Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Jūja @ 2006 11 05, 13:32)
Na, užjaučiu jus labai. Sveikit. viskas bus gerai.O šiaip tau darė 36-37 nėštumo savaitę tą tyrimą nustatyti ar tavo organizme nėra to streptokoko?
Jei ne paslaptis pas ką gimdei/

Dare tyrima ir nerado tos bakterijos.Kazkodel as vis tiek manau,kad butent Mazylyje mergyte uzsikrete,tik noreciau daugiau apie ta bakterija suzinoti,tik nzn kaip.O gimdziau pas Sakaliene,bet nebuvau susitarus,papuoliau ant jos budejimo.
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 05, 14:25)
Dare tyrima ir nerado tos bakterijos.Kazkodel as vis tiek manau,kad butent Mazylyje mergyte uzsikrete,tik noreciau daugiau apie ta bakterija suzinoti,tik nzn kaip.O gimdziau pas Sakaliene,bet nebuvau susitarus,papuoliau ant jos budejimo.

labai keista g.gif , nes kai man padarė tą tyrimą ir jo nerado, tai dar aš paklausiau labaratorijoje ko turėčiau saugotis, kad iki galo nėštumo jo nepasigaučiau. Tai sakė, kad jei jo organizme nėra, tai ir nepasigausi. Nes jis arba būna, arba ne. Na, sekmės jums.
Atsakyti
Nors viena mamyte nekaip atsiliepia apie mazylio gimd.namus.As irgi pritariu jai,nes mano atsiminimai apie siuos gimd.namus irgi nekokie.As irgi buvau nesusitarus,tai pasiurpus as akuseres priemusios gimdyma,elgesiu.Jeigu noresit galesiu papasakoti,kaip atrodo gimdymas mazylio gimd.namuose nesusitarus.NEREKOMENDUOCIAU GIMDYTI NESUSITARUS!Susitarus,kiek girdejau ir perskaiciau tai SUPER,bet nesusitarus tai.....
Atsakyti
QUOTE(Giedrute29 @ 2006 11 06, 20:23)
Nors viena mamyte nekaip atsiliepia apie mazylio gimd.namus.As irgi pritariu jai,nes mano atsiminimai apie siuos gimd.namus irgi nekokie.As irgi buvau nesusitarus,tai pasiurpus as akuseres priemusios gimdyma,elgesiu.Jeigu noresit galesiu papasakoti,kaip atrodo gimdymas mazylio gimd.namuose nesusitarus.NEREKOMENDUOCIAU GIMDYTI NESUSITARUS!Susitarus,kiek girdejau ir perskaiciau tai SUPER,bet nesusitarus tai.....

taip išeina, kad šiais laikais būtina turėti arba pažinčių, arba susitarti iš anksto, kad ramu būtų. Aš šiaip tariuosi, bet jei gali papasakok pas ką gimdei ir t.t., nes vis tiek įdomu. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti

Zinau LABAI DAUG pavyzdziu, kai moterys gimde Mazyli nesusitarusios ir buvo viskas nuostabu.
Atsakyti
QUOTE(Giedrute29 @ 2006 11 06, 19:23)

Aš gimdžiau nesusitarus, mano palatos draugė taip pat, kelios pažįstamos ir nesusitarusios.. O kitos, kurių nesu mačius, ir nesusitarusios.. visoms viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2006 11 06, 23:59)
Aš gimdžiau nesusitarus, mano palatos draugė taip pat, kelios pažįstamos ir nesusitarusios.. O kitos, kurių nesu mačius, ir nesusitarusios.. visoms viskas puikiai  thumbup.gif

Na, ka as ir sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2006 11 05, 14:32)
labai keista g.gif , nes kai man padarė tą tyrimą ir jo nerado, tai dar aš paklausiau labaratorijoje ko turėčiau saugotis, kad iki galo nėštumo jo nepasigaučiau. Tai sakė, kad jei jo organizme nėra, tai ir nepasigausi. Nes jis arba būna, arba ne. Na, sekmės jums.

Man gyd.sake,kad maziuke pasigavo ta bruda is aplinkos verysad.gif
Papildyta:

Giedrute papasakok kas tau nepatiko Mazylyje!Man tai nepatiko kas buvo po gimdymo,zinau,kad visko visur buna,visokiu zmoniu yra,ir maloniu ir ne,bet kiek as ten gulejau ir kieviena diena buvo vis kiti gyd.,bet visiems buvo i tave nusispjauti,o geriausiai buvo kai valytoja pradejo aiskinti mano vyrui,kad lankymas iki 7h.,kas cia per nesamone,as po gimdymo,sunku vaikscioti,be vyro buciau neistverus,o cia dar neleidzia jam buti bash.gif,tokie visi nemalonus!Kita karta gimdyciau klinikose ir susitarus arba privacioj klinikoj!
Atsakyti
nu mamytės ko čia peikiat Mažylį, jei kitur nežinia kaip būtų buvę.Galiu palaikyti tik tų mamų skundus, kurios gimdė kokius tris kartus ir vis skirtingose vietose, tai jos gal ir galėtų pasakyti kur geriausia, o visoms kitoms belieka pasakyti, kad gimdytų ten kur mieliausia širdžiai.
Beto visiškai nepritariu tai nuomonei, kad neprižiūri tų, kurios nesitarę, mane ir be susitarimų žmoniškai priėmė, sesuo ir puskė ten taip pat po du vaikus pagimdė nesitarusios ir visos nieko blogo negali pasakyti.
Čia paskaičius atrodo, kad kai kurios tikisi, jog aptarnavimas bus nerealus kažkoks,jei tokio tikitės tai gimdykit klinikoj Motina ir vaikas, tai kokius 6000lt susimokėją gal ir būsit tinkamai prižiūrėtos, o visuose kituose gimdymo namuose yra visokio personalo ir gero ir nelabai
Papildyta:
drinks_cheers.gif
QUOTE(Alabama @ 2006 11 07, 00:17)
Na, ka as ir sakau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 07, 10:59)
Man gyd.sake,kad maziuke pasigavo ta bruda is aplinkos verysad.gif
Papildyta:

Giedrute papasakok kas tau nepatiko Mazylyje!Man tai nepatiko kas buvo po gimdymo,zinau,kad visko visur buna,visokiu zmoniu yra,ir maloniu ir ne,bet kiek as ten gulejau ir kieviena diena buvo vis kiti gyd.,bet visiems buvo i tave nusispjauti,o geriausiai buvo kai valytoja pradejo aiskinti mano vyrui,kad lankymas iki 7h.,kas cia per nesamone,as po gimdymo,sunku vaikscioti,be vyro buciau neistverus,o cia dar neleidzia jam buti bash.gif,tokie visi nemalonus!Kita karta gimdyciau klinikose ir susitarus arba privacioj klinikoj!

O tavo mažiukė kokiam skyriui klinikose guli?
Šiaiplankymas visose ligoninėse iki 7 val,paskui rūbinės nedirba ax.gif
Atsakyti
As tai nesitikejau kazkokio nerealaus aptarnavimo,nereikia taip sakyti tongue.gif ,tik malonesnio bendravimo biggrin.gif .Saunu kam patiko Mazylyje,bet juk negali visiems buti vienodai,kiek zmoniu,tiek nuomoniu,tik nepradekim del to pyktis 4u.gif .Butent,kad visur yra visokiu zmoniu,kam patiko ten gimdyti,tai turbut papuole ant malonaus personalo ir atvirksciai.Apie kiekvienus gimdymo namus kazkas pasakys kazka gero ir kazka blogo,as tai suprantu ir viena puse ir kita drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2006 11 07, 17:43)
O tavo mažiukė kokiam skyriui klinikose guli?
Šiaiplankymas visose ligoninėse iki 7 val,paskui rūbinės nedirba  ax.gif

Naujagimiu stebejimo skyriuje,ar kazkas pan. ax.gif .Taip sakoma,kad iki 7h.,bet pvz.klinikose man pasake,kadangi gulit su naujagimiais,bent jau vyrai gali buti kiek tik nori wub.gif,o personalas tai labai malonus ir paslaugus nuo valytoju iki gydytoju thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau Mzylyje. Buvau susitarus, bet tikrai ne su visu aptarnaujanciu personalu lotuliukas.gif Buvo ir grubesniu sesuciu, bet kaip sakoma "kaip sauksi, taip ir atsilieps".
Pasirinkau siuos GN nes siaubingai bijau gydymo istaigu ir ten sklandanciu kvapu.
Mazylyje jauciausi beveik kaip namuose(gyvenau 5 paras) Paslaugus personalas ir kas svarbiausia niekas nelindo i akis ax.gif
Atsakyti