Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(BigBang @ 2014 01 18, 18:44)
Mano šiandienos darbelis sau smile.gif
2sluoksniai CND Holliwood 2sl.+štampukas

ajajai, kazkas nurove mano minti man is panoses!!!! Planavau ryt lakuoti butent sita spalva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2014 01 18, 21:51)
p.s. o kaip alessandro STRIPLAC lakai? gal kuri bandziusi?

bandziusi, geri lakai, tik nusiima sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 19, 01:34)
ajajai, kazkas nurove mano minti man is panoses!!!! Planavau ryt lakuoti butent sita spalva  biggrin.gif
Papildyta:

bandziusi, geri lakai, tik nusiima sunkiau.

AS kaip supratau striplac lakai kaip tik lengvai nusiima-nusilupa.... g.gif nes bent jau taip pavaizduota ju reklamoje....
https://www.google.c... ...52F;500;333

o kaina normali LT 40lt su centais uz 8ml bonkute, ar galima parsisusti pigiau is uzienio....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 19, 10:22)
AS kaip supratau striplac lakai kaip tik  lengvai nusiima-nusilupa.... g.gif  nes bent jau taip pavaizduota ju reklamoje....

As lakuoju ji ant HG bazes, gal todel taip yra. Jus klausete lygtai apie laka, ne apie pacia Striplac sistema, tai ir atsakiau.
Man sie lakai per brangus, perku tik aukcione, papigiai ir nenaujus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 19 sausio 2014 - 11:03
QUOTE(andorinha @ 2014 01 19, 11:01)
As lakuoju ji ant HG bazes, gal todel taip yra. Jus klausete lygtai apie laka, ne apie pacia Striplac sistema, tai ir atsakiau.
Man sie lakai per brangus, perku tik aukcione, papigiai ir nenaujus.

Maciau pas mus pardese jau yra sito lako. Bet kaina pavertus i litus butu apie 60 litu. Stovejau vakar, ziurejau ziurejau, ir nepirkau biggrin.gif . Gal kas daugiau papasakos apie siuos lakus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nespeju as su jusu tempais biggrin.gif o kai viska perskaitau tai ir jau nebesinori diskutuoti biggrin.gif del to pirsto nuo rasiklio kur cia stebejotes ... man po mokslu jis buvo gerokai sumazejes, bet va pradejau pilnu tempu dirbti salone ir nuo "pusherio" bet didelis pasidare ir kreivas biggrin.gif bet man dzin tokia jau ta mano dalia biggrin.gif tureti kreiva pirsta ...

ikeliu keleta foto, nusipirkau dolomite ir nebesuprantu kur as anksciau buvau kad jos neturejau doh.gif tokia grazi spalva wub.gif

IBD dolomite 3
user posted image

HG Black 3, Lechat B52 2, birus blizguciai stampas
user posted image

mano nagenos
HG gossip girl 3, HG black 3 tik stampa ne ta puse uzkaliau ant "fako" nu bet sueis doh.gif
user posted image

Hg gossip girl 3 , HG black 3, ir daug visko ..
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 19 sausio 2014 - 12:14
As dolomito neturiu,o irgi noriu labai doh.gif
zmona fotkiu nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 19, 13:13)
As dolomito neturiu,o irgi noriu labai  doh.gif
zmona fotkiu nerodo g.gif

zinau nes buvau ikelus milziniskas pakeiciau formata daba ziurek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2014 01 19, 13:15)
zinau nes buvau ikelus milziniskas pakeiciau formata daba ziurek smile.gif

Ziauriai kruopstu,suderinta,tvarkinga ir grazu,nors dizainai ir ne mano skonio, bet siaip darbai verti demesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 19, 13:20)
Ziauriai kruopstu,suderinta,tvarkinga ir grazu,nors dizainai ir ne mano skonio, bet siaip darbai verti demesio  wub.gif

aciu 4u.gif dizainai irgi ne mano skonio biggrin.gif
Atsakyti
Zmona wub.gif wub.gif wub.gif labai labai labai tvarkinga,gražu,malonu žiūrėti smile.gif
Beje kaip tą užtrauktuką darei, su vandens lipdukais? g.gif
Atsakyti
Labai grazus ZmoNa darbai blink.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2014 01 18, 21:24)
Tik labai nesimuskit angel_not.gif

Nepatiko 4u.gif Nelygus nagai, galiukai kreivoki, ir foto kampas blogas mirksiukas.gif
Atsakyti
panos, o ta ibd dolomite ne tokia pat kaip hg inner wixen? g.gif blush2.gif
Atsakyti