Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 05, 18:26)
Man taip greitai bėga laikas, metai. Vakar tai akimirką pagalvojau, kad aš negyvenau kokį dešimtmetį, dėl savęs kaip ir nieko...Intensyviausiai jaučiau, kad gyvenu, kai ėjau į mokyklą. Tada buvo tikėjimas savo jėgomis, savimi, kad gražiausia dar bus.

Man irgi greitai bėga laikas, per greitai.Nespėju gyventi.Čia rytas, čia vakaras.Didžiąją laiko dalį suryja darbas.
Mokykloje ir universitete man gyventi trukdė nepasitikėjimas savimi. Buvau absoliuti pirmūnė,o, nuolat atrodė, kad kažko nemoku, kažko nepadariau.Dabar jaučiuosi geriau negu tada,aišku, išskyrus depresijos periodus.Šiuo metu jaučiuosi gerai ir puikiai suprantu, kad negalima visko daryti tobulai.
Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 07, 17:11)
Moka uz nepilna etata, o sueda visa gyvenima.

Lietuvoje žiauru, dėl to ir važiuoja žmonės dirbti į užsienį.
Atsakyti
QUOTE(mansunku @ 2014 02 07, 21:28)
Lietuvoje žiauru, dėl to ir važiuoja žmonės dirbti į užsienį.

Zmones jau isvaziavo, o kaip ziauru, taip ziauru. doh.gif
Atsakyti
O as kaip tik ieskau darbo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 07, 18:11)
Pirma karta gyvenime kreipiausi kazkur del darbo, mane norejo imti, o as atsisakiau.

Uztai ir bijau net ieskot.
Galvojau tu ne lietuvoj ieskai. Ir vis atrode kad ten kitur kazkaip geriau sustyguota, nera jokiu neapibreztu "dirbsi kiek reikes".
Atsakyti
ziauriai smalsu,kokioj srity pirlim darbo ieskaisi ax.gif
nu nors abstrakciai abstrakciai patenkink smalsuma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 07, 22:43)
Uztai ir bijau net ieskot.

nu ir atmazkes rolleyes.gif
as jei netureciau darbo,tai jei reiketu dirbciau ir virsvalandzius,ir savaitgalius.bet jo,su viena salyga,kad tai butu apmokama.
kas kita,kai yra vaikai,tada taip nebeiseina,suprantu.

pagalvojau,kad jei net neapmoketu kaip reikiant ir netureciau darbo,tai dirbciau,kol geriau rasciau.

as bet kokiu atveju geriau dirbciau,nei buciau bedarbe.man,asmeniskai,bedarbyste tai kaip 15depresiju.baisu net pagalvot.

Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2014 02 07, 22:37)
O as kaip tik ieskau darbo  unsure.gif

tau reikia su gyvunais dirbt.taip juos myli
Atsakyti
klausimelis... ax.gif
kaip manote,ar imanoma draugyste tarp skirtingu socialiniu klasiu zmoniu?

atsirado nauja 'drauge'.viskas faina ir zavu,bet ji is 'aukstesnes' klases.ypac pajamomis,kurios apie 5 kartus didesnes nei mano.

zodziu,pradejo lyst mano kompleksai.kiek klausinejau,tai visi sako,kad arba'bendraujasi' arba ne.vyras sako,kokie dar luomai,21 amzius doh.gif

esame trijule tokia,kita mano drauge irgi, kaip as ,pakomplekuojanti.bendraujasi labai smagiai ir idomiai,bet ir mano drauge sako,kad jauciais kartais tokia'peska' blush-anim-cl.gif

siaip pamascius,tai jo,cia musu kompleksai.

gal geriausia butu ir vyrai ir draugai to paties sluoksnio,proto,grozio,rango ir t.t. ir pan.

jei esi istekejusi,tai drauges istekejusios,jei su vaikais,tai su vaikais,bevaikes su bevaikem

as pati,tai visiskai neskirstau zmoniu.man turi zmogus tik patikti ir tiek.visa kita jau antriniai dalykai

Papildyta:
'atskleidziau'pati didziausia savo kompleksa.'peskos sindroma'.net bloga

is tikruju tai paciai sau is sono norisi patarti biski save auksciau statyt.ir psichai ta minejo.

