Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 21:00)
Tai baisiai gerai jei per 3min sustingta 9 w uv lempoj  bigsmile.gif  o tai nagu foto nebus  g.gif  biggrin.gif

Tai po dienos kitos bus matyt ar ten taip gerai lotuliukas.gif O foto... per plansete nemoku,bet pabandysiu.Vakaras,taip stipriai klaidos gal nesimatys biggrin.gif
Atsakyti
Spalvytė ta raudona tikrai super, labai gerai dengiasi,nesitraukia,nenubėga wub.gif kažin visi CND taip gerai lakuojasi? g.gif
Aš apie led vis svajoju, bet kol klienčių nedaug tai vis neperku, nežinau, gaila kažkaip pinigėlių, nors taip gerai būt nereikėtų bijot kad lemputės perdegs ir daug greičiau nagučiai užsilakuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 01 18, 23:13)
Spalvytė ta raudona tikrai super, labai gerai dengiasi,nesitraukia,nenubėga  wub.gif  kažin visi CND taip gerai lakuojasi?  g.gif
Aš apie led vis svajoju, bet kol klienčių nedaug tai vis neperku, nežinau, gaila kažkaip pinigėlių, nors taip gerai būt nereikėtų bijot kad lemputės perdegs ir daug greičiau nagučiai užsilakuotų   smile.gif

Aš ir vis pasvajoju, pasvajoju.. bigsmile.gif Bet, kai realiai, lakuoju tik sau ir kelioms draugėms, pažystamoms - vis susilaikau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 18 sausio 2014 - 21:19
Tik labai nesimuskit angel_not.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 23:24)

a ko čia muštis biggrin.gif Atrodo tvarkingai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 22:24)
user posted image

Nu kad ner uz ka biggrin.gif spalva ne mano blush2.gif ir as baisiai priekabi kai manikiuras nedarytas, o siaip pirmas kartas viskas su laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 18, 22:39)
Nori suzinot butent apie sia spalva ar apie visa kolekcija?

BUTENT APIE SIA SPALVYTE
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 18, 21:26)
a ko čia muštis  biggrin.gif Atrodo tvarkingai wink.gif  4u.gif

As nykscio nerodziau liezuvis.gif O jeigu istikruju,tai tikrai nera lengva.Dabar galvoju,gal tikrai per mazai laikiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 21:33)
Nu kad ner uz ka  biggrin.gif  spalva ne mano  blush2.gif  ir as baisiai priekabi kai manikiuras nedarytas, o siaip pirmas kartas  viskas su laiku  4u.gif

Tai kad tvarkytas,jei daugiau,tai jau su suzalojimais butu ax.gif I pastaba demesis atkreiptas,stengsimes taisytis pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 22:47)
As nykscio nerodziau  liezuvis.gif O jeigu istikruju,tai tikrai nera lengva.Dabar galvoju,gal tikrai per mazai laikiau  g.gif
Papildyta:

Tai kad tvarkytas,jei daugiau,tai jau su suzalojimais butu  ax.gif  I pastaba demesis atkreiptas,stengsimes taisytis  pioneer.gif

Jei odeles tvarkytos tada arba foto kazkaip keistai matau arba ant odeliu dazu pritepliota blush2.gif
Atsakyti
merginos, kokia cia spalva gali buti? g.gif
user posted image

p.s. o kaip alessandro STRIPLAC lakai? gal kuri bandziusi?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 18, 20:33)
Bet tai taip idomiai auga normaliai iki galo, o tik prie laisvo krasto skyla  g.gif  pas mane per visa naga kojos taip, bet kai kojos ir  vidurinys tai dzin ax.gif

skyla bent truputi paauges, o pati skilimo linija eina per visa naga. ryt cia ikelsiu foto.
Atsakyti
labas, ką darote kai pastebite, kad patamsėja nagų galiukai po kokių 1-2 savaičių?
Aš naudoju viską naudoju iš HG produkcijos.

Galbūt esate pastebėjusios kokios produkcijos nagų lakai mažiausiai tepasi?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti