Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 01, 16:49)
Sveikinu sulaukus leliaus 4u.gif !Gal anesteziologe buvo su akinukais,jauna?Nes as irgi buvau papuolus ant tokios malonios,ji su manim buvo iki pat galo,nors vaistu seniai nebeleido,mate kaip kankinuosi,tai taip man padejo,taip ramino,kad turbut net gyd.butu nereikeje per gimdyma. biggrin.gif

JAUČIU ir pas mane ta pati buvo, tai tikrai pajutau didesnį rūpinimasi nei iš dakterės ar akušerės, net kasdien ateidavo po gimdymo pasiteirauti kaip laikausi
Atsakyti
as tai noreciau,kad visu daktaru ir akusheriu bei anesteziologiu tos korteles butu didesniu shriftu atspausdintos.nu kartais pavarde iziureti tai be shansu... doh.gif o taip idomu,kas ten per gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 02, 23:25)
JAUČIU ir pas mane ta pati buvo, tai tikrai pajutau didesnį rūpinimasi nei iš dakterės ar akušerės, net kasdien ateidavo po gimdymo pasiteirauti kaip laikausi

Aha pas mane irgi po gimdymo buvo atejus,rupinosi labiau nei gyd., thumbup.gif zmogus
Atsakyti
4u.gif cia kazkas apie janaviciene klause, kaip susirast ja.
o gi paprasciausiai - kartais ji turi budejimus, kartais dirba dienomis, taciau taip konsultacijoje treciadieniais pastoviai dirba, tik laiko tiksliai nemapenu.
Cezarius irgi daro, be problemu. Lanakausi pati, ir rekomenduoju... thumbup.gif
Atsakyti
Tai thumbup.gif ligoninė ir thumbup.gif gydytojai, esu labai patenkinta ir nestuke.gif priežiūra ir gimdymu ax.gif
Atsakyti
O mano maziuke pasigavo infekcija Mazylyje ir mes dabar ligoninej verysad.gif ,antra karta cia nebegimdysiu tikrai!
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 04, 12:45)
O mano maziuke pasigavo infekcija Mazylyje ir mes dabar ligoninej verysad.gif ,antra karta cia nebegimdysiu tikrai!

eina sau, kaip jum nepasisekė.O kas per infekcija, juk jūs jau namo gal buvot paleistos? ar tikrai gimdymo namuose susirgot?Papasakok kai galėsi išsamiau viską. Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif na, sandryte, uzuojauta, bet sugrizus i namus ta infekcoja ne tik ligonineje galejot pasigaut?

sveikit!
Atsakyti
man irgi idomu,kokia infekcija g.gif
sveikit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mano seseriai sioje ligonineje dare cezari, po 2 men dukrytei nustate auksini stafilokoka.

Bet ligonines nekaltina, nes ta bruda galejo pasigaut bet kur....
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 04, 14:21)
eina sau, kaip jum nepasisekė.O kas per infekcija, juk jūs jau namo gal buvot paleistos? ar tikrai gimdymo namuose susirgot?Papasakok kai galėsi išsamiau viską. Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif

Mes jau namie buvom 2sav.,pastebejau,kad mazike isbere pulingais spuogais,nulekem i klinikas,pagulde,10d.leis antibiotikus verysad.gif ,rado B grupes streptokoka,kuris sukele slapimo taku infekcija,sake laiku atlekem,veliau butu tas brudas i inkstus persimetes verysad.gif .Oi kiek asaru isliejau,taip gaila maziukes,geriau jau man kas nors butu,juk jai tik 2,5sav.,o jau gauna antibiotiku cray.gif
Papildyta:
QUOTE(minte @ 2006 11 04, 22:41)
4u.gif na, sandryte, uzuojauta, bet sugrizus i namus ta infekcoja ne tik ligonineje galejot pasigaut?

sveikit!

Dekui mamytes 4u.gif ,tikiuosi pasveiksim!Na gal ir ne Mazylyje pasigavom ta infekcija,bet dazniausiai ligoninese uzsikrecia,net nzn,svarbiausia,kad viskas baigtusi gerai!
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 05, 13:20)
Mes jau namie buvom 2sav.,pastebejau,kad mazike isbere pulingais spuogais,nulekem i klinikas,pagulde,10d.leis antibiotikus verysad.gif ,rado B grupes streptokoka,kuris sukele slapimo taku infekcija,sake laiku atlekem,veliau butu tas brudas i inkstus persimetes verysad.gif .Oi kiek asaru isliejau,taip gaila maziukes,geriau jau man kas nors butu,juk jai tik 2,5sav.,o jau gauna antibiotiku  cray.gif
Papildyta:

Dekui mamytes 4u.gif ,tikiuosi pasveiksim!Na gal ir ne Mazylyje pasigavom ta infekcija,bet dazniausiai ligoninese uzsikrecia,net nzn,svarbiausia,kad viskas baigtusi gerai!

Na, užjaučiu jus labai. Sveikit. viskas bus gerai.O šiaip tau darė 36-37 nėštumo savaitę tą tyrimą nustatyti ar tavo organizme nėra to streptokoko?
Jei ne paslaptis pas ką gimdei/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 05 lapkričio 2006 - 12:30