Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(ZmoNa_ @ 2014 01 19, 12:09)
Sveikos, nespeju as su jusu tempais biggrin.gif o kai viska perskaitau tai ir jau nebesinori diskutuoti biggrin.gif del to pirsto nuo rasiklio kur cia stebejotes ... man po mokslu jis buvo gerokai sumazejes, bet va pradejau pilnu tempu dirbti salone ir nuo "pusherio" bet didelis pasidare ir kreivas biggrin.gif bet man dzin tokia jau ta mano dalia biggrin.gif tureti kreiva pirsta ...

wub.gif pirmieji ir antrieji first.gif

Princesė. sios spalvos, apsoliut nieko bendro neturi, nepanasios schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 sausio 2014 - 14:17
user posted image
va mano problema.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 18, 01:43)
blefas man tie zaidimai. schmoll.gif

Nu aš FB loterijose,jau esu laimėjus 3 kartus smile.gif

QUOTE(ZmoNa_ @ 2014 01 19, 14:09)

Du pirmi labai gražūs mirksiukas.gif Fainas tas lipdukas su užtrauktuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 01 19, 14:14)
panos, o ta ibd dolomite ne tokia pat kaip hg inner wixen? g.gif blush2.gif

Šita spalvytė man panaši į Progel City lights 4u.gif Turiu pasatariąją, vargau pradžioje, po kurio laiko patirštėjo, bėgo į odeles, bet dabar vis tiek IBD pirkčiau, nes visos mano turimos IBD net ir skystesnės ar reikalaujančios daugiau sluoksnių labai smagiai lakuojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 13:48)
Nepatiko  4u.gif Nelygus nagai, galiukai kreivoki, ir foto kampas blogas  mirksiukas.gif

Nemoku as zinokit dar nei lakuoti,nei fotografuoti.Nebesirodysiu 4u.gif

Labai graziai atrodo naguciai kur su matine spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 19, 12:13)
As dolomito neturiu,o irgi noriu labai  doh.gif

drinks_cheers.gif as uzsisakiau...laukiu 4 IBD laku, nesu dar ju bandzius g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2014 01 19, 17:01)
Nemoku as zinokit dar nei lakuoti,nei fotografuoti.Nebesirodysiu  4u.gif

doh.gif nu cia dabar schmoll.gif jei kazkam nepatiko, tai bent kitiem parodykit biggrin.gif visada idomu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 01 19, 17:05)

doh.gif nu cia dabar  schmoll.gif jei kazkam nepatiko, tai bent kitiem parodykit  biggrin.gif visada idomu smile.gif  4u.gif

Gal kada ir pabandysiu 4u.gif Kol kas dziaugiuosi kad isvis pavyko ir tfu,tfu,tfu,antra diena ne krust.Nors visa diena skiriu namu ruosos darbams.
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 19, 17:16)
Gal kada ir pabandysiu  4u.gif  Kol kas dziaugiuosi kad isvis pavyko ir tfu,tfu,tfu,antra diena ne krust.Nors visa diena skiriu namu ruosos darbams.

aisku, kad laikys, kur jie desis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokios vokieciu firmos SNC priemones geliniam lakavimui. Bet ju gelinio lako nuemejas tooooks ziaurus doh.gif po 40 min pasiaustus nagus laikau folijoje, bet sunkaii sekasi nuimti laka. Noriu isigyti kitos firmos gelinio lako nuemeja.

Ar galiu pirkti Harmony firmos, ar cia reikia ieskoti kazkokio tinkancio ivairiu firmu lakams? g.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2014 01 19, 15:35)
Sveikos, turiu tokios vokieciu firmos SNC priemones geliniam lakavimui. Bet ju gelinio lako nuemejas tooooks ziaurus  doh.gif  po 40 min pasiaustus nagus laikau folijoje, bet sunkaii sekasi nuimti laka. Noriu isigyti kitos firmos gelinio lako nuemeja.

Ar galiu pirkti Harmony firmos, ar cia reikia ieskoti kazkokio tinkancio ivairiu firmu lakams?  g.gif

Dekui uz atsakyma  4u.gif

Nemanau kad yra toks kuris tinka visoms ir toks kuris tinka tik vienai rūšiai. Aš pati turiu nuėmėją Orly ir Harmony gelish,man jie nesiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 15:48)
Labai grazus ZmoNa darbai  blink.gif  wub.gif
Papildyta:

Nepatiko  4u.gif Nelygus nagai, galiukai kreivoki, ir foto kampas blogas  mirksiukas.gif

Nu zmogus pirma kart pabande, o cia ponia kasd voze
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 19, 17:09)
Šita spalvytė man panaši į Progel City lights 4u.gif Turiu pasatariąją, vargau pradžioje, po kurio laiko patirštėjo, bėgo į odeles, bet dabar vis tiek IBD pirkčiau, nes visos mano turimos IBD net ir skystesnės ar reikalaujančios daugiau sluoksnių labai smagiai lakuojasi ax.gif

Kaip gerai kad palyginot bigsmile.gif nereik man tada IBd nes pro gelio turiu, nu man ji super lakuojas wub.gif

QUOTE(GITALE @ 2014 01 19, 18:38)
Nu zmogus pirma kart pabande, o cia ponia kasd voze

Jo is niekur islindo ir kai dejo, o zmogus tik pirma bandyma parode doh.gif taip ir ivaromi kompleksai zmonems verysad.gif
Atsakyti