiu ir neieškau. Reikia, kad auginusios papasakotumėt kaip ši veislė derėjo, būtų gerai, jei galėtumėt palygint derėjimą, skonį ir atsparumą ligoms su kita panašia veisle (Corazon ir kt.). Dviejų žodžių komentaras netinka. Prie aprašymo Hatos fotkės būtų privalumas user posted image

Nesu tokio auginus. O jis kažkuom panašus į Corazoną?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 13:58)

Praeita vasara pirma karta auginau Puzata chata.Man jie labai patiko, nes yra pakaitalas Corazon, kuriu seklos brangios tai ju ir nebeauginsiu, o vietoj ju puzatukus. Auksti derlingi skanus, derlingesni uz corazonus, bet daugiau nieko ir nepasakysiu ,nes augo 1 daigas pabandymui o prieziuros prasme , mazai laiko teturejau, tai beveik nepriziurejau ir nuotrauku neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 13:19)
Florenzia tikrai ne akmeniniai, ir turinčios kas trečią dantį tikrai sukramtys smile.gif O su Syta pomidorais jau gali apsiginkluot ir Ukrainon važiuot..

nerealus pomidorų aprašymas- nors ant pokelių dėk lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 14:19)
O su Syta pomidorais jau gali apsiginkluot ir Ukrainon važiuot..

Nu jau ne schmoll.gif Aš pomidorus valgymui auginu,o ne kaip ginklus ar ...pašarą vištoms tongue.gif

Dėl Puzatų Chatų,tai Saintlina tikrai pernai augino ir lygino su Aurea. Chatos labiau jai patiko,todėl aš irgi jų užsimaniau...Va fotkę ar buvo įkėlusi,tai nepamenu,nes ji visada tokias jau maliukes potograpijas įdeda iš kuklumo ax.gif Nors josios Guliverį tai gerai atmenu...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 22, 12:58)
O aš ateinu ir atvelku iš paskos klausimą. Čia visoms, kurios turi bent mažiausią praktiką su pomidorų veisle Puzata Hata.

aš tau vakare foto įmesiu, kai iš darbo grįšiu. Veislė puiki. Derėjo nuostabiai. Sirgt linkus mažiau už Corazon (nors neauginau abiejų vienu metu, tai gal čia labai tiksliai nepasakysiu). Derėjo daugiau. Corazon gal kiek stambesni ir gal šiek tiek sultingesni mastau.gif Forma panaši, skonis man irgi labai stipriai nesiskyrė.
Bėda tik viena - prisirinkau sėklų ir jas kažkur pamečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 22, 13:45)

Bėda tik viena - prisirinkau sėklų ir jas kažkur pamečiau  doh.gif

aš taip pudovik sėklų servetėlę nemenką prateriojau- nu net nežinau nei kur ieškot doh.gif
Atsakyti