as tai zeuriai noriu gert. ir/ar kitaip svaigintis. susilaikyti buna labai sunku. tokia svibauda gaunasi. noriu nezmoniskai, bet valdausi.
turiu iliuzija, kad kadanors gersiu istisai. ta prasme kasdien. rukysiu zole ir vepsosiu i snukius. nebutinai tai turi trukti ilgai.
saulel, kur skrisi. vel ten pat? galvoju, gal ir man reik. kazkur.
http://1.bp.blogspot...s1600/image.jpg
su gimtadieniu,grebliuk
linkiu geros,giedros nuotaikos,moketi dziaugtis,stiprybes
ir neliudek,del tu,kas nepasveikino,o vertink tuos,kurie pasveikino
su gimtadieniu,grebliuk
linkiu geros,giedros nuotaikos,moketi dziaugtis,stiprybes
ir neliudek,del tu,kas nepasveikino,o vertink tuos,kurie pasveikino

QUOTE(reluctant @ 2014 01 28, 14:03)
saulel, kur skrisi. vel ten pat? galvoju, gal ir man reik. kazkur.
jo, varau kaip į sodą

eisiu į savo barą ėst skanios paelijos

reluctant, patiko ghost dog, mačius.
aš laukiu, kol marichuaną legalizuos. turiu vilties pensijoj ja džiaugtis
tada tikrai miegosiu
QUOTE(reluctant @ 2014 01 28, 13:03)
turiu iliuzija, kad kadanors gersiu istisai. ta prasme kasdien. rukysiu zole ir vepsosiu i snukius. nebutinai tai turi trukti ilgai.

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 01 28, 14:19)
tada tikrai miegosiu 

Tavo pensija nusimato smagi..

Bent yra del ko gyventi.

Apie 2050-us sostinej cirkuliuos idomiu bobulku.

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 28, 13:26)
Tavo pensija nusimato smagi..
Apsirukiusi legalios (nu koks skirtumas pagaliau.. pensijoj..) marichuanos, su gudriu fotiku po kaklu, pyskinanti balandzius, pizonus ir siaip idomybes.
Bent yra del ko gyventi.

Bent yra del ko gyventi.

tai kad tas "apsirūkusios" yra apaugęs mitais. va sintetikos kokios užsimetus, asmenybė transformuojasi, darai, ko nedarytum blaivas ir prisidirbi. o štai žolytė tik sustiprina jau turimus pojūčius: maistas skanesnis, spalvos ryškesnės, garsas gražesnis.
aš uždrausčiau alkoholį, o ne žolę

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 01 28, 14:31)
tai kad tas "apsirūkusios" yra apaugęs mitais.
"Apsirukiusi" = "pavartojusi".
Siaip tai realybes suvokimas kazkiek iskrypsta, kitaip nebutu prasmes vartot. Ir dar uz pinigus.
Yra teke reguliariai stebeti keleta vartotoju, is veidu tikrai galedavai nesunkiai suprasti, pavartoje ar ne.
Apie zolines drakes negirdejau, bet apie autoavarijas - taip.
Ka cia dar prikist?

Priklausomybe vistik, paskui degraduoja smegenai ten, kiauras dienas praleidzia apsiruke.
Geriausiai sugebeti kazkaip naturaliai "priplaukti".

koks skirtumas kas ten degraduoja nusenus pries gyvenimo pabaiga.
BS o nelegalios nerukai is baimes ar kaip?
as vistik esu prie sovietiniu senoliu, kuriems alko labiau prie sirdies. nors ir be abejo tai daug blogesnis pasirinkimas. o nuo zoles gana greit pasijuntu glusa. is kitos puses, tai puikus vaistas nuo depresijos est norisi ir miegot. rimtai, pabandykit.
BS o nelegalios nerukai is baimes ar kaip?
as vistik esu prie sovietiniu senoliu, kuriems alko labiau prie sirdies. nors ir be abejo tai daug blogesnis pasirinkimas. o nuo zoles gana greit pasijuntu glusa. is kitos puses, tai puikus vaistas nuo depresijos est norisi ir miegot. rimtai, pabandykit.
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 28, 13:42)
Yra teke reguliariai stebeti keleta vartotoju, is veidu tikrai galedavai nesunkiai suprasti, pavartoje ar ne.
Ka cia dar prikist?
Priklausomybe vistik, paskui degraduoja smegenai ten, kiauras dienas praleidzia apsiruke.
Ka cia dar prikist?

