Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(kicule @ 2006 10 25, 10:51)
Buvo planuotas "cezaris"?

Taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2006 10 25, 11:10)

O kas dare ,jei nepaslaptis? Ar esi patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2006 10 25, 11:25)
O kas dare ,jei nepaslaptis? Ar esi patenkinta?

Darė Tumelionienė, nes visą nėštumą pas ją lankiausi ax.gif Esu jai begalo dėkinka, nes ir operacija praėjo labai gerai ir priežiūra buvo thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas baigesi cezariu, del to noreciau isanksto geriau susitarti kad ant duses ramiau butu ir tikiosiu nereikes laukti operacijos po 15,5 val., kanciu blush2.gif Operavo tada jei teisingai pamenu Goberis.
Atsakyti
Viskas bus ok... as irgi pries gimdyma labai nervinausi, o dar terminas gruodzio 20 diena buvo ir velavo mano mazius...
Bijojau, kad tik personalas per sventes nesugalvotu baliavoti... Gimdziau tai sausio 1 diena visgi... smile.gif Bet nieko viskas buvo liuks, kai gimdymas pats komplikavosi isvis visas budintis personalas suleke (man net pasirode, kad ju buvo perdaug)... Bet poto gydytoja aiskino, kad padetis buvo tikrai nekokia ir reikejo zaibisku greiciu mane operuoti... (Na as jau pati jauciau, kad mano jegos kazkur dingsta, o maziaus tonai irgi silpnejo)
Taiva visas personalas buvo tikrai liuks... Ir dabar visi dziaugiames savo meskuciu...
O kas del palatu tai man pasiseke, nes sausio 1 diena nebuvo daug gimdyviu ir as galejau rinktis kokia noriu, bet aisku jei bus duos vienviete...
O del pinigeliu epidurai tai viskas apmokama poto ir nesvarbu ar i rankas, ar i kasa... Juk kaina yra parasyta ir joms taspats vistiek pacios tada i kasa inesa... Tiesiog man sake poto joms nubyra i kisene kartu su alga...
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 19, 16:33)
Oi, aciu uz informacija. Labai dziaugiuosi, kad taip netiketai atradau si foruma. Negana to, kad isgyvenu gana netiketas skyrybas ir didele baime, kad vaikeliu teks man rupintis vienai, kad gimdant niekas manes uz rankos nepalaikys, dar patyriau nemaza stresa, kai pradejau lankytis dainavos poliklinikoj. Pirmiausia, pralaukiau uz duru 2 val., po to gydytoja apsauke, kam kojas skutineju (koks jos reikalas - juk ne grozio konkursa atejau), veliau isklausiau prikaistu, kad jai darbo daug, atlyginimas mazas, o galu gale pasijauciau kalta, kam ja is vis sutrukdziau. O as net nezinojau, kad is karto galima lankytis Mazylyje!! doh.gif  Ir kad yra tiek sauniu gydytoju!! Ir kad ne viskas butinai turi buti "per pazistamus"!!
Siandien persiregistravau tiesiai i MAzyli smile.gif
Is tiesu, skyrybos nera pats maloniausias gyvenimo ivykis ir baisiai sunku yra bunant nesciai pradeti mokytis gyventi vienai.
Aciu jums visoms.

