Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kokios temos... rolleyes.gif

O vestukė kur? unsure.gif

Abbžin- sukramtyk ir už mane kokias 15-a skaniųjų, sultingų, saldžių...
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 09, 11:29)
Kaip sekasi?
Man tokia mintis atėjo, kad tau tiktų gyvūnų viešbutį turėti  smile.gif

Niekas nesekasi.
O siaip gyvunu viesbuti noreciau turet -- isigyt sodyba salia miesto ir uzsiveist rolleyes.gif
Dabar jau atkeliavo au-au... Kate labai pyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 02 09, 16:07)
O vestukė kur?  unsure.gif

Abbžin- sukramtyk ir už mane kokias 15-a skaniųjų, sultingų, saldžių...

Tikrai, kur Vestuke prapuole?

Saldziu kreveciu???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 09, 17:32)
Tikrai, kur Vestuke prapuole?

Saldziu kreveciu????  blink.gif

Prapuolė, tikrai jau.... unsure.gif

Nu, saldžios, ne kaip tortas, aišku
Bet tokiosssss.. Sultingos.. Saldžios... Mmm (graužia morką tuo metu)
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 02 09, 03:40)
o bunant be darbo tas issilavinimas ir intelektas nemirsta?
pasalpos didesnes,negu minimalus atlyginimas,kad neapsimoka?
zodziu nevyniojant nuskambejo taip:paprasti darbai tau per prasti,o tiems,kuriu tu noretum,tu per prasta?

Nebutinai. Ziurint koks darbas, ir ka veiki neidamas i oficialu darba. Yra kas atsigauna, jeigu darbe kankinasi. Man tam tikri dalykai palengveja, i darba neinant, bet kai kurie mirsta, tiesa.
Apie pasalpas nezinau, cia kazkoks mitas, as jokiu negaunu.
Uz minimuma dirbti apsimoka gal tik ne lietuvoj. Cia tai sunkiai isivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 09, 12:29)
Bet aš irgi nelinkusi bendrauti su žemesnio statuso ar intelekto, nes paprasčiausiai sunku rasti bendrų temų, kad abiem pusėm būtų įdomu. Gaunasi nelygus bendravimas, kai turi prisitaikyt, o tai vargina.

As irgi. Kai jauciuosi prastesne uz zmogu, as jo bijau, bet man vis tiek idomu, ir jei buna proga, bendrauju, ar bent klausausi, nesvarbu kad kvailesne jauciuosi. Prie zemesnio prisitaikyt daug sunkiau. Aisku, nu kaip ta zemesni statusa nustatyt, gi gali intelektas atrodyt ne koks, bet kokie nors kiti dalykai pritraukia. Bet tarkim jeigu zmogus niekuo absoliuciai nepatinka, ir nieko idomaus jame nematau, tada sunku.
Papildyta:
QUOTE(a-bbz @ 2014 02 09, 14:17)
tai jei ji kalba kiek uždirbo/uždirbs, tai kokia čia ji aukštesnio luomo. normalūs žmonės, daug uždirbantys arba labai turtingi nešneka tokiom temom, ypač su mažiau turinčiais (materialine prasme).
visų antra, draugystei pinigai netrukdo.

Draugyste tai tam tikra apykaita, kazka duodi, kazka gauni. Ir cia daugiau asmenybiniai dalykai. Pinigais tikrai nesikaitalioji, nes pinigu apyvarta butu verslas smile.gif
O kalbejimas bet koks yra nesamone, jeigu zmogui, kuris zinai kad kazko gal neturi, o tu jam apie tai nuolat giriesi, kad turi daugiau. Aisku buna ir tokiu santykiu, kai vienas nuolat dominuoja ir isnaudoja, o kitas visada paklusta ir nusileidzia.
Atsakyti
Sode ką-smagu, tas pats namukas, tas pats katinukas ateinantis pienelio. vakar varinėjau serpantinais blink.gif . bet vairuot tai žyyymiai nebaisiau negu kad šalia sėdint. variau nuo kalno ant 80 tarpais rolleyes.gif

krevetės jo, saldžios jos, taip skaniai saldžios. gi jom ten jokiu prieskonių nereik, nu nebent citrinos užsispaust.

nu ***, Notmiauski,,eisiu žinok ryt ir nusipirksiu, ot specialiai dėl tavęs. ypač dabar rolleyes.gif , ir suėsiu. nu 15 neįveiksiu, nes jos čia didelės labai. čia tų mažų net nemačius.