nesutinku, realybės vertinimas neiškreiptas, jis tik skalsesnis, sukelia malonius pojūčius. netrukdo nei normaliai kalbėtis, nei reaguoti, nei spręsti ką nors. kartais net netikėtai kūrybingumas pramuša arba koks nors super duper sudėtingas fizikos ar astronomijos klausimas tampa visiškai aiškus

o iš tikro bent dalinė jos legalizacija kai kuriose šalyse rodo, kad sumažėjo stipriųjų narkotikų vatojimas. mano galva, prioritetas - akivaizdus. beje, pasaulis eina legalizavimo linkme. tik va paaugliams ji žalinga, pridaro ten visokių nesąmonių, jei nuolat vartoja.
veidai buvo kvailai laimingi?

pasak mokslininkų, smegenis ilgainiui neigiamai paveikia tik heavy smoker'iams vartojant labai ilgai labai didelius kiekius. lengvai kartais pasižaidžiantieji jokių neigiamų atminties, suvokimo, mąstymo problemų nepatiria. perdozavimo atvejų mokslas dar nenustatė.
avarijos jo, bet avarijas daro ir blaivūs debilai, bijau, kad žolė čia ne prie ko. sako, vairuoja parūkiusieji atsargiau, taip juos policija ir susemia, nes įtarimus sukelia ne greitis, o jo mažumas

reluctant, kas sakė, kad nerūkau?

GD, mokslas kaip tik neigia ryšius tarp marichuanos vartojimo ir vėlesnio stipriųjų narko vartojimo. bet šį mitą labia skatina, juk patogu labai kaltinti ne debilus, o dalyką, kurio legalizavimo daug kas labai nori.
kaip sakė viename dokumentiniame filme, analizavusiame priklausomybes sukeliančias ligas ir jas gradavusiame pagal pavojingumą, jeigu alkoholį išrastų šiais laikais, jis iš karto ir be kalbų būtų uždraustas. o žolikė ten kažkur pabaigoj velkasi pagal savo klaikų "pavojingumą". nikotinas - ir tas pavojingesnis sveikatai.
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 01 28, 14:31)
ji tikrai mažiau kenkia. ar esat girdėję, kad kas nors ką nors nudūrė ar pasmaugė apsirūkęs?
ne. nes agresijos lieka apskritas nulis

Jeigu jau taip globaliai problemiškai, tai didelė dalis rūkančiųjų pereina prie rimtų narkotikų, o ten jau pasekmės aiškios. Nuo paties rūkymo irgi gali smegenai pavažiuot. Dar būna žiauri melancholija ir lomkės, metus žolę, po intensyvaus rūkymo. Mačiau tokių pacientų psixuškėj, kraupoka.
Daug kartų tekę būti visiškai blaivai tarp pvz prisigėrusių, ir apsirūkiusių. Girtus suprast lengviau, žolininkai labiau debilavoti atrodo, nu iš šono žiūrint

o kad atsigavo tema. štai apie ką reikia kalbėti, kai nutyla visos - apie narkotikus 
aš išgėrinėt nustojau, buvau įsivažiavusi kalėdų laikotarpiu

aš išgėrinėt nustojau, buvau įsivažiavusi kalėdų laikotarpiu

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 01 28, 14:58)
apie iškreipiamą realybę mitus skleidžia marichuanos priešininkai. jie teigia ir tai, kas žolė būtinai veda prie stipresnių narkotikų, ir kad atmintis susilpnėja, ir kad priklausomybė išsivysto, ir kad silpnaprotiškumą sąlygoja, smegenis pažeidžia ir pan.
Kad veda prie narkotikų, ne mitas o statistika. Ne visi parūkę būtinai tampa narkomanais, bet dauguma narkomanų pradėjo nuo žolės. Mama darbe su tokiais dažnai susiduria, ir jie išsipasakoja kaip ir nuo ko kada pradėjo.
Smegenis kažkiek pažeidžia bet kokios medžiagos, kurios sukelia bet kokius pakitimus jose. O kad sukelia, vien tavo aprašyti pojūčiai tą sako.
Papildyta:
QUOTE(reluctant @ 2014 01 28, 14:53)
koks skirtumas kas ten degraduoja nusenus pries gyvenimo pabaiga.
Tai čia pasirinkimo dalykas. Vieniems px kiek ten nusigradavęs toj senatvėj būsi. Kitiems kaip tik norisi aiškia galva ją pragyvent, ir net antras kvėpavimas įsijungia, vos ne naujas gyvenimas.