Visos permainos gyvenime tik į naudą, viskas bus gerai 4u.gif Jei nenorėsi gimdyti viena, galėsi atsivesti mamą arba draugę
Atsakyti
Na va mes ir gimeme Mazylyje smile.gif
Siaip tai esu patenkinta.Gal todel, kad mums viskas gana greitai praejo, jau atvaziavome su nubegusiais vandenimis. Labai pataikiau ant akuseres, bet ji jau ryte atejo atsisveikinti sako perduodu jus kitai, tai papraseme su vyru, kad ji liktu, tikrai be galo maloni ir tokia man sirdziai miela ji pasirode smile.gif tai liko ir tikrai esu ja be galo
patenkinta.ir siiap epidura dare labai faina anesteziologe.
o as kai esu tokia jautruole tai mane visi ramino, jokios kritikos neisgirdau, kad esu tokia jautri, visi bande padeti. tik vat merginos rasete tiesa, po gimdymo ten rupinasi tikrai daug daug maziau.
dziaugiuosi, kad vyras paeme mokama seimynine palata, ten su dviem lovom ir didele tokia. tai 2 naktis maniskis nakvojo o kitas 2 mano mama atvaziavo, nes nelabai pradzioje pasikeliau is lovos...
labai dziaugiuosi, kad viena akusere, kuri nakti paskutine budejo pagaliau man padejo su krutimis, jos deka gal ir dabar dar turiu pienelio. man pradeje buvo krutys guzuotis ir kieteti, vis klausinejau ka daryti gal masazuoti, o man sesutes ne tu tik saldyk... o ta akusere man jas taip ismasazavo, kad as net zliumbiau, bet uztat dekui jai dabar viskas gerai musu pieno bariukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 11 01, 16:03)
Na  va mes ir gimeme Mazylyje smile.gif
Siaip tai esu patenkinta.Gal todel, kad mums viskas gana greitai praejo, jau atvaziavome su nubegusiais vandenimis. Labai pataikiau ant akuseres, bet ji jau ryte atejo atsisveikinti sako perduodu jus kitai, tai papraseme su vyru, kad ji liktu, tikrai be galo maloni ir tokia man sirdziai miela ji pasirode  smile.gif  tai liko ir tikrai esu ja be galo
patenkinta.ir siiap epidura dare labai faina anesteziologe.
o as kai esu tokia jautruole tai mane visi ramino, jokios kritikos  neisgirdau, kad esu tokia jautri, visi bande padeti. tik vat merginos rasete tiesa, po gimdymo  ten rupinasi tikrai daug daug maziau.
dziaugiuosi, kad vyras paeme mokama seimynine palata, ten su  dviem lovom ir didele tokia. tai 2 naktis maniskis nakvojo o kitas 2 mano mama atvaziavo, nes nelabai pradzioje pasikeliau is lovos...
labai dziaugiuosi, kad viena akusere, kuri nakti paskutine budejo pagaliau man padejo su  krutimis, jos deka gal ir dabar dar turiu pienelio. man pradeje buvo krutys guzuotis ir kieteti, vis klausinejau ka daryti gal masazuoti, o man sesutes ne tu tik saldyk...  o ta akusere man jas taip ismasazavo, kad as net zliumbiau, bet uztat dekui jai dabar viskas gerai musu pieno bariukams biggrin.gif

Sveikinu sulaukus leliaus 4u.gif !Gal anesteziologe buvo su akinukais,jauna?Nes as irgi buvau papuolus ant tokios malonios,ji su manim buvo iki pat galo,nors vaistu seniai nebeleido,mate kaip kankinuosi,tai taip man padejo,taip ramino,kad turbut net gyd.butu nereikeje per gimdyma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 01, 15:49)
Sveikinu sulaukus leliaus 4u.gif !Gal anesteziologe buvo su akinukais,jauna?Nes as irgi buvau papuolus ant tokios malonios,ji su manim buvo iki pat galo,nors vaistu seniai nebeleido,mate kaip kankinuosi,tai taip man padejo,taip ramino,kad turbut net gyd.butu nereikeje per gimdyma. biggrin.gif

Dekui uz sveikinimus, bandom isivaziuoti i gymenima trise lotuliukas.gif
Aga s akinukais jauna tokia smile.gif super zmogus man pasirode, ir ji man padejo saltus kompresus dejo ant kaktos, nes viskas suktis pradejo ir praradau orientacija trumpam. ir ji galejo nelikti, bet liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 11 01, 18:53)
Dekui uz sveikinimus, bandom isivaziuoti i gymenima trise  lotuliukas.gif
Aga s akinukais jauna tokia smile.gif super zmogus man pasirode, ir ji man padejo saltus kompresus dejo ant kaktos, nes viskas suktis pradejo ir praradau orientacija trumpam. ir ji galejo nelikti, bet liko smile.gif

Va va ir man su sia anesteziologe teko bendrauti (ji man epidura dare)... ir cezario metu irgi prie galvos viska sake ka daro, net asaras nusluoste kai atnese mano zuiki mazaji prie veido parodyti... wub.gif
Pasaka koks siltas ir malonus zmogus... wub.gif
Atsakyti
Kaip gera kad yra tokių gerų šiltų žmonių bigsmile.gif norėčiau ir aš pas ją papulti ax.gif Atlante o kokia gydytoja buvo?
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2006 11 02, 11:30)
Kaip gera kad yra tokių gerų šiltų žmonių  bigsmile.gif norėčiau ir aš pas ją papulti  ax.gif Atlante o kokia gydytoja buvo?

As tariausi su Jackoniene, lankiausi pas ja 3 kartus pries gimdyma ir poto paskambinau kai jau vandenys nubego.
Atsakyti