Papildyta:
dar klausimas

kur Pinot dingusi?ar viskas jai gerai?kas nors zinot?
Atsakyti
treciadieni tyrimas-isprotesiu. verysad.gif visaip save raminau ir kad baisesniu dalyku yra(ginekologe pvz)ir ,kad neskaudes labiau nei skauda dabar,ir kad vaistu suleis ir visaip kitaip.niekas nepadeda.naktim namiegu,siandien pirma diena be antidepresantu,nes poliklinikoj neregistruoja pas gp-ner vietu,skambinkit ryte ir taip kiekviena ryta! mad.gif tai ka man daryt?man jie lb padejo,bijau,kad jei negersiu,tai vel viskas is naujo prasides....
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 08, 00:57)

nu labai blogai,kad be ad likai.ir skambint ir issirasyt reikejo tik gryzus,o ne tempt iki paskutines minutes.
tai kai skambini ryte,tai registruoja tai paciai dienai,nesuprantu kaip tau nesigauna...
skambink ir sakyk,kad 'urgently'.taip ir sakyk,kad sergi depresija ir baigei vaistus,skubiai reikia.
gyvenime reikia daznai reikalaut,pastovet uz save.ypac,kai jau geriau jautiesi,ugdyk situos bruozus pas save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 08 vasario 2014 - 02:10
QUOTE(merlot* @ 2014 02 08, 02:10)
nu labai blogai,kad be ad likai.ir skambint ir issirasyt reikejo tik gryzus,o ne tempt iki paskutines minutes.
tai kai skambini ryte,tai registruoja tai paciai dienai,nesuprantu kaip tau nesigauna...
skambink ir sakyk,kad 'urgently'.taip ir sakyk,kad sergi depresija ir baigei vaistus,skubiai reikia.
gyvenime reikia daznai reikalaut,pastovet uz save.ypac,kai jau geriau jautiesi,ugdyk situos bruozus pas save 4u.gif

sese visa savaite skambina i poliklinika ir bando uzregistruot,bet pastoviai tas pats atsakymas-nera vietu.ne tik ,kad pas mano gp ner,bet is vis pas joki.as nemaniau ,kad taip bus,nes siaip man vaistus israsydavo seseles ir po to as i registratura nueidavau pasiimt,o su ad taip negali ,nes nauji vaistai ir gp turi patvirtint ,kad man ju tikrai reikia.taip paaiskino registraturoj.ai bet kaip nors...laikaus visai gerai siaip.
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 08, 01:45)
sese visa savaite skambina i poliklinika ir bando uzregistruot,bet pastoviai tas pats atsakymas-nera vietu.ne tik ,kad pas mano gp ner,bet is vis pas joki.as nemaniau ,kad taip bus,nes siaip man vaistus israsydavo seseles ir po to as i registratura nueidavau pasiimt,o su ad taip negali ,nes nauji vaistai ir gp turi patvirtint ,kad man ju tikrai reikia.taip paaiskino registraturoj.ai bet kaip nors...laikaus visai gerai siaip.

seseles tikrai vaistu neisraso smile.gif
tai ir laikykis,kol gausi
taip greit jie neisgaruoja is sistemos
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 02 08, 02:56)
seseles tikrai vaistu neisraso smile.gif
tai ir laikykis,kol gausi
taip greit jie neisgaruoja is sistemos

na bet man pas man daktare nereikedavo eit del kasos vaistu,registraturoj uzsakydavo,pasakydavo kada ateit pasiimt ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 08, 02:09)
na bet man pas man daktare nereikedavo eit del kasos vaistu,registraturoj uzsakydavo,pasakydavo kada ateit pasiimt ir viskas.

nu tai taip,registratura perduoda gydytojui,tas paziuri ar viskas tvarkoj,israso,perduoda atgal registraturai ir vualia
net jei pastoviai geri kokius vaistus,reikia karts nuo karto jiems gyvai pasirodyti.ai,tokia gryna biurokratija,ypac su ad.jie irgi ten bando nujunkyti ilgalaikius vartotojus,bet alternatyvos nesiulo.
Papildyta:
uzsimaniau tokio pledo
http://www.zarahome......ringe+Blanket
su tokiom pagalvem
http://www.zarahome......owers+Cushion

ir dar tokio
http://www.zarahome......gbird+Blanket
ir tokiu
http://www.zarahome......Print+Cushion
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 08 vasario 2014 - 03:19