Na va mes ir gimeme Mazylyje

Siaip tai esu patenkinta.Gal todel, kad mums viskas gana greitai praejo, jau atvaziavome su nubegusiais vandenimis. Labai pataikiau ant akuseres, bet ji jau ryte atejo atsisveikinti sako perduodu jus kitai, tai papraseme su vyru, kad ji liktu, tikrai be galo maloni ir tokia man sirdziai miela ji pasirode

tai liko ir tikrai esu ja be galo
patenkinta.ir siiap epidura dare labai faina anesteziologe.
o as kai esu tokia jautruole tai mane visi ramino, jokios kritikos neisgirdau, kad esu tokia jautri, visi bande padeti. tik vat merginos rasete tiesa, po gimdymo ten rupinasi tikrai daug daug maziau.
dziaugiuosi, kad vyras paeme mokama seimynine palata, ten su dviem lovom ir didele tokia. tai 2 naktis maniskis nakvojo o kitas 2 mano mama atvaziavo, nes nelabai pradzioje pasikeliau is lovos...
labai dziaugiuosi, kad viena akusere, kuri nakti paskutine budejo pagaliau man padejo su krutimis, jos deka gal ir dabar dar turiu pienelio. man pradeje buvo krutys guzuotis ir kieteti, vis klausinejau ka daryti gal masazuoti, o man sesutes ne tu tik saldyk... o ta akusere man jas taip ismasazavo, kad as net zliumbiau, bet uztat dekui jai dabar viskas gerai musu pieno bariukams
Vaikai yra kaip laikrodžiai, negalima jų vien prisukti, jiems reikia leisti eiti. (Jeanas Paulas) Dar nei viena moteris nepasakė visos tiesos apie savo gyvenimą .Aisidora Dunkan Pasaulis apvalus, ir tai, kas mums atrodo pabaiga, gali tapti pradžia.Aivi Prist
Net ir mazas liutukas turi galimybe tapti Liutu.