švedas toks anadien pakalbino pardėj. švediškai rolleyes.gif , pamanė kad sava smile.gif . ale kažkodėl švedai va nepataiko, o gi aš tee pusantro metro g.gif .

lietuvių sutikom, elgiasi kaip nuo grandinės nutrūkę. galvoja čia jų nieks nesupranta, tai garsiai šneka eidami gatve, žodžiu laisvė papūgoms. biggrin.gif vistik skiriasi dar nuo likusio pasaulio. paskui pyksta kad rusais vadina.

mergai bernai praeit neduoda doh.gif , nešneku jau apie juodaodžius biggrin.gif . čia ėjo viena kurią dieną, tai sako jau tris syk galėjau susituokt biggrin.gif . bet čia taip nepiktybiškai viskas vyksta, ne koks egiptas.

kalnuose žydi migdolai, tai jausmas ir kvapai lyg gegužė lietuvoj unsure.gif , vaikščiojom po tokį žydintį sodą, grynai kaip obelys kad žydi, žolė žalia ir kvepia kaip lietuviškas rytas po lietaus.

lipau (durnė) ant tokios uolos doh.gif , nežinojau ką pamatysiu, o ten žvilgt - bedugnė, nusirist kaip du pirštus apm..... net bloga pasidarė. nu o merga aišku ant tos uolos keteros atsigulė-faina mat jai doh.gif
tiek žinių iš sodo. namo nenoriu, tik tiek kad likusi šeima unsure.gif
Atsakyti
O mane dabar kabina toks grazus berniukas, moksleivis. Buciau jo amziaus, tikriausiai svajociau bet nedrisciau prieit. Va ka daro didelis grazus suo
Atsakyti
Nu ka, draugai depresikai 4u.gif Kaip gyvIAnimas? As tai namus kuopiu... jauciu, geras pusmetis kaip nieko netvarkiau. Tai vaizdialis - patikekit blink.gif . Jautriu nervu ziurovams geriau neziuret doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2014 02 10, 12:52)
Nu ka, draugai depresikai  4u.gif Kaip gyvIAnimas? As tai namus kuopiu... jauciu, geras pusmetis kaip nieko netvarkiau. Tai vaizdialis - patikekit  blink.gif . Jautriu nervu ziurovams geriau neziuret doh.gif

pagerėjo?
Aš kartais svajoju , kad už mane kas nors sutvarkytų. Bet kai pati susitvarkau geriau jaučiuosi. Nemėgstu labai tvarkytis, turiu susikurti tam nuotaiką.
Papildyta:
QUOTE(a-bbz @ 2014 02 10, 11:10)
mergai bernai praeit neduoda doh.gif , nešneku jau apie juodaodžius biggrin.gif . čia ėjo viena kurią dieną, tai sako jau tris syk galėjau susituokt biggrin.gif . bet čia taip nepiktybiškai viskas vyksta, ne koks egiptas.

kalnuose žydi migdolai, tai jausmas ir kvapai lyg gegužė lietuvoj unsure.gif , vaikščiojom po tokį žydintį sodą, grynai kaip obelys kad žydi, žolė žalia ir kvepia kaip lietuviškas rytas po lietaus.

smagių atostogų wub.gif pas mus vis tiek taip atviriau jausmai nereiškiami, galima kartais ir senmerge likt unsure.gif , mieste sodų žydėjimo nepamatyt, darbe ryto po lietaus nepajaust. ah... ax.gif
Dabar taip smagiai atšilo, per balas pareinu šlapiom kojom, bet jau kvepia pavasariu ir valentinu, toks lietuviško drovaus įsimylėjimo jausmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 10 vasario 2014 - 21:37
Pagerejo tai taip labai salyginai. Na, jau kaip ir pastebiu kazka aplink, lyg ir jegu atsirado kazkiek. Bet miegas tai tragiskas. Ir juo toliau juo blogiau doh.gif net nenoriu eit gult. O anksciau jau nuo ryto laukdavau vakaro...
Atsakyti
labas,kas moka gerai anglu ir galetu man padet issiverst viena kolonoskopijos pasiruosimo isnstrukcijos dali?google vertejas taip isvercia,kad niekaip nesuprantu galima ta daryt ar negalima...
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 11, 01:46)
labas,kas moka gerai anglu ir galetu man padet issiverst viena kolonoskopijos pasiruosimo isnstrukcijos dali?google vertejas taip isvercia,kad niekaip nesuprantu galima ta daryt ar negalima...

Atmesk i az
Atsakyti