Tema toms, kas žiūri nuo rugsėjo mėn. Pasakojant į priekį - tekstą pažymėti geltonai

Sveikos merginos
Jungiuosi ir as prie sio serialo gerbeju. Ziuriu ji nuo pat pirmos serijos.
Vis uzmetu aki i busimas serija bet kadangi su rusu ir su turku
prastai tai nesigadinu malonumo ir ziuriu savaitgaliais.
mane labiausiai tai turbut nuliudino siame seriale sekmadienio serijos pabaiga kai smauge Hiurem pagalbininke. teko net asara nubraukti...

mane labiausiai tai turbut nuliudino siame seriale sekmadienio serijos pabaiga kai smauge Hiurem pagalbininke. teko net asara nubraukti...
QUOTE(Star_blue @ 2014 01 21, 20:38)
As taip pat merginos jungiuosi prie jusu
ziuriu si filma ir labai idomu kas bus toliau
tik vis dar nesuprantu ar ta Hiuriam geriete ar blogiete
nepavyksta man susidaryt nuomones
kaip jus manot?

Ten nėra manau nei gerų,nei blogų

QUOTE(Hekate:* @ 2014 01 21, 15:34)
Sveikos merginos
prastai tai nesigadinu malonumo ir ziuriu savaitgaliais.

Bet tai ziauriai pasielge su Niliufer

Nes dabar jos vietoje pasirinkimo nebuvo, tik mirtis bet kuriuo atveju. Ja pasinaudojo ir labai ziauriai

QUOTE(vemvet @ 2014 01 22, 10:31)
Bet tai ziauriai pasielge su Niliufer
Vietoj jos buciau pati jau ryte prisipazinus Hiurem ir padejus visiems atkersyti.
Nes dabar jos vietoje pasirinkimo nebuvo, tik mirtis bet kuriuo atveju. Ja pasinaudojo ir labai ziauriai

Ir man jos gaila. Bet, kita vertus, tai ir pamoka, kad geriau elgtis garbingai, drąsiai ir būti ištikima, o ne savo kailį gelbėti....
Jau ryt nauja serija per lnk!
Oi kaip laukiu

Kaip suprasti tuos žodžius Validės "norejau pakalbeti apie Mechmeto ir Mustafos apipjaustyma"?

labai nusivyliau Daja hatun
tikrai nemaniau,kad sutiks su hiurem pasiūlymu...
hiurem man nepatinka,bet šiandien keliose vietose neblogai pasirodė-kai Validei pagalbą iškvietė ir kad pas sultoną nebėjo-gerai jam,o tai vaikšto kaip povas

hiurem man nepatinka,bet šiandien keliose vietose neblogai pasirodė-kai Validei pagalbą iškvietė ir kad pas sultoną nebėjo-gerai jam,o tai vaikšto kaip povas

QUOTE(audrikea @ 2014 01 25, 17:38)
O kodel nusivylete?
Daja Hatun juk neparsidave uz pinigus ar kokia malone, ji suzinojo kad Hiurem nekalta, kad ji sultono neisdave. Daja teisingai pasielge manau.
Man Daja hatun pasielge labai protingai
O jau Hiurem saunuole,zino kaip savo pasiekti

O jau Hiurem saunuole,zino kaip savo pasiekti

QUOTE(Karas1433 @ 2014 01 25, 18:46)
O kodel nusivylete?
Daja Hatun juk neparsidave uz pinigus ar kokia malone,
Daja Hatun juk neparsidave uz pinigus ar kokia malone,
gal aš pražiopsojau,bet ar jai hiurem kažkokią sodybą nepažadėjo?

QUOTE(Karas1433 @ 2014 01 25, 18:46)
ji suzinojo kad Hiurem nekalta, kad ji sultono neisdave. Daja teisingai pasielge manau.
o iš kur ji sužinojo?iš hiurem?tai nejaugi ji sakys-"taip,aš kalta,aš buvau jo meilužė"?